Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Glazed Oynuyoruz!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
@_Erdi_ ben şu anda oyundayım :) Artık bir Mewtwo'muz var.Ice Path'i geçtim sonrası için uğraşıyorum.Dragonite çağırdı gittim new islands'a orda Mewtwo yakalandı.Sıkıntı yok devam ediyorum.1-2 saat içinde sıra sana geçecektir tekrar hazır ol.

@_Erdi_ sıra sende buyur.

TM 02 alındı.
Mewtwo yakalandı.
Clair yenildi ve Rozet alındı.

Ama şöyle bir gerçek var.Clair ile ilk savaşımda son pokemonuyla beni yenmişti.İkinci maçımda tek pokemonla yendim.O da Salamence'nin üstün performansıyla alakalı.Takımdaki pokeler biraz kasılabilir fena olmaz.
Biri Salamence'in üstün performansı mı dedi Slobber

Tamamdır ama ben öğleden sonra oynarım herhalde. İkide falan başlarım yani.
O değil de lig çok zor  Dodgy Kendi kendime bir yöntem geliştirdim ama. Power Pointler sürekli bitmişti. Elimde de ne ether, ne elixir, ne de bunların max hali max ether ile max elixir vardı. Yani hiçbiri yoktu. Ben de sınırsız TM özelliğinden yararlandım. Venusaur'ın bütün saldırılarının PP'si bitti mesela. Roar, Toxic, HiddenPower, HyperBeam yaptım. Sonra da tekrardan eski haline, SludgeBomb, GigaDrain, SolarBeam, SunnyDay'e döndüm. Tek fark, hepsinin PP'si fullenmiş oldu :D Ama Şampiyon'dan çok elitler zorladılar beni. Neyse bitti Johto'da. Rankor diye bir bölgedeyiz sanırım şimdi, ligden sonra telefon geldi ve Evergreen'e gittik, orada da gemiye bindik. Bir adadayız sanırım. ( Orange Adaları'ndaki gibi modern bir ada :D ) ama elimizdeki tam çözüm buraya kadar. Sanırım videolardan devam etmemiz gerekecek. Başlangıç Pokémon'u olarak da Oshawott'u seçtim 15 lvl PC'de. Yalnız sanırım bundan sonra yapılacak çok bir şey yok, oyunu bitiren birisi hikaye devam ediyor mu söyleyebilir mi? İnternetteki tam çözümler genelde efsane peşinde koşmuş.

Bu arada Mega Evrim zor alınıyormuş.
Spoiler:

Ama hilesi de varmış bunun.
Spoiler:

İki türlü de Venusaur'da da işe yarar herhalde. Eğer hikaye devam etmiyorsa burada bitirebiliriz oyunu. Efsane peşinden koşmak isteyen de devam eder kendi başına.

Save için tıklamak siz! Tık tık tık-la!

Hikaye devam ediyorsa sıra @EfsaneviOyuncu'da ama @GiordaX, oyunu bitirmiş biri olarak Johto Ligi'nden sonra Efsane avlama dışında, rozet toplayarak ilerlenen hikaye devam ediyor mu, söyler misin?
Şimdi benim aklımda iki tane soru var Devam edecek mi Etmeyecekse neden starter seçtirdi.

Şöyle videolar buldum.



5 Part daha devam ediyor oyun.
@_Erdi_  o gittiğin adalarda gym'ler var 4 ya da beş olması lazım her bir adaya gittiğinde gym'yi yeniyorsun ve senin ticket'ini upgrade gibi bişe yapıyo bu upgrade sayesinde diğer gym'nin olduğu adaya gidebiliyorsun evet hikaye devam ediyor

Ha birde mega evrim alınamıyor baya bir denemiştim
Ben ancak Cumartesi akşamı oynayabilirim. Eğer Cumartesi'ye kadar beklemek istemesseniz sıra @Giordax 'a atlayabilir. 
Cumartesi akşamına kadar sana sıra tekrar gelir.Ama benim için fark etmez ben her türlü uyarım.Diğer arkadaşların da düşüncesi önemlisi.
@EfsaneviOyuncu bence bir sakıcası olmaz ama diğer arkadaşklar hayır drse ben başlarım
Oy birliğiyle @EfsaneviOyuncu 'nun süresi Pazar sabahına uzatılmıştır o zaman :D 
Bu arada arkadaşlar ben geri döndüm sanırım 3 '' - '' yemişim eğer sorun olmazsa GiordaX'tan sonra devam etmek isterim ;D ;D 
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16