Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Liqht Platinum Oynuyoruz !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(13-08-2015, 03:59 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birazdan başlarım ve bilgilendirme yaparım.

Akiramenai IzzyMemo!  Angel
- Trainer ismini "REIS" yaptım.
- Başlangıç pokémonu olarak Charmander'ı seçtim ve ismini sevdiğim bir serideki(GOT) en güçlü ejderhanın ismi "BALERION" yaptım.
- Growlithe verildi ve aldım. Oak ile karşılaşmada Feebas yakaladım. İkisi de PC'de.
- Yol üzerinde karşıma çıkan rivalleri yendim. Red'den HM01 Cut aldım. 
- Oak tarafından 2. nesil starterları takdim edildi ve Totodile'ı seçtim.
- Totodile'ın ismini İskandinav Mitolojisinden esinlenerek "FENRIR" yapacaktım ancak isim sormadı. 3 şehir sonra Seanport Şehri'nde Name Rater varmış. Sıradaki arkadaşlar buradan ismi değiştirebilir, kendi seçiminizi de yapabilirsiniz.
- 1. Gym (Inhore City) yenildi.
- Charmander ve Totodile evrimleşti.
- Şuan Inhore City University'de bıraktım. Son katta Prof.Elm'in karşısındayım. Burada da 3. nesil başlangıçlar veriliyor. Kendi seçimimi Totodile'dan yana kullandığım için buradaki seçimi sıradaki arkadaşa bıraktım. 


 
Pokémonlar:

- Charmeleon 26 lvl
- Croconaw 26 lvl

Tavsiyeler: 
Herkesle konuşun, oyunda her yerden bir şeyler fışkırıyor. Mesela Amulet Coin ve Exp. Share falan verildi bana. Daha kendi kasabamızdayken ThunderStone aldım. Charmender oylamayla belirlendi ve onu aldım. Kendi seçimimi Totodile olarak belirledim. Daha önce de söylediğim gibi tüm türlerden bire birer seçilmesi için sıradaki kişi Treecko alabilir. Bu benim tavsiyem kendinizi uymak zorunda hissetmeyin. HM'lerin ana pokémonlara öğretilmesi taraftarı değilim. Bir HM Slave işimizi görür. Sıradaki için, Miltank veren adam çıkacak karşımıza, güzel bir seçim olabilir.

Save:
burada
Wow iyi iş ortak :D Sıra _Erdi_'de sanırım,Akiramenai!
Sıra bayağı hızlı ilerleyecek anlaşılan bu da güzel bir şey.Pokemonlar çok hızlı kasılıyor ayrıca alabileceğimiz ve yakalayacağımız pokemon kitleside geniş.Mükemmel bir oyun olacak gibi.Finali de umarım güçlü rakiplerle yaparız.

Not: Bu arada Charmander olacak arkadaşlar.Yanlışlıkla yazıldı herhalde.
Bir dakika diğerlerinden aldığımız pokemonlar yakalanmış sayılıyor mu?
Hayır profesörler veriyor onlar sayılmıyor.Senin vahşi bir pokemon yakalama hakkın kaybolmuyor.
Vahşi pokémonları sınırsız yakalayabilirsiniz. Sadece ana takımdaki 1 pokémonu belirleme hakkımız var. Onlara göre oyunda ilerleyeceğiz ve kasacağız. Ama yakalamaya gerek kalmadan istenebilecek en iyi pokémonlar (başlangıçlar dahil) verildiği için takımı çok rahat kuruyoruz. Ben Feebas'ı öylesine yakaladım siz de yapabilirsiniz. Kasılma konusunda oyun çok rahat. Bazı pokémonlardan "overrated exp." geliyor. Daha önce 2 kere bitirdiğim için biliyorum: Venipede, Hipopotas gibi pokémonlarla karşılaşırsanız direkt yenin. Anlamadığım bir şekilde aşırı fazla exp. geliyor. Ve yine anlamadığım bir şekilde yüksek level bir Metagross'tan 100 exp'ten az geldiğine tanık oldum. Dediğim gibi bu tarz hatalar Hack oyunlarında oluyor ama bu oyunda çok az var. Pokémonunuzu belirlerken yardım almak, geçemediğiniz yeri çözmek veya herhangi bir bilgi almak için buradan çözümüne bakabilirsiniz.
Yalnız bir yanlış anlaşılma olmasın, mahmut61 diyor ya "Hayır profesörler veriyor onlar sayılmıyor.Senin vahşi bir pokemon yakalama hakkın kaybolmuyor."  yanlış bu çünkü Totodille'ı da profesör verdi mesela. Verilen Pokémonlar da aynı şekilde yakalananlar gibi sayılıyor. IzzyMemO'nun dediği gibi istediğiniz kadar Pokémon yakalayın ya da alın birilerinden (bu oyunda herkes size bir Pokémon vermeye kalkıyor) ama sadece birini eğitip takımda bırakıyorsunuz. PC'de ondan da olduğunu belirterek sıradaki arkadaşa istiyorsan onu eğit sinyali veriyoruz böylece. Birilerinden bir Pokémon alıp onu takımda barındırmaya başladığınız an, hakkınızı kullanmış oluyorsunuz, ondan sonra yakalayağınız Pokémonları PC'e atmalısınız. Siz atmazsanız sizden sonraki atar birden fazla Pokémon kullandığınızı söyleyerek, sizin eğitiminiz ve emeğiniz de boşa gider. IzzyMemO hakkını Totodille'la kullandı. (Starter (Charmander) sayılmıyor) Ben de şimdi başlayacağım IzzyMemO'nun bıraktığı yerden. Ayrıca bir önceki sayfada ben de bir tamçözüm sunmuştum ona da bakabilirsiniz ^-^
Sağol :D Bu arada sana da Akiramenai :D 
Spoiler:
iki saattir anlamını soran birisi çıksın diye bekliyorum ama pes ediyorum asla vazgeçme demek japoncada :P :D 
 
(13-08-2015, 07:41 PM)KiiroDora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sağol :D Bu arada sana da Akiramenai :D 
Spoiler:
iki saattir anlamını soran birisi çıksın diye bekliyorum ama pes ediyorum asla vazgeçme demek japoncada :P :D 
 

Ben bakmıştım Google Çeviri'den o yüzden sormaya gerek duymadım. :D XP 8D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19