Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Glazed Oynuyoruz!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Öyle bir şansımız yok maalesef.
Zaten ankette değiştime diye birşey yokta oyları sayarken Riolu -1 Chimchar +1 diye saysak olur mu anlamında sormuştum.
Benim mesajlarımdaki editlere bir baksanız, hep aynı şeyleri söyleyip duruyoruz ve boşa mesaj yazıyoruz burada. Aslında hep aynı şeyleri söyleyip duruyoruz ama farkında değiliz.
Bende katilmak istiyorum ama suan hic musait degilim. Sizden bir ricam olucak; Takimda Luxray'e de yer verebilir misiniz?
Ben katılıyorum tabii ki :D Shinx'e oy verdim bir değişiklik olsun.
Al işte en olmayacak olay oldu.Oy verilen tüm starterlar eşit.12 tane oy çıktı.5 kişi oynayacak.Hala daha nick öneriside gelmedi.
Alain +1
Starter'ı ilk oynayan kişi düşünsün bence.
Tamam.Alain +2 Mükemmel bir fikir :D
Bende Katılmak İstiyorum Karakterin ismi Jaxson olsun Riolu alarsanız Mt.Starust'da evrimleşiyor

Bende katilmak istiyorum ama suan hic musait degilim. Sizden bir ricam olucak; Takimda Luxray'e de yer verebilir misiniz?

Öyle Birşey imkansız çünkü shinx'i johto elit 4'ünden sonra alabiliriz ama Serenity isledan Wish Ticket alıp Jirachi bide adını unuttuğum elektrik gym'sinin olduğu şehirden victini alabiliriz
(24-08-2015, 05:35 PM)GiordaX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öyle Birşey imkansız çünkü shinx'i johto elit 4'ünden sonra alabiliriz ama Serenity isledan Wish Ticket alıp Jirachi bide adını unuttuğum elektrik gym'sinin olduğu şehirden victini alabiliriz

Starterlar oyun içinde yakalanabiliyor diye okumuştum ben yabancı ve forumdaki kaynakta.Yanlışlık olmasın.Yani elit 4 lüye kadar uzun bir yol var bulabiliriz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16