Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemondaki mantık hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(14-09-2011, 04:25 PM)halil123 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dediklerine katılıyorum ama ilk sezondaki 165 pokemon var denmesi animedeki tek mantık hatasıdır.
           
Benimde hatırladığım Oak Daha bilinmeyen bir sürü pokemon var demşti.
Evet demişti ama nasıl bilinmiyen yahu diğer bölgelerle iletişim kurmuyor mu bu Kanto ? yani tamam biliyorum o sırada o kadar pokemon vardı ama neden bunu söylettiler adama ? Pokemon'un bu kadar gelişeceğini düşünemediklerinden herhalde.
Pokemonların hepsinin ilk sezondan gösterilmesi hata olurdu.Hemde zevk vermezdi.Oak ın öyle demesi yeni pokemonların yolda olduğunun göstergesiydi.Bu konuşmalara bakaraktan animede gerçeklik mantığı arıyormuşsunuz hissine kapıldım :D Adamlar baktı.Anime izlenme rekoru kırdı.Devam kararı aldılar.Buna bağlı olarak yeni pokemonlar çizildi yeni bir bölge oluşturuldu adınada johto konuldu.Bu sıradada bizim Oak soğukkanlılığını koruyarak izleyicilere sır vermedi.Sadece devam edeceğinin ip ucunu verdi.Yeni türler ortaya çıkmaya başladı.Ama bu yeni türler kendinden bir önceki sezonun bölgesinde görülmemesine karşın eski pokemonlar o bölgede görünüyordu.Bunu şey gibi düşünün.Afrikada aslanlar yaşıyor.Ama Türkiyede yok.Dışardan Türkiyeye aslan getirebiliyorlar.Böylece Türkiyede aslan oluyor.İşte eğitmenlerde başka bölgeden kendi bölgelerine pokemon götürüyor bu sayede o bölgede olmayan pokemonlarda görünüyor.İşte bu mantıktır.Madem mantık hatası aramaya kafanız çalışıyor.Öyleyse mantık hatasını örten cevaplarıda bulma şansınız var ;)
Yeni türler ortaya çıktı diyorsun ama bak Sir Aaron'Un 2000 yıl önce lucario'su vardı.Yani yeni değil.Prof. Oak çocukluğunda Celebi'yle tanıştı vs.

Yani benim dediğim onlar zaten vardı ama animede ''yok'' dediler.Sonradan gösterdiler.Halbuki onlar yeni değil zaten o bölgede yıllar yılı olan pokemonlardı.
(14-09-2011, 05:12 PM)@Souler link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemonların hepsinin ilk sezondan gösterilmesi hata olurdu.Hemde zevk vermezdi.Oak ın öyle demesi yeni pokemonların yolda olduğunun göstergesiydi.Bu konuşmalara bakaraktan animede gerçeklik mantığı arıyormuşsunuz hissine kapıldım :D Adamlar baktı.Anime izlenme rekoru kırdı.Devam kararı aldılar.Buna bağlı olarak yeni pokemonlar çizildi yeni bir bölge oluşturuldu adınada johto konuldu.Bu sıradada bizim Oak soğukkanlılığını koruyarak izleyicilere sır vermedi.Sadece devam edeceğinin ip ucunu verdi.Yeni türler ortaya çıkmaya başladı.Ama bu yeni türler kendinden bir önceki sezonun bölgesinde görülmemesine karşın eski pokemonlar o bölgede görünüyordu.Bunu şey gibi düşünün.Afrikada aslanlar yaşıyor.Ama Türkiyede yok.Dışardan Türkiyeye aslan getirebiliyorlar.Böylece Türkiyede aslan oluyor.İşte eğitmenlerde başka bölgeden kendi bölgelerine pokemon götürüyor bu sayede o bölgede olmayan pokemonlarda görünüyor.İşte bu mantıktır.Madem mantık hatası aramaya kafanız çalışıyor.Öyleyse mantık hatasını örten cevaplarıda bulma şansınız var ;)
ya sen aslanlardan bahsederken aklıma bi şey geldi ben hiç pokemonda bir hayvan gördüğümü hatırlamıyorum hatırlayan var mı?bu arad sen o bölgeye götürüyon pokemonu o bölgenin pokemonu oluyo demişsin pokedexin bölgeye göre ayrıldığını sanmıyorum pokedexde her bölgenin pokemonunu gösterir ama pokedexde 150 çeşit olduğunu sölemiyomuydu ilk bölümlerde
(14-09-2011, 05:14 PM)halil123 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yeni türler ortaya çıktı diyorsun ama bak Sir Aaron'Un 2000 yıl önce lucario'su vardı.Yani yeni değil.Prof. Oak çocukluğunda Celebi'yle tanıştı vs.

Yani benim dediğim onlar zaten vardı ama animede ''yok'' dediler.Sonradan gösterdiler.Halbuki onlar yeni değil zaten o bölgede yıllar yılı olan pokemonlardı.

Yeni türler çıktığından kastım şu;

Animeyi devam ettirmek için yeni türleri devreye soktular diyorum.Ona bakarsan ilk pokemon Arceus.
Onlarca var ilk bölümde solucan var, Cerulean City'deki akvaryumda balıklar var,O ilk çıkan Gastly gelinciğe dönüşüyordu vs. vs.
Hayvan olduğunu kanıtlayan unsurlar gördük bazı bölümlerde.Ama bence hayvan görünmesine gerek yok.Zaten pokemonların çizimlerinde hayvanlar esas alınıyor birde mitolojik yaratıklar.
(14-09-2011, 05:18 PM)halil123 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Onlarca var ilk bölümde solucan var, Cerulean City'deki akvaryumda balıklar var,O ilk çıkan Gastly gelinciğe dönüşüyordu vs. vs.
bilgi için tşk hatırladım pici solucn yiyoduash yakalamaya çalışırken
Evet 1. sezonda pokemon eksikliğinden koydular solucanı, balığı vs. sonraki sezonalrda görmedim ben.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12