Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Liqht Platinum Oynuyoruz !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Tamam öyle oluyor ama dedim ya benim düşüncem.Hydreigon'a fazla ısınamamıştım hiç kullanmadım zaten.Bu arada herkes takıma bir pokemon kattı dedin de ben herhangi bir pokemon koymadım ilk 6 ya.Yani çeşitlilik bakımından pokemonlardan vazgeçilebilir.Hydreigon olmuş veya Sceptile olmuş.Güçler birbirlerine çok yakın oluyor zaten.Ben pokemonlar çıksın demiyorum ama bu halde Charizard ejder hareketi kullanmıyor ama Feraligatr'da var ejder hareketi.İki Dragondan birisi gidebilirhatta ejder tipi saldırı yapan bir pokemon olursa iki pokemondan bile vazgeçilebilir.Tabii ki yerine daha iyi ve kasılması kolay olan bir pokemon gelirse.Şahsen ben Metagross gelmesini isterim.
Bu saatten sonra alınacak kararlarda bence en az bir destekçi olmalı. Bu yorumları gören olursa bizim 6'lıdan ve destek çıkarsa, iki kişi aynı Pokémon'da karar kılınırsa olsun derim ben. Herkes zaten sırası gelince PC'den istediğini alacaktır.

Ve orada hakkını kullanmamak da senin sorunun olmuş biraz. Ben de mesela hakkımı Treecko'da kullanmak istemezdim Gidip doğadan başka Pokémon yakalamasını da bilirdim ama istek var diye yakaladım. Yoksa isteyen gidip geri dönüp alsın demesini ben de bilirdim. Demedim, çünkü bu bir takım oyunu. Neyse daha bu konun üzerine tartışmaya gerek yok. Birden fazla kişi aynı Pokémon'da karar kılınırsa katılsın takıma. Bu saatten sonra bulunabilecek en doğru sistem bu. Çünkü altı kişiden ikisi bu 6'lının Exp'isinin paylaşılmasını istiyor demektir bahsedilen Pokémon için. Bu da üçte ikisi istiyor demek oluyor oynayanların. Sonrasında ise isteyen de kendi zevkine göre PC'den değişiklik yapar takımda sırası gelince.

Ve bu arada keşke belirtseydin. Senin için bir arkadaş kullanmadı hakkını diye Dratini yakaladı. Ben istemiyorum böyle bir şeyin benim için olmasını diye belirtseydin biz de boşuna kasmamış olurduk onu. (Tabi isteyen başkası çıkabilirdi ama senin adına yakalandı sonuçta) Şahsen o Dragonite'ta baya emeğim geçti. Pseudo'ları kasması zaten zor. 19 lvl mi neydi başta 55 lvl yapmıştım. Dodgy  Neyse daha fazla devam edersek bu iki kişilik bir tartışmaya dönecek ki (tartışma derken mülakat, konuşma) başka bir arkadaşın daha fikrini söylemesini bekleyelim bence konuda.

Bu arada KiiroDora sıra sende. Save dosyası arkada kaldı. Haberin olsun.
Diyorum ya benim için fark etmez daha kullanışlı bir pokemon olacaksa alır seve seve kendim de kasarım.O Dratini den haberim yoktu.Neyse olanlar oldu zaten bundan sonra konuşmak fazla bir şey değiştirmez.
Yemekten sonra başlıyorum :D

Aldım Rozeti.
-Water Pulse öğrettim Drasticemu'ya,
-Dig'i de Balerion'a öğrettim.
-Deliğe girip Steam takımını Kyurem'le yakaladım ve hepsini yendim.
-Yellow'u yendim.
-GYM'in çıkışında bıraktım.


Son Rozet Macerasını Başlatmak İçin Tıklayın!
https://uploaded.net/file/axubgkil
İki yorum üst üste gelince gözükmüüyor yeni yorum olarak.Giordax sıra sende farketmediysen.
(21-08-2015, 10:53 AM)mahmut61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İki yorum üst üste gelince gözükmüüyor yeni yorum olarak.Giordax sıra sende farketmediysen.

Teşekkürler farketmemiştim başlıyorum
Bu arada yeni Pokémon hakkında fikri olan varsa söylesin. Şu Pokémon'u alalım, PC'den şunu koyalım takıma ya da yeni Pokémon almayalım falan diyin yani :D
(21-08-2015, 01:03 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada yeni Pokémon hakkında fikri olan varsa söylesin. Şu Pokémon'u alalım, PC'den şunu koyalım takıma ya da yeni Pokémon almayalım falan diyin yani :D
Bence takımda değişikliğe gerek yok takım böyle gayet iyi bence

5 dakikada bitti

Ironnem City'e gelindi Balerionun 3 Flamethrower'i maçı bitirdi hepsine tek (.D

bu kadar (.D
save: https://www.mediafire.com/download/mtkv5...Dakika.SGM
Sıra IzzyMemo'ya geçti.Kolay gelsin.
Bence takım böyle iyi ya.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19