Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemondaki mantık hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bu kadaaar ayrıntıya inip hata ararsanız izlediğiniz animeden zaten zevk alamazsınız.Hem Ash'in düşündüğü bir sürü değişik karmakarışık ve bazen saçma stratejilerin hiçbirisi oyunlarda yok.
Alıntı:Bu kadaaar ayrıntıya inip hata ararsanız izlediğiniz animeden zaten zevk alamazsınız.Hem Ash'in düşündüğü bir sürü değişik karmakarışık ve bazen saçma stratejilerin hiçbirisi oyunlarda yok.
yarı yarıya haklısın  :p
pokemon isimlerinin anlamlı olması çünkü pokemonlar kendi ismlerini söylüyorlar
Ne Ugrasıonuz Mantıkla Felan İzleyin Gitsin :D
(16-08-2011, 01:12 PM)M©Da®K06 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Ugrasıonuz Mantıkla Felan İzleyin Gitsin :D
mantıkta biraz olsa gerekli gidipte yok power puff girls falanda izlememek lazım :p
Tabi Canım Orası Dogru :D
Bence bir eserden zevk almanın en iyi yolu onu eleştirmekten, hatalarını görmekten ve ne olursa olsun bir şekilde bu hatalara kendi içinde mantıklı bir çözüm bulmaktan geçtiğini düşünüyorum. Saydıklarım yapılmazsa izlemenin anlamı yok bence.
(16-08-2011, 02:55 PM)Glacia link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence bir eserden zevk almanın en iyi yolu onu eleştirmekten, hatalarını görmekten ve ne olursa olsun bir şekilde bu hatalara kendi içinde mantıklı bir çözüm bulmaktan geçtiğini düşünüyorum. Saydıklarım yapılmazsa izlemenin anlamı yok bence.
haklısın mantık gerekli :p
pokemonlar niye dışkı üretmiyor.gökdelen gibi pokemonlar bi topagiriyo ve o topta ucuna bastığında misket gibi oluyo say say bitmez  Smile
(16-08-2011, 05:13 PM)arifelmarif link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pokemonlar niye dışkı üretmiyor.gökdelen gibi pokemonlar bi topagiriyo ve o topta ucuna bastığında misket gibi oluyo say say bitmez  Smile

Aslında Poketopunun mantıklı bir açıklaması var: Pokemonun vücudundaki tüm enerjiyi(Vücut ısısı, nöronlardaki elektrik...) ışığa çevirip onu topun içine hapsediyor. Vucüttaki maddeleri de moleküllerine bölüp şıkıştırıyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12