Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X/Y Wi-Fi Turnuvası Elemeler Ve Maç Kayıtları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Abi hadi yanlışlıkla seçtin blissey i
Yahu görünce demedin mi bende bu saldırı yoktu, bu başka pokemon diye? Takımındaki pokemonun saldırısını hatırlar insan yani
Direkt maça da devam ettin yani

kusura bakma da kendimi kanıtlamak için resimleri bir tür kanıt için kullandım boş idda olmadığını göstermek için
Tartışmak sonuca vardırmayacak bizi. Sonuç olarak şöyle yapalım ilk maçınız da hangi Pokémonları hangi moveları kullandıysanız aynen o şekil bir maç yapın kazanan kazanır. Bu işin kuralı budur. Şunu da belirteyim böyle polemig olduysa böyle bir şeyde olabilmesi taraflardan bu gün benim rakibim tek Pokémonla kaldı benim 5 pokemonum vardı canları da fuldu ki tek kalan pokemonuda %20 hpdeydi sahadada entry hazardlar vardı çıksa poketopundan hazardlara ölecek 5-0 bitecek ama bu olacağı yerde sıra ona gelirken rakibin neti gitti. böyle bir durum yaşarsanız da fotoğraf çekip buraya atın. ki maçı tekararlamanıza gerek kalmasın benim gibi.
Arkadaşlar daha önce Metin Adminin dediği gibi forumda gerginlik var, bildiğiniz gibi forumu mümkün olduğunca temiz tutmaya çalışıyoruz. Herkesin etik davranması bekliyoruz. Buna bende dahil, eminim gerekli gördüğünde Metin Admin gerekeni yapar. (Bu da benim uyarımdır)

Konuya gelirsek etik açıdan takımların kesintiden sonra değiştirilmesi uygun değil(hatta sıralamanın degismesi bile). Mümkünse taraflar kalite kötüde olsa videoya alarak kendilerine sağlamış olurlar ve taraf olmayan yönetimden birisine video gönderilebilir. Ve son karar verilir.

İyi forumlar.
Videoya alma şansımız yok ki kesilen bağlantıdan replay alınmıyor bildiğim kadarıyla (alınıyorsa bile ben almadım)
Aklımda kaldığı kadar yazmıştım durumu ama son iki mesaj silindi sanırım bende gözükmüyor şu an
Sen deseydin ki 2.mactan sonra baglanti kopmasaydi mac benimdi desen ona da eyvallah deyip kabul etcektim.

Turnuvadan cekiliyorum ben kolay gelsin.
Evet, sildim ve bundan sonra tartışma içerikli mesajlarında silmeye devam edeceğim. Lüzum görülürse gerekli yaptırım da uygulanacaktır.

Sonuç olarak turnuvada şampiyon çıkacak! Eğer durumu kendi aramızda çözemiyor iseniz bana PM ile rakibinizinde göreceği şekilde mesaj atın.
Özel mesajları inceledim, final ExtraLiqht ile Jazzinkanto arası; üçüncülük karşılaşması RyanAnders ve TheFairyHunter arasında olacak.

Turnuvada ki tüm karşılaşmaların videoları bana gönderilecek ve cumartesi veya pazar günü yükleme işlemlerini bitirmeye çalışacağım.
Turnuvadan cekildigimi belirtmistim zaten. 3.luk macini yapmaya da gerek yok. 1 maglubiyetle 3.olunabilen bi turnuva olarak kayda gecer. Iste bu kadar adil bir turnuva :) neyse
Ayrica bizim mesajlarimiz silinirken hicbir seyden haberi olmayip 1 mesaja gore yorum atanlarin da mesajlarinin silinmemesi gercekten garip.
Bu da gösterdi ki bu sitede turnuva falan yapılmaz. Turnuva sonunda gerekli değerlendirmeyi de yapacağız. 1 maçla yarı finale kalınması bizim sanki içimize sinen bir olaymış gibi laf sokmaya çalışmaya gerek yok. Katılacağım diyip katılmayan adam için yapabilecek bisey mi var? Zaten zar zor sistem kurmuşuz iyi kötü yapalım dedik. keyif almak yerine bolca gerildik. Bu kadar olumsuz şartlar altındaki bir turnuva da bu kadar adil oluyor.
Jazzinkanto turnuvanın şampiyonu olmuştur tebrik ederim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15