Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X/Y Wi-Fi Turnuvası Elemeler Ve Maç Kayıtları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Bizim de dün iki kere koptu bugün tekrarlayacağız bakalım (keşke ikinci maç kopmasaydı ya :P )
(14-09-2014, 08:47 PM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bizim de dün iki kere koptu bugün tekrarlayacağız bakalım (keşke ikinci maç kopmasaydı ya :P )

Ikinci macta cok sansliydin ya :))
ha bu arada dersin ki hakkim yendi, yendim seni diyosan tekrar mac yapmayalim.
Maçınızı yapın da rakibim gelsin artık finalisti bekliyorum :)
(14-09-2014, 09:02 PM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(14-09-2014, 08:47 PM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bizim de dün iki kere koptu bugün tekrarlayacağız bakalım (keşke ikinci maç kopmasaydı ya :P )

Ikinci macta cok sansliydin ya :))
ha bu arada dersin ki hakkim yendi, yendim seni diyosan tekrar mac yapmayalim.

Yok abi kurallar olsa da işin de bir adabı var :D ama yenilirsem tekrar isterim belki olay çıkarırım falan :P :P

Abi kusura bakma ama iki defa koptu bir şey demedim
Takım değiştirelim dedin kasılacak pokem yoktu az da olsa ısrar ettin

Yahu girdiğin pokelerin setini neden değiştiriyorsun ayıp ama geçen blissey de
Toxic
Wish
Protect
Heal bell vardı bu maçta seismic toss yaptı

Hani kusura bakma da ayıp yaptığın [attachment=73]


Mesaj geçmişini de atıyorum takımın ifşası kural ihlali de umrumda değil ne yaparsanız yapın.


Edit:

Yanlış hatırlıyorsun falan derseniz maç sırasında not alırım rakibin saldırılarını gördükçe (ki güzel bir yöntemdir tavsiye ederim) bakarsanız mavi olan dün yazdığım:


[Resim: 13z0j9g.jpg]

Wish i tahmin etmiştim ama sonra bir pokemona can aktarmıştı wish ile kesin varlığından eminim maçta kullandı dört saldırıyı da
Açıkçası Ryan Anders etik davranmamış. Jazzinkanto kardeşimiz tamamen alçak gönüllü ve mütevazi hareket etmesine rağmen Ryan Anders kazanmak için mi bilmiyorum ama yapılmaması gereken bir şeyler yapmış.
Beni taniyan tanir dostum. Kimseye bi sey aciklama ihtiyacim yok. 3-4 tane blissey var bende extraliqht bilir. Karismis olabilir ben oyle takimlari kagida falan da yazmiyorum aklim defter degil kimse kusura bakmasin.

Benim takimlari degistirelim dememin sebebi birbirimizin takimlarini gormemiz.
Turnuvayi duzenleyen arkadaslar bu karisikliga bi cozum bulmali.

Ayrica arkadas iki defa koptu demis ama ilk macta onun koptu ikinci macta benim koptu. Son macta ise seismic toss gordukten sonra arkadasin baglantisi koptu
Abi ilk iki maçta kesinlikle benim kopmadı ama bu akşam olanda sen set değiştirdiğini görünce direkt konsolu kapattım ardından da ayıp ama diye mesaj attım sana

Son özel mesajımda da kendim kapattığımı söylemiştim zaten sama
Ryan Anders dostum 3. maçınız dediğin farklı blissey kullandığın maç sanırım. Jazzinkanto'da öyle bir şey görünce doğal olarak çıkmıştır diye düşünüyorum.

Aslında turnuvanın en büyük eksiği bağlantı kopmasına karşı önlem alınmamasıydı. Bugün bu polemikler yaşanmazdı. ferrotorn ile olan maçta benim bağlantım koptu ama sağolsun bir gün sonra bir daha yaptık maçı ama adil olsun diye hem aynı pokeleri kullandık hem de ilk seçtiğimiz pokemonları yine aynı yaptık.
Delpiero nun dediği gibi yapılır bağlantı kopsa da usül budur takım değiştirmek yasaktır. taraflar kendi aralarında ortak karara varabilirler. Mesela jazzinkanto ve ryananders der ki takım değişelim mi sende bende karşılıklı olursa olur ama öte ki türlü teki kendi kafasına göre değişecek diğerinden habersiz kesinlikle yasak ne gibi bir çözüm bulabiliriz ki bağlantı kopmasına karşı? yani adam konsolu kasıtlı da kapatıp bağlantı gitti diyebiliyor.
Dostum takim degistirmemeyi kabul etmisim mesajdada gorunuyo atmissin resmi zaten. Sana diyorum ki blisseyler karismis ama sen resim atmalar foruma yazmalar falan baya art niyet aramissin. Takim degistirmemeyi kabul edip blissey degistirmek ne kadar mantikli ?
Tamamen art niyet ariyosun kusura bakma
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15