Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Liqht Platinum Oynuyoruz !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(14-08-2015, 07:35 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@GiordaX, sırayla gidiyoruz sıra mahmut61'de. Sırayı öğrenmek için ilk mesaja bakabilirsin.

pardon görmemişim d:
12 saate düşse iyi olur. Ama şöyle bir handikap var: adam gece 12'de koydu diyelim. Sıradaki bunu görmemiştir ve öğlene kadar da uyumuştur. Bir bakmış 12 saat geçmiş. Bunun önüne geçmek için sırası gelen kişi ben gördüm mesajını konuya yazsın. Bunu görür görmez yapsın ve süresi o mesajdan 12 saat içinde olsun. Bu makul gözüküyor.
Dardusk City Gym Badge alındı.

Guardian Tower temizlendi.
Team Steam Lideri yenildi.
Zoroark'ımız oldu.
Red ile savaş yapıldı ve galip gelindi.
TM 09-10-11-30  ve HM 05-04 alındı.
Zoroark'a Shadow Ball Charizard'a Lava Surf öğretildi.
Pokemonlar biraz kasıldı.
Şu an kendi pokemonumu eğitmeye başlamadım sıra bir daha geldiğinde yakalayıp eğiteceğim.
Sıradaki arkadaşa başarılar.

https://www.dosya.tc/server3/mj1tr1/Poke..._.rar.html
*gulp* Başlıyorum...   001(D=)

Bitirdim.Biraz zorladı ama başardım.
-Mağaraları ve çölü geçtim.Mağaradayken Zero ile tanıştım,insanların hataları üzerine konuştu ve söylediklerine katıldığımı söyleyince bana Deino verdi.İsim sormadı.
-Mağarada ayrıca Diamond'la karşılaştım ve onu yendim.Oradan çöle ve şehire geçtim.
-Deino'yu Dratini'yle değiştirdim çünkü yolda dratini bayıldı ve level açısından geride kaldı.
-Akiramenai isimli bir Bronzor yakaladım PC'de duruyor isteyen alsın.
-GYM kapalıydı bende oradan bilet alıp müzeye girdim.müzede kötü takım White ve Black Orbları çaldı.Engel olamadım.
-Sonra madenlere girip orada GYM liderini buldum ve onu yendim.Pokemonları çok fazla kasamadım kusura bakmayın.ama exp share'leri Deino ve Torkoal'a verdim.

Şu anda tam GYM'in önündeyim.Pokemonlar:                                                                                                           
Drasna (Sceptile) lv.49 Eşya:Yok                                                                                                                         
Leaf Blade,Bullet Seed,Pursuit,Giga Drain
Blackarrow (Zoroark) lv.31 Eşya:Focus Band
Faint Attack,Pursuit,Headbutt,Shadow Ball
Deino lv.30 Eşya:Exp. Share
Dragon Rage,Focus Energy,Crunch,Dragonbreath                                                                                                                          
Balerion (Charizard) lv.46 Eşya:Amulet Coin
Flamethrower,Wing Attack,Lava Surf,Earthquake
Torkoal lv.35 Eşya:Exp. Share
Flamethrower,Protect,Lava Surf,Strength (öğretmek zorundaydım)
Fenrir (Feraligatr) lv.56 Eşya:Lucky Egg
Water Pulse,Slash,Scary Face,Bite
                                                                                                                          Blush Akiramenai!!!! Blush
          Meşaleyi elinize almak için tıklayın:

      
Sıra bana geçti başlıyorum
Torkoal sanırım HM Slave olarak alındı o yüzden kasmaya gerek yok. mahmut61 pokémonunu sonraki tur belirleyeceğini söylemiş ama o zamana kadar lige girmiş olacağız. Yani 6'lı takımın hemen belli olması lazım artık. Sıradaki de pokémonunu seçince 6'ya tamamlanıyor. Herkesin kasıp geliştirdiği bir pokémonu olsun diyorsanız: 7 kişiyiz ve her birimiz bir pokémon belirlerse ve bunları kasarsak başlangıç pokémonuyla beraber 8 pokémonluk bir rotasyonumuz olur. Değişmeli olarak kullanabiliriz. Oynayıp buraya bilgileri yazan kişi de bu 8 pokémon hakkında bilgileri yazar. Böylece daha adil olur. Çünkü ilk beşteki kişinin istediği pokémonlar yer alıp diğerlerine seçim hakkı olmuyor. Deino'yu takıma alan kişi ismini belirleyebilir. İsim konusunda bu kadar söz sahibi olmak istemem ama arkadaş fikirlere açıksa bir öneride bulunayım: TARGARYEN (simgesi üç başlı ejderha olan hane)

[Resim: 2695395.png]
Lucky eggi Feraligatr'dan alıp Deino'ya verin. Fark ortada zaten. Lucky egg'in işlevi böyle. 56 lvl Feraligatr -_- Ayrıca exp. Shareları alın ya exp.leri bölmeyin. Bir pokemona verin lucky eggi düşük levelliye yani. Kasın onu çimenlerde falan. Sonra yeteri kadar geliştiğinde ondan alın lucky eggi başkasına verin. Böyle böyle biraz kasın düşük levellileri. Biriyle savaşacakken de düşük levelli pokemonu başa alın. Ona da lucky eggi verin. Eğer tip avantajı varsa, saldırıları alır diyorsanız devam edin alamaz diyorsanız pokemon değiştirin. Rakibi yendiğinizde fazla exp. Lucky eggli pokemona gidecektir. Rakip her yeni pokemon çıkardığında soruyor ya bize. Hangi pokemon değiştirceksin diye, lucky eggliyi yeniden çıkarın. Avantaj varsa devam, yoksa geri çağırın ve başka bir tane çıkarın. Böyle böyle gelişecektir düşük levelliler. Biri 60 lvle yakın, diğeri 30da

Ayrıca Torkoal çok gereksiz olmamış mı. Zaten ateş tipi Charizard var. Bence onu takımdan şutlayalım. Oyunda uber pokemonlar var zaten. Torkoal baya gerkesiz. Onun yerine bir tm slave koyun. İyi bir pokemon bulunca da onu da atarız takımdan.

Torkoal'ı takıma almak istemişler bildiğin, exp share var üstünde. Hiç tm slaveda exp. share olur mu???
(15-08-2015, 09:47 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Torkoal sanırım HM Slave olarak alındı o yüzden kasmaya gerek yok. mahmut61 pokémonunu sonraki tur belirleyeceğini söylemiş ama o zamana kadar lige girmiş olacağız. Yani 6'lı takımın hemen belli olması lazım artık. Sıradaki de pokémonunu seçince 6'ya tamamlanıyor. Herkesin kasıp geliştirdiği bir pokémonu olsun diyorsanız: 7 kişiyiz ve her birimiz bir pokémon belirlerse ve bunları kasarsak başlangıç pokémonuyla beraber 8 pokémonluk bir rotasyonumuz olur. Değişmeli olarak kullanabiliriz. Oynayıp buraya bilgileri yazan kişi de bu 8 pokémon hakkında bilgileri yazar. Böylece daha adil olur. Çünkü ilk beşteki kişinin istediği pokémonlar yer alıp diğerlerine seçim hakkı olmuyor. Deino'yu takıma alan kişi ismini belirleyebilir. İsim konusunda bu kadar söz sahibi olmak istemem ama arkadaş fikirlere açıksa bir öneride bulunayım: TARGARYEN (simgesi üç başlı ejderha olan hane)

[Resim: 2695395.png]
Teşekkürler ^^ ben Hydra diye düşünmüştüm 3 başlı ejderha ama o da iyiymiş.İstediğinizi koyun ama lütfen havalı bir isim olsun :D @_Erdi_ Özür dilerim ama burada pokemon kasmak cidden zordu.Zaten pokemonların canı azdı ve can veren eşyalarımız tükenmek üzereydi milyarder olmuşuz yanımızda bir tek Hyper Potion yok :D O yüzden 10 tane aldım zar zor yetti.Yine de Max Revive falan var yani biraz doldurdum.Sceptile'ı Giga Drain'le idare ettim.Neyse bir dahaki sefere kasmak gerekir mi bilmiyorum ama gerekirse kasarım dediğin gibi.Ayrıca Dratini bayılmıştı ve leveli diğerlerinin yanında 0 gibi kalmıştı sıradaki şehre geçince.Diğer arkadaşın en az 1 pokemonu takımda bulunmalı diye Torkoal'ı takımda bıraktım ve exp.share ile biraz kasayım dedim.Sonra strength gerektiren bir engel çıkınca Torkoal'a yüklemek zorunda kaldım hazır takımdayken HM Slave olsun bari.Cidden üzgünüm ben kasma konusunda hiç iyi değilimdir  Undecided

uzun lafın kısası Mahmut'un hakkını yememek için Torkoal'ı takımda tuttum.
(15-08-2015, 10:04 PM)KiiroDora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler ^^ ben Hydra diye düşünmüştüm 3 başlı ejderha ama o da iyiymiş.İstediğinizi koyun ama lütfen havalı bir isim olsun :D @_Erdi_ Özür dilerim ama burada pokemon kasmak cidden zordu.Zaten pokemonların canı azdı ve can veren eşyalarımız tükenmek üzereydi milyarder olmuşuz yanımızda bir tek Hyper Potion yok :D O yüzden 10 tane aldım zar zor yetti.Yine de Max Revive falan var yani biraz doldurdum.Sceptile'ı Giga Drain'le idare ettim.Neyse bir dahaki sefere kasmak gerekir mi bilmiyorum ama gerekirse kasarım dediğin gibi.Ayrıca Dratini bayılmıştı ve leveli diğerlerinin yanında 0 gibi kalmıştı sıradaki şehre geçince.Diğer arkadaşın en az 1 pokemonu takımda bulunmalı diye Torkoal'ı takımda bıraktım ve exp.share ile biraz kasayım dedim.Sonra strength gerektiren bir engel çıkınca Torkoal'a yüklemek zorunda kaldım hazır takımdayken HM Slave olsun bari.Cidden üzgünüm ben kasma konusunda hiç iyi değilimdir  Undecided
uzun lafın kısası Mahmut'un hakkını yememek için Torkoal'ı takımda tuttum.

Yok canım, özre ne gerek var, ben sadece kasmak için pratik yollar yazdım sıradaki arkadaş uygulasın diye. Hani arada çok fark var demek için biri 30 diğeri 60 diye. Sıra bende olsa aynısını ben uygulayacaktım ama bende olmadığı için sıradaki arkadaş yapsın dedim. Özür dilemene gerek yok yani sana "niye kasmadın!" diye kızmadım :D Zaten çöl, mağara diyerekten şehre gelince tükenmişsindir, zor kısım sana kalmış.
(15-08-2015, 09:48 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lucky eggi Feraligatr'dan alıp Deino'ya verin. Fark ortada zaten. Lucky egg'in işlevi böyle. 56 lvl Feraligatr -_- Ayrıca exp. Shareları alın ya exp.leri bölmeyin. Bir pokemona verin lucky eggi düşük levelliye yani. Kasın onu çimenlerde falan. Sonra yeteri kadar geliştiğinde ondan alın lucky eggi başkasına verin. Böyle böyle biraz kasın düşük levellileri. Biriyle savaşacakken de düşük levelli pokemonu başa alın. Ona da lucky eggi verin. Eğer tip avantajı varsa, saldırıları alır diyorsanız devam edin alamaz diyorsanız pokemon değiştirin. Rakibi yendiğinizde fazla exp. Lucky eggli pokemona gidecektir. Rakip her yeni pokemon çıkardığında soruyor ya bize. Hangi pokemon değiştirceksin diye, lucky eggliyi yeniden çıkarın. Avantaj varsa devam, yoksa geri çağırın ve başka bir tane çıkarın. Böyle böyle gelişecektir düşük levelliler. Biri 60 lvle yakın, diğeri 30da

Ayrıca Torkoal çok gereksiz olmamış mı. Zaten ateş tipi Charizard var. Bence onu takımdan şutlayalım. Oyunda uber pokemonlar var zaten. Torkoal baya gerkesiz. Onun yerine bir tm slave koyun. İyi bir pokemon bulunca da onu da atarız takımdan.

Torkoal'ı takıma almak istemişler bildiğin, exp share var üstünde. Hiç tm slaveda exp. share olur mu???

Böyle deyince bir hayal kırıklığı sezdim o yüzden görevimi yerine getiremediğimi düşündüm  Blush
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19