Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X/Y Wi-Fi Turnuvası Elemeler Ve Maç Kayıtları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
RyanAnders benimle maç yapacak :D
(13-09-2014, 10:14 PM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]RyanAnders benimle maç yapacak :D
_411_ ile olan maçınızı yaptı iseniz bende rakibime mesaj atayım :)
TheFairyHunter ile olan maçımızı yaptık ben kazandım. final rakibimi bekliyor olacağım :)
Pardon da internetler kesildi bizim burda Angry
Kusura bakmayın ama benim 5 Pokémonum vardı sizin sadece Cofagrigusunuz vede o da %20 hpdeydi böyle bir şeye inanmamı beklemeyin kasten yaptığınızı düşünüyorum sonuç olarak kişisel algılamayın 5 Pokémonum duruyordu sizinse sadece %20 canlı Cofagrigunuz vardı ki Stealth Rock + Toxic Spikes vardı sahada sahaya çıktığı gibi entry hazardlara ölecekti yani %20 hpsi ile maçı tekrarlamalık bir durum yok yani haksız mıyım? gereksiz tartışma çıkarmayın lütfen onun için. denk olmadığımızı sizde gördünüz maç esnasında vede 2-3 kere Critical hit vurdunuz Pokémonlarıma bu üstünlüğünüze rağmen sadece tek Pokémonumu öldürebildiniz. Ki benim saldırılarım hiç critical hit vurmadı. bunları söyleme sebebim tartışma çıkarmanız.
Sonuçta maç bitmedi ama alın sizin olsun insanlık bende kalsın... İthamınız da çok hoşmuş, iftira atmak kolay, kanıtlaması zor.
Böyle bir şeye kim inanır? 5 Pokémonum duracak saha da entry hazardlar olacak %20 hpli Pokémonunuz çıktığı gibi ölecek bunu sizde biliyorsunuz ve gereksiz tartışma çıkarıyorsunuz itham değil dediğim doğru ancak isterseniz tekrarlayalım maçı aynı takımlar ile sıkıntı yok benim açımdan ama tekrar bir internet kesintisi olmaz inşallah?
Ben maçı kaybetmedim demiyorum ki. Olanı söylüyorum. Galip geldiğinizi zaten belirttim Dodgy

Eğlencesine bi kere daha oynarız :D
Bu sefer de ben kazandım değişen bir şey olmadı. kanıt olarak kodu atmama gerek var mı? ama tartışma çıkarmanıza anlam veremiyorum insanlık bende kalsın. birde üstelik takımınızda değişiklik yaptınız. genede teşekkürler maç için.
Sonucu ilk maç belirlediği için değiştirdim. Öylesine oynamış olduk :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15