Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 38
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bölümün iyi taraflarından bakmaya çalışacağım.

Benim için Pokémon tarihindeki en iyi savaşlardandı ki savaş taraflar, iki en sevdiğim Pokémon ( Lucario'dan sonra dermişim XP ) 



[Resim: QQJP7Z.png]
Çok güzeldi bu sahne, beni sakinleştiren asıl etmendi diyebilirim.


Onlarla ağlamamak için kendimi zor tuttum:
Spoiler:
[Resim: XdybXk.png]
[Resim: byjvGb.png]

Hayır yani o kupayı ne yapacaksın sen? Ne oldu kazanınca? Hayalin var mı Alainciğim? Defalarca kez söyledim ve yine söyleyeceğim: Satoshi ile sokakta da dövüşebilirdin, niye lig? Niye insanları hayallerinden ediyorsun? Cry Ama yine de bu karizma bir şekilde kupayı kaldırdığın gerçeğini değiştirmiyor...
Spoiler:
[Resim: dXoLGX.png]

Ve o efsane final:
Spoiler:
[Resim: 5Y4NQL.png]
Bölümün sonunu mutsuz bir suratla izledim ama gerçekten tam istediğim gibi gelişiyor olaylar. Flare Takımı favori kötü takım olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor, bir kere adamlar planlı programlı ilerliyor.


Ve şampiyonluk hakkındaki düşüncelerim:
Spoiler:
Ash şampiyon olamayacak, hiçbir zaman. Adamlar, en büyük fırsatı teptiler, yeni oyunu tanıtacak en büyük şeyi Ash'in eline verdiler ve eğer kazansaydı bu büyük bir... Nasıl denir. Büyük bir etki yaratacaktı ve buna rağmen yapmadılar.


Edit: @team rocket blast off , hocam tankları bekliyoruz :D
ashi en çok seven roket takımı
Bizim Ash işi bilmiyor arkadas.Yakalıcan riolu ve dratini ve bir fairy türü (mawile veya gardevoir favorimdir) cagıracan charizardı girecen lige bak bakalım rakip kalıyormu karsında.Hawluchayla talonflamele bu iş olmaz goodra yine bişeyler yapmaya calıstı hele noivern dragon tipinin yüz karası cıktı dragon pokemonlar az kaldı linc eder bunu türümüzü batırıyon diye :)
Keşke Ash Pikachuya okunmuş ketçap verseydi :D
Ash bekledim  yenmeni
Olmadı ama alain yendi
Yaptığın ayıbın bedelini
Ödüyeceksin şimdi
@_Erdi_ en azından iyi kötü ordu var hissiyatını versinler bana oda yeter :d
Alain'ın aklına Mairin gelmeseydi maç kesin Ash'teydi. Alain hatırlayınca eskisinden daha güçlü saldırdı. Tekrar bir maç olmazsa Ash'in yenemediği tek rival olarak kalacak. Bir dikkatimi çeken noktada normal Water Shuriken ile Blast Burn engellenirken Daha güçlü Red Shuriken bir şey yapamadı. Eğer seride ilk kez Lig şampiyonlarının Elite Dörtlü maçlarını ve sonrası görülürse Alain Kalos Şampiyonu olduğunu bile görebiliriz.
Spoiler:
Bilmiyorum.Şuan karmaşık duygular içerisindeyim.Çok güzel bir savaştı gerçekten.Fakat o kırmızı shuriken üzdü ya :/ Tam böyle heyecan dorukta izliyorum bir baktım geliyor tamam dedim biticek galiba o Blast Burn karşılama taktikleri falan ümitlendirmişti ama olmadı.Ne yani bitti mi? Oldum.Olsun diyorum.Alain'in kazanmasına gram üzülmeyeceğimi söylemiştim.İlla ki birinin kazanması gerekiyorsa Alain kazansın zaten o Cameron rezaletinden sonra diye düşünüyorum.Sonuçta bizler neler gördük.Ama bence her şey yine olması gerektiği gibi oldu.Team Flare gerçekten güzel ilerliyor.Benim de favori bad guys'ım(kötü adamlar) olabilirler. Sonuç olarak Pikachu ablan yine star bebeğim XD Güzel bölümler bizi bekliyor (Umarım) 
 
Bence Mega Evrim ile ilgili bir şey var belki Alain ligten diskalifiye olur ve Ash'e ödülü verir...bir umutla :D
Her seri sonu 'bu adam hiçbir zaman şampiyon olamayacak umutlanma artık' diyorum kendime . Ama her lig başı nasıl yapıyorlarsa umut veriyorlar.

Artık XY&Z den tek beklentim mantıklı bitmesi. Bu ash-greninja gider zygarde %100 ü filan yenerse tek başına yemin ediyorum bırakırım animeyi. İnsan bir yaştan sonra tutarlılık bekliyor biraz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11