Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bu Ash çok saçma şeyler yapmıyor mu sizce de?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(14-09-2011, 01:44 AM)digimonfan1 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynı pokemonlar yani aynı takım ile fazla yürümezdi.
Yeni pokemonlar, yeni gelişimler olmasa sıkıcı olurdu.
Yani saçma değil olması gereken bu.
İllaha farklı tür mü olması gerekir.Mesale ben squirtle yerine totodile geçmesinden çok squirtleın evrimleşmiş halini görmeyi daha çok isterdim.Düşünsene blastoise le mi daha çok sarardı yoksa atlayıp duran totodilela mı?
aslında tamamen bırakmayıp karma takım kurabilrdi 12-13. sezonlarda(ben daha 4teyim o ayrı :D ). baksana 5 nesil den pokeleri var yani misal 6 lık takımda her nesilden bir tane koysa tam oluyo :D tabii bu misal böyle olmak zorunda değil 6 lık takıma iki tane 2. nesil, üç tane 5. nesil, 1 tane 3 nesil vs. değişik kombinasyonlar yapabilir. hem biz izleyeciler bğendiğimiz pokeler tekrar çıkınca;"ooovww flanca poke çıktı haha bu güzel işte " gibi düşünebiliriz, hem bulba. squ. gibi pokeler daha kolay evrim geçirebilirler. Ayrıca yeni yerler görmek onlarında hakkı değilmi :D 
Öyle yapmazlarda eski pokemonlar daha sık görünse daha iyi olur.sadece lig maçlarında geri dönüyorlar.

Yani 1-2 bölümlük görüneceğine 8-10 bölümlük görünsün o bile yeter.
Ash şu son sezonlarda çok saçma şeyler yapıyor.13.sezonda katıldğı ligta paulu yendikten sonra karşısına darkaili biri çıkıyor adamda saten efsanevi pokemon yakalayıcısı gibi bir şey darkaiden sonra latios çıkarıyor Allah bilr daha neleri vardır neyse de biliyor Ash adamın darkaisi olduğnu sadce heracrossu kullanıyor.İnsan 1 2 tane daha bug alır.Neyse her zamanki gibi yeniliyor Ash'imiz 14. sezonda yeni eğitici olmuş birine 2 defa yeniliyor.Çimene karşı elektirik kullanyor,ateşe karşı çimen kullanıyor
Heracross çıkarabileceği en iyi pokemondu inan bana hem Bug hem de Fighting türüydü.Dark pokemonlar hem Bug'a hem de Fighting'e zayıftır.Heracross'ta dark attacklardan 1/2 hasar alıyor; ama Dream Eater'la vurdu Darkrai.O da Psychic saldırısı yani 2 kat hasar verdi Heracross'a.Bence asıl hatayı Torkoal çıkarmakla yaptı Infernape'de Fighting türü onu çıkarsaydı en azından 3. pokemonunu görebilirdik xD

Ama geri kalan yerlerde haklısın.
Ben heracrossu niye çıkardı demiyorum saten darkaiyi heracross ve infernape le yenemez.Ben ayriyeten bir bug veya fighting almalıydı diyorum.Type hiç bakmadan rastgele pokemon seçiyor.Ayrıca bencede torkoalı çıkarmasındaki amacı neydi yani pokemon olsun ne olursa olsun gibi seçti.
Doğru kullanabilse en azından 3. pokemonunu görürdük Tobias'ın.
(16-09-2011, 08:00 PM)halil123 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doğru kullanabilse en azından 3. pokemonunu görürdük Tobias'ın.
Latios olabilir 3.Geri kalanlarda regigigas darkai palkia felan bile vardır.
(04-03-1974, 12:46 PM)halil123 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öyle yapmazlarda eski pokemonlar daha sık görünse daha iyi olur.sadece lig maçlarında geri dönüyorlar.

Yani 1-2 bölümlük görüneceğine 8-10 bölümlük görünsün o bile yeter.

Kesinlikle katılıyorum ya yeni kıtalar çıktı, artık eski pokemonları asla gözükmez yani 10.nesile kadar çıkar tabi, 1/2/3/4/5. nesilden pokemonlar seçiceğine 10.nesilden seçer lig maçlarında yani zor gibime geliyor.
(16-09-2011, 07:25 PM)chosen61 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İllaha farklı tür mü olması gerekir.Mesale ben squirtle yerine totodile geçmesinden çok squirtleın evrimleşmiş halini görmeyi daha çok isterdim.Düşünsene blastoise le mi daha çok sarardı yoksa atlayıp duran totodilela mı?

Squirtle'ı bırkamasaydı, onu geliştirseydi ,bu uzun bir süre alırdı, Totodile'ı 3.nesil pokemonlar çıktığın da mı yakalayacaktı ? O zaman Corpish'i de 1-2 sezon sonra mı yakalayaktı ? Sen Squirtle seviyor olabilirsin.Ama senaryoyu sana sorarak yapmıyorlar.Belik başkaları da Totodile hayranıdır.Böyle değişikler olması gerekiyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15