Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Glazed Oynuyoruz!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
İki kişi Venusaur demiş. Zaten oynayan dört kişiyiz. Yarısı aynı Pokemonu onayladıysa kullanılsın bence. Hem megası da var. Bu arada KiiroDora ile Samet hala buraya bir şey belirtmedi. Sıra @mahmut61'de tekrar. GioraX bunu da yazmayı unutmuşsun mesajına. Save'i atan kişi sıradaki arkadaşın nickini başına "@" koyarak yazmalı mesajın sonuna. Ama KiiroDora ile Sameti, onlar buraya dönüş yapana kadar atlıyoruz.
(03-09-2015, 11:55 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İki kişi Venusaur demiş. Zaten oynayan dört kişiyiz. Yarısı aynı Pokemonu onayladıysa kullanılsın bence. Hem megası da var. Bu arada KiiroDora ile Samet hala buraya bir şey belirtmedi. Sıra @mahmut61'de tekrar. GioraX bunu da yazmayı unutmuşsun mesajına. Save'i atan kişi sıradaki arkadaşın nickini başına "@" koyarak yazmalı mesajın sonuna. Ama KiiroDora ile Sameti, onlar buraya dönüş yapana kadar atlıyoruz.

Peki tamam birde kendimiz'e mega alamaıyoruz ben denedim olmadı sizde deneyin belki olur
Night Badge alındı.
Tm 10 ve 48 alındı.
Venusaur'a Cut öğretildi ama earthquake var çantada kullanacaksanız öğretebilirsiniz.
Blackthorn City'e gidilecek.
Görevim bu kadardı.Pokemonların durumları.

DarylDixon 65 Level
Swampert 66 Level
Jirachi 63 Level
Sceptile 63 Level
Venusaur 60 Level
Salamance 64 Level

@_Erdi_ burdan devam.

Bu arada Jirachi'yi değiştirsek olur mu?Sizden alternatif isim bekliyorum.Ben nedense Jirachi'yi kullanamıyorum az kullanışlı bir pokemon.Yok devam derseniz devam ederiz.
Jirachi konusunda oyum hayır. Bu arada Cut zaten Sentret'te var Venusar'a öğretmek çok gereksiz olmuş.
@EfsaneviOyuncu Cut konusu şöyle oldu yoldaydım zaten engellerle karşılaşacağımı tahmin etmedim Venusaur'a öğretmek zorunda kaldım.Jirachi konusunu sadece gündeme getirdim daha kullanışlı olacaksa değişebilir.Sizin görüşlerinizi merak ettim.
Yok arkadaş bir saattir uğraşıyorum videoydu tam çözümdü olmuyor. New Island görevi yapıldı mı? Dragonite Route 44'te karşıma çıkmıyor. Ve Ecruteak Şehri'ndeki kuleler de beni almıyor. Clair ortada yok. Dragon's Den'e de, GYM'e de Ecruteak Kasabası'ndaki kulelere de... Hiçbirine girilmiyor ve pes ediyorum artık. Alın en son burada kaldım. tıkla!
Ben bu tur oynayamayacağım. Sıra @Giordax 'a atlasın.
Evet arkadaşlar bu konuda yardımcı olalım ben 30 dk kadar uğraştım bende bir çözüm bulamadım bilgisi olan arkadaşlar bir el atsa fena olmaz.Ortada ne Dragonite var ne de başka bir şey.İzlediğim pokemon Glazed videosunda da bizim oyunla bazı farklılıkları olduğunu gördüm.
Bekleyin bakıyorum siz glazed'e başlamadan önce bitirmişdim bi bakıyım

Ehem Ehem acaba kimse niye WhiteWood gym'sini yenmedi? neyse sıra bende

WhiteWood gym'si yenildi

Venusaur Solarbeam öğrendi synthesis'in yerine

Mahogany Town'a gidildi ve team fusion indirildi

Bell Tower'daki Team Fusion İndirildi

Ayrıca kendi bulduğum bir bugla Entei Raikou Suicune ve Ho-Oh yakalayabiliyoruz yapmanız gereken Bell Tower'in en üstüne çıkıp Escape rope kullanın Merdivendeyken kullanın Sonra Duvarın içinden geçebilicez ve orada Entei Raikou Suicune ve Ho-Oh'u görücez isteyen yakalayabilir

save: https://www.mediafire.com/download/fe30m...Glitch.SGM
Adam king ya. İnternette bulduğumuz tam çözümde o yoktu. mahmut61 de Blackthorn GYM diyince (ama o da halkı tam çözüm eski betaya ait herhalde)... Bir de ben o kasabaya doğru gitmeyi de denedim. Ama sonra baktım yoldaki eğitmenleirn çoğu yenilmiş, dedim herhalde burayı geçmişler. Neyse sorunun çözülmesi iyi oldu. @mahmut61 sanırım sıra sende.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16