Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemondaki mantık hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(29-09-2012, 01:47 PM)Armenikhi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-09-2012, 01:03 PM)tyranitar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ozaman animede ben kyogre ve groudonda görülmüştü onlardanda fazla var

ve phonixciğim mewtwo için söyle sormuştum evet hayaldi o pokemonlar mirage pokemon olarak geöiyodu ama hani mewtwoyu kimse bilmiyodu o adam nerden biliyo mewtwo gibi birşey olduğunu
H.O.T.D dedi ya Mirage Master kullanılarak Pikachu'nun gördüğü her pokémonu görmüştü. Ayrıca 1.gendeki abartmalar yüzünden insanlar böyle düşüncelere kapılabiliyor. Mesela bi bölümde denen -Mewtwo en güçlü pokémon lafı -Efsanelerin yakalanmayacağı lafı hep yalan ve abartma.
Kyogre'den de ;Groudon'dan da Rayquaza'dan da bir tane var. Onlar zaten Uranos,Okeanos ve Gaia gibiler biri ozonun diğeri okyanusların öbürü yeraltının ve toprağın koruyucusu.

dostum o mesaj tamitle gözümden kaçmış
Benim merak ettiğim...Bunlar çizgi filmde o kadar hamburger pizza biftek yiyorlar. Bunların etleri nereden geliyor miltang, tauros falan mı kesiyorlar :D ?
(03-10-2012, 12:08 AM)Emronius Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim merak ettiğim...Bunlar çizgi filmde o kadar hamburger pizza biftek yiyorlar. Bunların etleri nereden geliyor miltang, tauros falan mı kesiyorlar :D ?

Bu soruyu sormakla çok iyi yapmışsın, Pokémonda Hayvanlar olmadığına göre Bu Etler, Tauros, Miltank, Bouffalant falan kesiyorlarda ordan geliyor heralde. Onion021
"Daha önce şöyle dedi şimdi böyle dedi" demek anlamsız. Bilimde nasıl sürekli araştırmalar yapılıp yeni bir şeyler keşfediliyorsa burada da böyle. Eskiden Dünya'nın tepsi şeklinde olduğu sanılıp daha sonra dan küre hatta "geoit" biçiminde olduğu anlaşılması gibi bir şey.
(03-10-2012, 12:27 PM)Zombi TR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu soruyu sormakla çok iyi yapmışsın, Pokémonda Hayvanlar olmadığına göre Bu Etler, Tauros, Miltank, Bouffalant falan kesiyorlarda ordan geliyor heralde. Onion021

Avatar'da bas baya hayvan kesildi söylenmişti ama bence o etlerin hepsi sentetik
(03-10-2012, 12:27 PM)Zombi TR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-10-2012, 12:08 AM)Emronius Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim merak ettiğim...Bunlar çizgi filmde o kadar hamburger pizza biftek yiyorlar. Bunların etleri nereden geliyor miltang, tauros falan mı kesiyorlar :D ?

Bu soruyu sormakla çok iyi yapmışsın, Pokémonda Hayvanlar olmadığına göre Bu Etler, Tauros, Miltank, Bouffalant falan kesiyorlarda ordan geliyor heralde. Onion021

Pokemon dünyasında hayvanlarda var. Ama bazıları bunları hata olarak düşünüyor bilemiyorum :D

https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/...9mon_world
Pokemon dünyasında gerçi inekler balıklar falan da var.Gerçi bu hataların hepsi Johto'nun basşlarında sonlandı. Ama sonra Mantine Overboard bölümünde mercan göstererek yine fail yaptılar.
pokemon dünyasında müslüman kesimde kurban bayramında mareep kesiyodur artık (:

(11-07-2012, 06:17 AM)P-AiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o bu değilde beyler ve bayanlar ve bayanlar ben pokemonu küçükken izlerdim 10 yıl önce ama hala daha hatırlarım o tv deki bölümleri bilmem neleri. 1 2 sinema filminide izledim. ya mewtwo yu mew in dna ların ürettiler ve onun için dünyadaki en güçlü pokemon demişlerdi haksız mıyım? ama üstüne bisürü efsanevi pokemon çıktı hele 2. nesilden sonrakiler şevkimi kırdı mewtwodan daha güçlü efsanelerin çıkması. hele ki 2.nesilden sonraki bütün pokemonlar ilk 2nesildekinden daha tipsiz. ya bi rayqouza (doğru mu yazdım bilmiyom) lugia, mewtwonun çizimlerine güzelliklerine bakın bide 2.nesilden sonraki efsanelerin tipsizliğine. o yüzden ben alışamadım alışmak da istemiyorum. haksızsam haksızsın deyin

aynen haklısın ilk iki jenerasyondan sonra gittikçe çizimler bozuldu bozuluyo.. son jenerasyon berbarttı. Umarım yeni bir jenerasyon daha çıkarıp işin çıkmış cılkını dahada çıkarmazlar.

aşağıdaki pokemon parodisinde güzel dalga geçmişler . pikachu kendinden geçtikten sonra bir sandalyenin üstüne oturuyo. sandalye ona atarlanıyo ben bir pokemonum 6. jenerasyon diye.. duruma güzel değdirme yapmışlar (:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12