Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bu Ash çok saçma şeyler yapmıyor mu sizce de?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
arada çok güzel savaşlar yazıyolar mesela johtodaki maçları kim yazıp çizdiyse helal olsun bence en iyi lig johtoydu
ben onda değilimde misty gitti moralim zaten bi bozuldu sonra May ile sinir bozucu kardeşi Max geldi.Onlarda gidicek başkası gelicek (daha o sezonlara gelmedim) yani sık sık arkadaş değiştiriyor bence misty ve brock'un gitmemeleri gerekirdi zaten misty onu seviyordu felem sarıyordu :D
(09-03-2013, 03:35 AM)moradan78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben onda değilimde misty gitti moralim zaten bi bozuldu sonra May ile sinir bozucu kardeşi Max geldi.Onlarda gidicek başkası gelicek (daha o sezonlara gelmedim) yani sık sık arkadaş değiştiriyor bence misty ve brock'un gitmemeleri gerekirdi zaten misty onu seviyordu felem sarıyordu :D
Misty ve Brock'u çok sevdiğin belli ama şimdi tarafsızca bir düşün.Sence de her zaman onların olması bir süre sonra sıkmaz mıydı ? Hadi Johto'da da onlar vardı,Hoenn'de de tamam ama Sinnoh'da artık seyirci isyan ederdi.
Yani canım belki değişim hoşuna gitmiyor olabilir seni inan çok iyi anlıyorum ama bu animenin devamlılığı için çok önemli ve gerekli.Bence bir karaktere saplanıp kalma inan diğerleri de çok iyi.Max bence de biraz antipatikti ama May kesinlikle Misty'den çok farklı olmasına rağmen çok şirin bir karakter :).
Hort olacak ama konuyu sevdim sanki. Yazılanların çoğuna katılıyorum. Bir de şunu diyecektim bu Ash filmlerde yaptıklarını unutuyor mu animede hiçbir şey hatırlamıyor sanki.
(27-07-2015, 12:58 AM)pere Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hort olacak ama konuyu sevdim sanki. Yazılanların çoğuna katılıyorum. Bir de şunu diyecektim bu Ash filmlerde yaptıklarını unutuyor mu animede hiçbir şey hatırlamıyor sanki.
Filmlerle anime ayrı çizgilerde ilerliyor.
Ama az önce 16. Sezondan bir bölüm izledim. Ash diyor ki keşke reshiram görebilsem. Ama 14. Filmde görmüştü zaten.
(27-07-2015, 02:07 AM)pere Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ama az önce 16. Sezondan bir bölüm izledim. Ash diyor ki keşke reshiram görebilsem. Ama 15. Filmde görmüştü zaten.


Filmler animede yaşanmışlıkları kabul eder ama anime filmde yaşananları kabul etmez.Böyle bir çizgi var aralarında.Bu arada konu güzel ama hortlatmasaydın keşke neyse artık olan olmuş.
@pere

Oraları derin mevzular,çok kurcalama bence olan sana olur.
Bak bunu bilmiyordum. Valla yeni konu açmak istemedim buradan devam işte :-)

Bölümleri yazdan yaza izliyorum bu yaz biraz hızlı ilerledim sonunda 16. Sezona geldim hızlı izleyince birbiri ile çelişen bir çok şey farkettim dayanamadım en sonunda bu başlığa geldim
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15