Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemondaki mantık hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Max'le ilgili hissettiklerimiz karşılıklı ha bu arada Charizard bir iki bölümlüğüne dönecek. :D
(03-05-2012, 02:52 AM)BloodySugar link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Şuan 7. sezonda olduğŸum için bu olanları bilmiyordum. Ama hani arada sırada eskileri hatırlasa o tip Şeyler olsa çok çok güzel olur. Mesela 7. sezonda bi salon maçı vardı, hava da uçan pokemonlarla ilgiliydi. Tailow un geliŞmiŞ hali vardı Ash de, ash o pokemonla savaŞtı. Neden Charizard ı çağŸırmadı peki ? :D Arada sırada eskiler gelse bir bölümlüğŸüne fena olmazdı. Balbasaur geldi ve geri gitti gayette mutlu oldum Bulbasaur gözüktü diye. Charizard gelseydi o bölümde keŞke. Hani tam Charizard ın gelmesi gereken bir bölümdü o bölüm.

Max denilen velede uyuz oluyorum zaten, küstah bencil çok bilmiŞ tipsiz sümüklü.. :D ( Evet günde 20 ve üzeri bölüm izleyince böyle kafayı yiyorsunuz )
 

günde 29 bölüm (az söyledim) izliyorum. ama max ' e hiç böyle demedim . max umarım eğŸitmen olurken treecko'yu seçer. bulbasaur,squirtle ve charizard BF 'de geldi bi bölümde sonra döndüler.
bencede ash'in eski pokemonlarını kullanması gerek
ilk pokemonun mew denme sebebi o zaman sadece 151 pokemon olmasıdır arceus un pokedex numarası ise 493 yani çok sonra çıktı o zaman arceus diye bir şey yoktu
(07-06-2012, 05:30 PM)master_ball link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk pokemonun mew denme sebebi o zaman sadece 151 pokemon olmasıdır arceus un pokedex numarası ise 493 yani çok sonra çıktı o zaman arceus diye bir şey yoktu

O zaman pokedex güncellenmemişti ve diğer bölgelerin pokemonları hakkında bilgiler bulunmuyordu yani.Arceus vardı o zamanlar ama bilinmiyordu Kantoda falan.
Ash şuan B&W da Charizarda fln Oakta değilmi ama en büyük mantık hatası yaşı bence
Bence pokémondaki mantık hatalarından biri şu: Kanto diğer bölgelerdeki pokemonları bilmiyor,aynı şekilde johto sadece kantoyu biliyor o da hoenndeki pokemonları bilmiyor ama nedense Ash'in her gittiği yerde Ash'in eski pokemonlarının türünü,gücünü falan biliyorlar.
(09-06-2012, 02:18 PM)Osha953 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence pokémondaki mantık hatalarından biri şu: Kanto diğer bölgelerdeki pokemonları bilmiyor,aynı şekilde johto sadece kantoyu biliyor o da hoenndeki pokemonları bilmiyor ama nedense Ash'in her gittiği yerde Ash'in eski pokemonlarının türünü,gücünü falan biliyorlar.

Johto da tam olarak öyle değil bak Johto Liginde Hoenn bölgesi pokemonları nadiren de olsa gözüküyor. Hoennde zaten May ve Brock 4. jenerasyon pokemonu yakalıyor. Sadece Kanto kısmı doğru bunun diğer jenerasyonlar olmadığı için 150 tür var diyorlar...
(09-06-2012, 02:47 PM)ahm_programmer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Johto da tam olarak öyle değil bak Johto Liginde Hoenn bölgesi pokemonları nadiren de olsa gözüküyor. Hoennde zaten May ve Brock 4. jenerasyon pokemonu yakalıyor. Sadece Kanto kısmı doğru bunun diğer jenerasyonlar olmadığı için 150 tür var diyorlar...

Johto Ligi'nin bir elemanda Blaziken(3.nesil Pokémon) gözüküyordu mesela.
(09-06-2012, 02:54 PM)XTRM link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Johto Ligi'nin bir elemanda Blaziken(3.nesil Pokémon) gözüküyordu mesela.

Aynen....
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12