Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X/Y Wi-Fi Turnuvası Elemeler Ve Maç Kayıtları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Evet Freeze Clause için yapacak bir şey yok konsolda şans meselesi o :)
Yani fazla buz tipi saldırı kullanmayacağız :D
(08-09-2014, 05:02 AM)meterizard Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]MUHAHAHA Sableye Şov yapacak shiny 6 iv sableye dağıtmayı düşünüyorum turnuvayı kazanana ve ikinciye
6 iv sableye'ım var bir yığın yavru. turnuvayı sonunda illa kazanmaya gerek yok isteyene verebilirim. sableye'ı çok kullandığım için nasıl etkisiz hale getirilir onu da biliyorum hatırlatayım :)


bu arada pokemon levelleri ?
Sleep Clause konusunda bisey sorucam. rakibin sadece 1 pokemonunu mu uyutabiliyoruz yoksa ayni anda sadece 1 mi? yani uyuttugumuz uyandi diyelim baska pokemonu uyutabiliyormuyuz?
Evet aynı anda sadece 1 tane uyutabilirsiniz. uyuttuğunuz uyandıktan sonra tekrar uyutabilirsiniz. Pokémon levelleri 50 arkadaşlar
Maç sonucu için kanıt ne isteniyor peki. benim foto çekecek bir şeyim yok, var da telefeonum sonuç ekranına yetişemiyor çekerken. maçı kaydetsek, defeated yazısını çeksek durdurup videoyu olur mu ?
gerçi rakiplerin olmuş bitmiş maçın sonucuna itiraz edeceklerini sanmıyorum :)
(08-09-2014, 12:00 PM)ferrothorn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Maç sonucu için kanıt ne isteniyor peki. benim foto çekecek bir şeyim yok, var da telefeonum sonuç ekranına yetişemiyor çekerken. maçı kaydetsek, defeated yazısını çeksek durdurup videoyu olur mu ?
gerçi rakiplerin olmuş bitmiş maçın sonucuna itiraz edeceklerini sanmıyorum :)
bunu zaten ana mesajda belirttim maç sonunda maç kaydedilsin mi sorusu geliyor ona evet deyin ve vs.recorderinizi açın kiloude citye girdiğnizde zaten npc otomatik olarak veriyor. vs.recorderi açtıktan sonra oradaki maç kodunu burada paylaşın 3ds üzerinden maçlarınızın tamamının replayını izleyebiliyoruz paylaştığınız kod sayesinde. yani böyle bir sıkıntı olmayacak.
Gidip modla eşleşmişim
Savaş tipi single battle´mı double battle´mı olacak?
Gençler kuraları baştan çekiyorum. grup işi kalktı. 16'lı turnuva yapacağız. kusura bakmayın.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15