Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X/Y Wi-Fi Turnuvası Elemeler Ve Maç Kayıtları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Bir sonraki turlar tek günde olsun lütfen bu şekilde rakiple bir türlü anlaşamıyoruz.
(10-09-2014, 02:32 AM)ExtraLiqht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10-09-2014, 02:28 AM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gyokai ile maçımızı yaptık ilk maç kurallarda görmeden aegislash almışım o yüzden tekrarladık maçı :D
Replay kodu bu bu arada
-başta koymuştum ama takım ifşa oluyor ondan geri kaldırdım admin isterse maç belgesi olarak pm den yollarım-
taraflar itiraz etmediği sürece böyle bir şey söz konusu değil :) koymanıza gerek yok vs. recorder kodunu isteme sebebimiz hem kayıt amaçlı hemde taraf itirazı olmaması için :)

Bende ifşa etmişim takımı bunu niye önceden demiyon kanka :) bende her tur farkli takim ayarlarim diyodum :)))
Meterizard ile olan maçımızı yaptık ben kazandım.
Bekleme süresini azaltsak, malum okullar açılacak. Bu gece bitse? Ya da yarın?
2. aşamada bekleme süresi 2 güne inecek bekleme süresi değil bu ayrıca turların tamamlanma süresi ilk tur 4 günde tamamlanmalı yani maçları en geç 4 güne yapmalısınız cumaya kadar.
Tamam da mesela perşembe bitse çünkü turnuva 8'inde başladı.
Bu turun bekleme süresi 4 gün olmamalıydı. kötü oldu o. turnuvayı çok uzatacak. pazar günü bitse çok iyi olur.
Katılıyorum.
şimdi herkes kendine göre haklı 1 gün çok kısa bir süre okul var diyorsunuz tamam da 1 günde adamın da işi olabilir? ayrıca tam 16 kişilik bir turnuvanın ilk 1-2 aşamasını 1 güne sığdıramazsınız. kusura bakmayın ama çoğunluğa hitap etmek zorundayız. 1 günde bir çok aksaklık olabiliyor o yüzden işin şansa aksaklıklara kalmaması için süreyi 1 güne kesinlikle düşüremeyiz. örneklemekte gerekirse benim rakibimin şarj aleti kaybolmuştu konsolun maçımızı bu gün yaptık daha sizin dediğiniz gibi 1 gün süre koysak adam gelemeyip diskalifiye olacaktı ve ben maçımı yapmamış olacaktım. onun için 2. aşamada 2 güne düşürürüz yani 8 kişi kaldığında 2 güne düşecek. yarı final ve final kolay zaten 4 kişiye bakacak o turlar o zaman 1 güne düşürebiliriz. ama 8 kişiyi 1 güne sığdıramayız. he çok fazla talep var ise şuan turu geçen 8 kişi maçlarını yaptılar ise buraya bildirsinler bizde turnuvanın ilk aşamasını bu akşamdan bitirip cuma ve c.tesiyi 2. gün yapalım sonrası yarı final ve final turları.
Anladım. haklısınız aslında ben mesela rakibimle anca denk getirdim maçı. bu akşam yapacağız. ama bir zorunluluk gelseydi tabi kişiler kendini şartlardı o da var. ama dediğiniz doğru yine de.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15