Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemondaki mantık hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(23-07-2011, 09:01 PM)abortion92 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar, pokemon anime sezonları, her ne kadar bizim gibi yaşı daha yüksek insanlar tarafından da izleniyo olsa da, çocuklara hitap ediyor. Bugs Bunny, örümcek adam, batman de mantık aramak ne kadar anlamsızsa, pokemon animelerinde de mantık aramak o denli anlamsız.Bunu söylerken bu çizgi filmlerin tamamen saçmalıktan ibaret olduğunu demek istemedim tabiki. Fakat bir çocuk, bizim şuanki bakış açımızla düşünmez..En azından ben çocukken pokemon izlerken düşünmüyodum, sizi bilemem...

Bizim bu yaşta izlememizin asıl nedeni bence oyunun biz çocukken yasaklanması.Yasaklı olduğundan daha çok izlemek hevesimiz oldu.Oynun yasaklanması çok ama çok saçma bence.Bi çocuk kendini pikachu diyerek atmış ölmüş tm Allah rahmet eylesinde oyunu niye yasaklıyosun.Biz kendimizi pigettooo diyerek uçmaya mı çalıştık.
(14-09-2011, 05:23 PM)@Souler link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayvan olduğunu kanıtlayan unsurlar gördük bazı bölümlerde.Ama bence hayvan görünmesine gerek yok.Zaten pokemonların çizimlerinde hayvanlar esas alınıyor birde mitolojik yaratıklar.
Bence haklısın ama filmi izlerken bazen aklıma geliyordu
Kanto bölgesine mewtwo nunda eklenmesiyle toplam 151 pokemon oldu.Kanto bölgesinin temel pokemonları bu 151 pokemon.Diğer pokemonların o bölgeye gitmesi bu sayıyı değiştirmez.Çünkü o pokemonlar bu bölgenin sembolü olmuş.Sinnoh bölgesindede 106 pokemon var.Ancak orda diğer bölgelerin pokemonlarınıda gördük.Ama pokedexde sayı 106 dır.Ancak şöyle birşey var.Sinnoh bölgesinde bazı pokemonların alt üst evreside çıktı.Ondan sayı artış gösterdi.Dediğim gibi bunları tartışmak uzun sürer.Birde sizi animeden soğutabilir.Çünkü kafa yoruyor.
Pokemonda ne mantıklıki mantıklı bişi yok
Biri camdan atlasa kendimi güvercin sandım dese tüm kuşları katledecekler mi ? Hayır...Ee, pokemonu neden yasaklıyorsun kardeşim ? Bu kadar geri kafalı bir zihniyet yok dünyada.
(14-09-2011, 05:28 PM)chosen61 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bizim bu yaşta izlememizin asıl nedeni bence oyunun biz çocukken yasaklanması.Yasaklı olduğundan daha çok izlemek hevesimiz oldu.Oynun yasaklanması çok ama çok saçma bence.Bi çocuk kendini pikachu diyerek atmış ölmüş tm Allah rahmet eylesinde oyunu niye yasaklıyosun.Biz kendimizi pigettooo diyerek uçmaya mı çalıştık.
bence yasaklanması kesinlikle saçmalıktı keşke yaş sınırı felan koysalardı. çocukluğumdan beri izlediğim tüm animelerde bir  süre sonra yayından kaldırıldı. örneğin:yugioh gx ve 5ds ya hepsini yayınlamayacaklarsa hiç getirmeselermiş daha iyi büyük heyacenla izlerken devamı yayınlanmıyor insanı kahrediyor
İnternet üzerindn şikayet edilecek bir yer var mı hepimiz şikayet etsek :)
(14-09-2011, 05:31 PM)DaremaX link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemonda ne mantıklıki mantıklı bişi yok
mantık arayacaksan çizgi film izlemenin anlamı var mı ?sonuçta oda gerçek değil.
Konu amacını aşıyor.Mantıklı bir anime olmadığını düşünenler izlemesin.En iyi çözüm yolu bu bence.Konunun amacına göre sohbet ederseniz kirlilik olmaz  :p
(14-09-2011, 05:33 PM)chosen61 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnternet üzerindn şikayet edilecek bir yer var mı hepimiz şikayet etsek :)
etsek ne olur yeniden mi yayınlayacaklar sanki :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12