Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Liqht Platinum Oynuyoruz !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aslında bu yakında çıkacak bir oyundan (FE) ana karakterin sözü o yüzden :D Neyse güzel bir söz olduğu için bu konuda hep kullanacağım galiba :D 
Flashtaki Central City buraya gelmiş ::AAFDAFD TheKeko öndeymiş niye onun ismi yapmadınız ya :D 
(13-08-2015, 09:04 PM)Sametahayata Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Flashtaki Central City buraya gelmiş ::AAFDAFD TheKeko öndeymiş niye onun ismi yapmadınız ya :D 

Saat 3'ten önce 5-4 TheKeko öndeydi. 3 sularında eşit oldular ve daha sonradan yine TheKeko öne geçti de neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok.
Bidaha ki sefere ne yapalım çok sevdim ben bunu :D 
Bitmeden konuşmayalım okullar açılınca ben yine afk kalıcam çünkü bu arada o Japonca şeyi sormamızı istiyorsan Japonca yazmalıydın .
Ben başladığımda son oylama yazan yerde durum 5-5'ti. Biran önce başlamak için sormadım ve inisiyatif kullandım.
(13-08-2015, 11:22 PM)Sametahayata Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Bitmeden konuşmayalım okullar açılınca ben yine afk kalıcam çünkü bu arada o Japonca şeyi sormamızı istiyorsan Japonca yazmalıydın .

Bir dahaki yaz o zaman ^^ o aklıma gelmedi ayrıca kafanızı karıştırmak istemedim :D
Yer varsa bende oynamak isterim arkadaşlar alım yapiyomusunuz ?
Evet, ben de bitirmiş bulunmaktayım görevimi.

-Profesör Elm'den Treecko alındı.
-Charmeleon, Treecko ve Croconaw evrimlerini tamamlamış bulunmakta.
-38 lvl Charizard, 38 lvl Sceptile ve 38 lvl Feraligatr  bulunmakta takımda. Ayrıyaten bir de HM slave görevi gören Bidoof'umuz vardır. Şimdilik sadece Cut yüklü. 6. Pokémon gelene kadar HMleri ona öğretmeye çalışalım Surf ve Fly dışındakileri en azından. Bir de Lava Surf gibi bir şey vardı sanırım bu oyunda. Charizard'a öğretebiliriz onu güzel bir HM'ydi yanlış anımsamıyorsam.
-Sceptile'ın adı; cinsiyeti kız olduğu için, X/Y oyunlarındaki kadın ejderha eğitmeni E4'ün adını aldı: DRASNA!
-Feraligatr'ın adı ise IzzyMemO'nun isteği üzerine FENRIR oldu. Eevee'yi de kullanır mısınız bilmem (PC'de) EON adını taktım. :)
-Feraligatr'da Lucky Egg, Charizard'ta Amulet Coin bulunmakta.
-TM13 (Ice Beam) ve TM 35 (Flamethrower); bu iki güçlü saldırı bulundu. Sizden ricam, Ice Beam'i Feraligatr'a vermeyin. Malum, Sp. Atk'ı düşük. Attacker bir Pokémondur kendisi. Bu iki saldırıyı ileride yakalayabileceğimiz bir ejder Pokémon'una saklayalım bence.
-Spinarak karşılığında Scyther aldık. Aldığımız Scyther'ın üzerinde Metal Coat itemi olduğu için bize gelir gelmez evrim geçirip Scizor oldu.
-Spinarak, Scizor, Snorlax, Miltank, Zorua, Larvitar, Lapras PC'ye eklendi. PC'nin tam listesi
Spoiler:
[Resim: 7bAyOv.png]
Benim tavsiyem sıradaki arkadaş Scizor veya Eevee'yi kullanacaksa kullansın PC'den. Ya da başka bir Pokémon yakalasın. Tabi tercih kendisine kalır da tavsiye yani...
-Rozet alındı Bitki GYM'inden.
-Seanport Şehri'nin önünde savelendi. Ancak Seanport Şehri'ndeki neredeyse herkesle konuşuldu, itemler (super rod var aralarında) ve Pokémonlar alındı şehirdeki. Bir tek zeplinle gidilecek ada, kumsal, lighthouse ve GYM kaldı. Tabi önce sıradaki kişinin zeplin görevini yapması gerekecektir.

Bu kadar Blush

Save dosyasını fethetmek için tıklayınız! 

Edit: Seanport Şehri'nde Carvanha-Seadra Trade'i var. SuperRod sayesinde sahilde belki Carvanha bulabilirsiniz. Eğer Kingdra katalım derseniz takıma bunu değerlendirin. Statları aşırı iyi değil bir ejder Pokemonuna göre ama zayıflıkları az. Gerçi su tipi Pokemonumuz var da yine de hatırlatayım dedim. Seadra, üzerinde taşıdığı item sayesinde size gelir gelmez evrim geçirecektir.
O zaman muhtemelen yarın Sametahayta başlar,aynı gün içinde Mahmut başlarsa bana da parti için 1 tane pokemon kalır,Ama takımın pokemonları zaten efsane :D Charizard,Feraligatr,Sceptile,daha ne isteyebiliriz ki :D 
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19