Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Glazed Oynuyoruz!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Sırası gelen istediğini yakalar da bir öncekinde Luxray kullanmamış mıydık zaten? Doğadaki onca Pokémon içinden yine Luxray bulmak... Tuhaf yani :D 

Tam çözüm burada; tıklayınız!

İlk mesaja da eklenebilir takılanlar olursa diye. Bu arada oyunda Mega Pokémonlar var galiba! Vomit Oyumu geri alsam? Mega Lucario fena olmazdı doğrusu :D (Dalga geçiyorum ciddiye alıp cevap yazmayın lütfen bu dediğime, ben verdiğim oydan gayet memnunum)

Ayrıca bir Bagon var oyunun başlarında. Daha önceki oyunlarda Dratini, Deino, Larvitar gibi Pokémonlar yetiştirdik, kadro zaten çoğunda benziyor. IzzyMemO, Sametahayata, ben ilk oyundan itibaren varız. Belki bir kişi daha vardır ilk oyundan itibaren olan. O yüzden farklı Pokémonlar yetiştirmeye bakalım diyorum ben.

Edit: IzzyMemO'ymuş baştan beri olan karıştırmışım :D
Bence de.Hep aynı pokemonlar sıkıcı olur cidden :D Bu arada ben Light Platinum'da başladım,baştan beri yoktum yani,ama önceki oyunu bilirim.
Bence Piplup seçelim. Water/Steel çok güzel kombinasyon. Emperor Napoleon ile Waterloo yenilgisinin acısını çıkartırız. Onion021  Ama oylamadan çıkan sonuca saygılıyım, ne çıkarsa o. İki oyundur hep pseudo-Legendary, güçlü, sağlam pokéler kullandık. Ben kendi seçimimi böcekten ya da fazla kullanılmayan bir şeyden yana kullanmayı düşünüyorum bu sefer. Son oyun olduğu için zevkini çıkaracağım.
Ben de oyumu Piplup'a verdim ama kazanan maymun dostumuz Chimchar oldu. Neyse, severim kendisini de. Fark etmez yani.
Bu arada sıralama ne zaman belli olur? Ona göre yorum yapacağım da bir konuda.
Sıralama belli oldu.İtirazı olan var mı sıralamada yoksa ben başlayacağım.Eğitmenimizin ismi Alain Starterın adı DarylDixon olacak.
Sıkıntıntı yok da herkesin doğadan bir Pokemon yakalama işi ne olacak? Sametahayata sen bilirsin yani sana gelene kadar takımı dizeriz biz. Ama ilk oyunda zaten starterı alan başka pokemon yakalamamıştı diye hatırlıyorum. Benim için hava hoş, ben madem ikiyim, yakalayacağım Pokemonu hemen kararlaştırdım bile. Ama Zoroark ve Lucario eğiten arkadaşlara yazık oldu geçende. Onun için söylüyorum. Sonuçta PCden son savei alabilseler bile ikisi de 50lvl ve diğer 70lvllerin arasında ezilecektiler. Adam tek seferde Lucarioyu 50 lvl yapmış, kullanan oldu mu? Ben ligden önce Pcye baktığımda lvl up yaşamadığına göre olmamış. Harcanan emeğe yazık yani. Dragonite çıksa takımdan ben de üzülürdüm mesela. Çünkü 55 lvl yapmıştım ben de onu tek seferde. İlk oyunda Togetic vardı mesela ama kimse takımdan atamamıştı onu güçsüz bulsa bile. Ama dediğim gibi sona kalan kişi ben yakalamasam da olur diyorsa sıkıntı yok :D
Şöyle söyleyim samet bu aralar olamayacağı için ben ilgilendim biraz bu konuyla.Benim doğadan yakalama gibi bir hevesim yok.Starter son evrimine ulaşsın yeter benlik bir sıkıntı yok kalan herkes doğadan yakalasın.Samet'te yetişirse bu tur oynar ama kesin bir şey söyleyemem.Kendisi bir pokemon yakalamak isterse starterı bir kenara koyarım bende seve seve kabul etmezse de Infernape ikimizin pokemonu olur.Böyle oyunun sonuna geliriz.Bunun için kendimi direk 1. sıraya koydum bir yanlış anlaşılma olmasın yani.
İyi o zaman öyle diyorsanız, bir de herkes bir Pokemon yakalamış olacak ya turun sonunda (yani sonuçta 6 pokemon olacak) takımdan birini çıkaracakken danışın yani. Oy birliği ne derse o olsun. Zaten herkes bir pokemon almış olursa sonradan ben yakalamamıştım ben bunu kullannak istiyorum diyip çıkan da olmaz. Takım bozulmaz. Çünkü takıma yeni biri alındığında hep bir pokemonun exp.lerden maruz kalması gerekecek. O zaman sen şöyle yap bence mahmut61, kendi sıranda starterı kullan. Sametsırası gelince kullanmazsa ve yeni biri katılmazsa (geçen sefer sonradan biri katıldığı için de küçük bir kargaşa olmuştu) sıra tekrar sana döndüğünde sana kullanırsın hakkını. Ya da ilk oynayışında yakala samet hakkını devrettiyse o zaman da sıkıntı çıkmaz. Sen bilirsin yani. Eğer vahşi doğada hoşuna giden çıktıysa yakalarsın :D
Belki biraz geç oldu ama bende şöyle bir fikir ortaya atmak istiyorum : Herkes doğadan 2 pokemon yakalama hakkına sahip olsun. Ama yakaladığı pokemonları takım standardına kassın. Böyle böyle herkes 2 pokemon yakalayıp onları kasarsa ilk turun sonunda dev bir pokemon havuzumuz olur. Bu pokemon havuzundan da bir 6'lı çıkarmak için bir oylama yapabiliriz. Tabiki bu oylamaya kurallar getirilebilir : Aynı kişinin 2 pokemonu takıma giremez vs.
Tamam ben başlıyorum şimdi oyuna.
@EfsaneviOyuncu herkeste sınırsız pokemon yakalama hakkı var ama ilk 6 da bir tane pokemon bulundurabilir.Onun için yakaladığı pokemonları dilediği gibi kasar takıma koyar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16