Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Glazed Oynuyoruz!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Bu kayalardan sıçrama işini nasıl yapabileceğimizi bilen biri var mı ? 

Edit : Takımımızın 6.üyesi Togekiss olsun mu ? @mahmut61 @_Erdi_
(30-08-2015, 11:58 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]*Hangi zeka Earthquake'i silip yerine HM öğretti benim Swampert'ıma Cry Sweat 

Bence bu iyi bir üslup değildi.Açıklama zorunluluğu duydum.
Altında da sorunu hallettiğim yazıyor ve sonra da;
"Çok HM öğretmek istiyorsak lütfen ilk tercihimiz HM Slave'lar olsunlar."

İlk tercihimizin altını çizmeye gerek var mı? Zorunluluklarımız olabilir ama şahsen ben olsam, onun eksikliğini hiç fark ettirmeden bir su tipi yakalarım. Move deleter'ı bulurum ve sonra da dive'ı silip yeni yakaladığıma koyar, hangi saldırıyı da sildiysem onu geri koyarım ama ben olsam işte... Neyse uzatmaya gerek yok. Dediğim gibi uyarı maksatlı bir yazıydı. Alınılması gereken bir durum göremiyorum ben.

Edit: Bence Togekiss olmasın. Çünkü moveseti güzel değildir diye düşünüyorum 3. Nesil oyunu ne de olsa. Ayrıca Shiny Gold'da Togetic'imiz vardı ama kendisini takımdan atmayı düşünüyorduk. Yani memnun olmamıştık. Aslında ben Umreon görmüştüm. Keşke yakalasaydım. En azından PC'de bulunurdu ve takımda olmayan bir türe sahip. Ve Togekiss konusunda destekleyen bulursan fikrini yakala yani. Şurada oyuna katılan üç-dört kişiyiz zaten. Oynayan herhangi biriyle fikir ortaklığına düşen o son Pokémon boşluğunu doldursun.
Görevimi Tamamlamış Bulunuyorum.
-Rozet alındı
-Team Fusion'la filan uğraşıldı
-Togepi yumurtası kırıldı ve Togepi Togekiss'e kadar kasıldı.
-Bellsprout kulesindeki eğitmenlerle savaşıldı.
-HM Slave Skiploom yakalandı. Bounce öğretildi
Yeni kasabanın girişinde bırakacaktım ancak bi tane abla bi kulenin önüne götürdü bende orada saveledim.

@_Erdi_ yarım saat kadar kimse görüşünü belitmeyince bende Togepi'yi kastım. Kullanılmassada en kötü yedekte durur sorun olmaz benim için.

Pokemonların Durumu 
Infernape 59 - Yeni birşey yok
Swampert 59 - Yeni birşey yok
Salamance 60 -Yeni Birşey Yok
Sceptile 59 -Yeni birşey yok.
Jirachi 60 -Yeni birşey yok.
Togekiss 45-Aerial Ace, Fire Blast, Water Pulse, Double-Edge (Exp.Share üstünde)

Johto macerasının 3. adımı için tıklayınız !
Güzel kasmışsın moveset TMlerle süslenince iyi olmuş :XD: Hadi bir destek de benden kalsın Pokemon. Ama şimdiden söyliyeyim sıra bana gelince hala o Double-Edge durursa onu silebilirim ben XD yerine de bulursam special bir saldırı bulurum. Gerçi Air Slash bu nesil oyunlarda fiziksel olarak sayılıyor diye biliyorum ama... Bakarız artık.

Bu arada unutmuşsun isim belirtmeyi sonda. Daha iki-üç mesaj önce söylemiştim. @GiordaX @mahmut61 ikinizden birinde sıra. Unutmasın savei atan kişi belirtmeyi lütfen. Sırf bunu haber vermek için ek mesaj atılıyor bazen. Neyse en azından edit yaptım post olmasın boşuna.
(31-08-2015, 02:03 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel kasmışsın moveset TMlerle süslenince iyi olmuş :XD: Hadi bir destek de benden kalsın Pokemon. Ama şimdiden söyliyeyim sırs bana gelince hala o Double-Edge durursa onu silebilirim ben XD yerine de bulursam special bir saldırı bulurum. Gerçi Air Slash bu nesil oyunlarda fiziksel olarak sayılıyor diye biliyorum ama... Bakarız artık.
Zaten onun yerine Shadow Ball öğretmiştim ama double-edge gelince diğer oyuncuların da fikrini almak için koydum moveset'e.Tm'ler sınırsız zaten. Güzel bir uçan tip saldırıya ihtiyacımız var yalnız. Neden derseniz şöyle anlatayım Water Pulse Aerial Ace'ten daha fazla vuruyor. Aerial Ace diyince şaşırmış olabilirsiniz çünkü yanlış yazmışım yukarda.
Aerial Ace zaten fiziksel -_- her oyunda öyle yani.

O dediğinin sebebi ise Togekiss; Sp,Atk'ı yüksek Atk'ı düşük bir Pokemon uçuş türü saldırılar ise 3. Nesil oyunlarda fiziksel olarak sayılıyor. Hepsi yani. Uçan tür yerine başka tür öğretiriz öyleyse. Bu arada acaba Togekiss fairy mi? Oyunda sanırım fairy türüne rastlamıştım. Mega Evrim olduğunu da okumuştum bir yerde ama doğru mu bilmiyorum. Doğruysa bir Mega Salamence güzel olurdu doğrusu :)

Edit: Salamence ORAS mega evrimi ve oyunda Lucario gibi XY mega evrimleri bulunuyormuş. Acaba son slot mega potansiyelli bir şeyin mi olsa??
(31-08-2015, 02:13 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aerial Ace zaten fiziksel -_- her oyunda öyle yani.

O dediğinin sebebi ise Togekiss; Sp,Atk'ı yüksek Atk'ı düşük bir Pokemon uçuş türü saldırılar ise 3. Nesil oyunlarda fiziksel olarak sayılıyor. Hepsi yani. Uçan tür yerine başka tür öğretiriz öyleyse. Bu arada acaba Togekiss fairy mi? Oyunda sanırım fairy türüne rastlamıştım. Mega Evrim olduğunu da okumuştum bir yerde ama doğru mu bilmiyorum. Doğruysa bir Mega Salamence güzel olurdu doğrusu :)
Evet oyunda fairy varmış ve Togekiss fairymiş ! Bende double-edge niye bu kadar az vuruyor diyorum.

Edit : Öğretebileceğimiz Saldırılar da burada.
Bu bir hack oyunu. Sanırım öğrenmen gereken çok fazla şey var önceki yorumundaki fiziksel/özel saldırı olayını da bilmediğini varsayarsak Undecided Sleepy
İlk olarak Togekiss, 4. Nesil bir Pokémon. Oyun ise 3. Nesilden Ruby/Sapphire/Emerald oyunlarının hack'i. Yani o paylaştığın şey bir işe yaramaz. Aura Sphere saldırısı mesela... Dördüncü nesilde çıkan bir hamledir. Oyunda ise 3. Neslin hamlelerine rastlayabilirsin. Oyunu yapanlar 4, 5 ve 6. Nesilden Pokémonları hackleyerek koydular ama saldırıları koymaları veya uydurmaları zor sanırım. O yüzden ben iki oyundur bu sonraki nesillerin Pokémonlarını eleştiriyorum hacklerdeki. Oyunu yapanlar kafalarına göre koyuyorlar movesetleri ve güzel olmuyor. Togekiss'in normal oyunlardaki movesetini öğrenebileceğim bir sürü site koyabilirim buraya ben de, hatta db en sık ziyaret ettiğimdir gerek görsel düzeninin sade olması ve aradığımı kolay bulabilmem açısından, ama hack oyunları için bu zor. Zaten doğru düzgün de moveset yapacaklarını sanmıyorum. Oradaki saldırılardan sadece Extreme Speed mevcuttur bence. O da fiziksel olduğu için bizim işimize yaramaz. Ben Togekiss yerine Mega Potansiyelli bir şey alalım diyorum. Kanto Starter'ı var mesela oyunda. İlk sayfadaki tam çözüme bakabiliriz ne zaman karşılaşacağımızı öğrenmek için onlarla.
Bakalım NPC karakter olmak nasıl bir şeymiş.Hey!Şortları severim,rahat ve kolayca giyilebilir!..Neyse :D Togekiss iyi oldu ya,ama mega olursa daha iyi olur.Olsun yedek diye bir şey var kimsenin kalbi kırılmıyor :D Bu oyun ORAS'den önce çıktı diye hatırlıyorum o yüzden Mega Swampert olmaz ama Blaziken olabilir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16