Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bu Ash çok saçma şeyler yapmıyor mu sizce de?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(21-02-2012, 04:23 PM)unloser link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Size nasıl biticeğini söyliyeyim dünya ligi fln olur büyük ihtimal

Genelde bir çok animede bu oluyor biterken beyblade olsun tsubasa fln olsun bu tür takım arkadaşlı animelerin sonu böyledir.

Ayrıca sizince görüceginiz gibi anime iyice sapıttı çizimler berbat bir çok yarışta yeniliyor ash ki bunun sebebi bir kaç bölüm  ash çalışmaları izlemek ve fazladan bölüm eklemek ama çizicek birşey kalmayacak eninde sonunda.
" Çizimler sapıttı " lafına anlam veremiyorum gerçekten. Neye göre sapıttı , nereden anladın sapıttığını. Sana göre güzel olmayan başkasına göre güzel olabilir. Her ne kadar ilk nesil kadar sevmesemde kötü değil çizimler ve bazılarını gerçekten çok sevdim.  Ayrıca bu anime 16 yıldır devam ediyor bir şekilde çizicek birşey bulurlar :)
Ben Türk Tv lerinde yayından kalktıktan sonra izlemedim pokemonu ama internette  sıksık denk geliyorum birazda haberleri takip ediyorum neler olmuş diye. Ama olan özel birşey yok sanırım, Ash ilk bölümde neyse şimdide o gibi. Pokemon yakala, eğit, turnuvaya gir, kazanama, sonra pokemonunu biyere bırak. Sürekli kendini tekrar ediyor sanırım. Gerçi animeyi izlemediğim için yanlış şeyler söylüyor olabilirim ama izlenimim böyle. Gelmişken soruda sorayım bari.  ;D

Bunca senedir hiç gelişmedi mi bu çocuk? Hiç turnuva kazandı mı, hiç böyle çok güçlü diyeceğiniz pokemonu var mı belinde?
Ash artık kabak tadı verdi. Bence kanto ve orange serüveninden sonra ash bitirilmeliydi. Johtoda johtonun kendi başlangıç karakterleriyle devam edip bitip. Hoenn ve digerlerindede aynı sekilde devam etmeliydi. Arada eski karakterlere karşılaşmalar falan olup daha eğlenceli bir hal alırdı .. Boyle ash ash nereye kadar! Ayrıca bu ashin bir gelişim sorunumu var ? 10 yasında yola çıktı hala aynı adam! Biraz boy atıp , biraz kaslansa, biraz sakallansa artık ! Özelliklerde su ergen şapkasını çıkarsın artık .
(28-02-2012, 09:20 PM)theu link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ash artık kabak tadı verdi. Bence kanto ve orange serüveninden sonra ash bitirilmeliydi. Johtoda johtonun kendi başlangıç karakterleriyle devam edip bitip. Hoenn ve digerlerindede aynı sekilde devam etmeliydi. Arada eski karakterlere karşılaşmalar falan olup daha eğlenceli bir hal alırdı .. Boyle ash ash nereye kadar! Ayrıca bu ashin bir gelişim sorunumu var ? 10 yasında yola çıktı hala aynı adam! Biraz boy atıp , biraz kaslansa, biraz sakallansa artık ! Özelliklerde su ergen şapkasını çıkarsın artık .
4. Nesilde siması daha büyük gösteriyordu ama mantıklı olmak lazım birazda . Eğer sürekli büyüseydi 20 25 yaşında Bir Ash Ketchum olucaktı karşımızda :) Oldukça itici olurdu . Ash çocuk imajıyla sürekli öğrenmeye aç.
Ash'i sadece biz izleyelim diye yapmıyorlar.Daha anime izleme yaşına yeni girmiş çocuklarında pokemon izlemesi için Ash hep küçük tutuluyor.
Olaylar ise sürekli, pikachu ile başla-rozet kazan-pokemon topla-her bölüm aynı şekilde roket takımını yen(thunderbolt)-lige katıl ve ilk 8 de kaybet-palete dön ve pokemonları bırak...
Şeklinde devam ediyor. biraz yeniliğe ihtiyacı var.Örneğin efsane pokelerle ilgili pokelerin olduğu bölümleri içeren 5. Sezon ve battle frontier sezonu çok iyi.
Aynen olaya biraz yenilik katmak lazım.Daha değişik maceralar olsun.Eski pokemonların çıkması bile daha güzel oluyor.Mesela squirtle çıkıp gelse bi wartortle olsa yada totodile croconaw olsa böyle eski sezondan pokemonları görsek o bile yeter.
Genel olarak şöyle oluyor.
Pikachuyu alıyor.Pikachu hasta,güç kaybı ve kayboluyor.Bir kızla tanışıyor.Pikachu kızın bisikletini parçalara ayırıyor.Kız Ashle yolculuğa çıkıyor.Sonra brock geliyor.Starter pokelerini yakalar.Rozet topla pokemon yakala her bölümde team rocket yıldırım patlamaları wobbuffetin poketopundan çıkması,lige katıl,Dawn ve Mayin koordinatörlük yarışmaları falan filan

1997'de Maceraya başladı 2012de hala 10 yaşında.20 yaşındaki Ashi düşünemem pokemonlarla ilgisi kalkardı kızlara başlardı Onion021
(28-02-2012, 11:02 PM)LaTi0S link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynen olaya biraz yenilik katmak lazım.Daha değişik maceralar olsun.Eski pokemonların çıkması bile daha güzel oluyor.Mesela squirtle çıkıp gelse bi wartortle olsa yada totodile croconaw olsa böyle eski sezondan pokemonları görsek o bile yeter.
Animede olucak son şeylerden biri Bulbasaur ve Squirtle'nin evrimleşmesi . Çünkü onlar bir efsane. 10 yıldır Pokémon izlemeyen birine bunların adını söylesen ya sesini taklit eder yada onun ile ilgili bir şey söyler. Ancak ve ancak animenin son sezonunda evrimleşebilir . Ama dediğim gibi birçok kişi için Squirtle , Bulbasaur , Charizard önemli bir yere sahip .
(28-02-2012, 11:03 PM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Genel olarak şöyle oluyor.
Pikachuyu alıyor.Pikachu hasta,güç kaybı ve kayboluyor.Bir kızla tanışıyor.Pikachu kızın bisikletini parçalara ayırıyor.Kız Ashle yolculuğa çıkıyor.Sonra brock geliyor.Starter pokelerini yakalar.Rozet topla pokemon yakala her bölümde team rocket yıldırım patlamaları wobbuffetin poketopundan çıkması,lige katıl,Dawn ve Mayin koordinatörlük yarışmaları falan filan

1997'de Maceraya başladı 2012de hala 10 yaşında.20 yaşındaki Ashi düşünemem pokemonlarla ilgisi kalkardı kızlara başlardı Onion021

Shout Shout Shout Allahım ya ne kadar güldüm  Shout AlemsinWobbufet17 sonu süperdi ama  :hehe: Artık millet Ash in bişeyler kazandığını görmek istiyo bence.7. nesil falan zor bence 6. nesilde olur oda biter.Sonra Ash bütün ligleri kazanmak ister, gider eski pokemonlarını toplar, onları geliştirir, katıldığı her ligi kazanır, sonra bi dünya şampiyonası gibi birşeyler olur, ash ona katılır, kazanır yada kaybeder, sonra kantoda şampiyon olmak ister, elite four a katılır, şampiyona meydan okur, kazanır. Biraz uzun oldu ama bence çoğu böyle gerçekleşecek  Grimace
Yada başka bir eğitmeni konu almaya başlarlar. Burn
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15