Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in en iyi ve en güçlü ateş pokemonu ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
tartışmasız charrizard :)
İnfernape bence en iyisiydi.Bence ligde Darkrai'ye karşı kullansa ona tek basardı. Miao  Grimace
Arkadaşlar İnfernape yi sevdiğiniz için İnfernape diyorsunuz.İnfernape in kullanabildiği saldırılar : Flamethrower, Dig, Mach Punch, Flare Blitz, Flame Wheel, Blaze (Close Combat varmıydı hatırlamıyorum) . Charizardın kullanabildiği saldırılar : Flamethrower, Overheat, Heat Wave, Steel Wing, Dragon Rage, Dragonbreath,  Rage (Bu kadardı galiba unuttum).İnfernape hızlı olabilir ama Charizardın hava avanajı var.Fire tipleri bırakın İnfernape Blaze Mode geçebiliyor ve Charizard Rage kullandığı zaman kuyruk alevinin ne kadar arttığını ve saldırılarının gücünü çoğumuz 2. sezonda ki Poliwrath la yaptığı rövanş karşılaşmasından hatırlarız.Fire tipler hariç kullandıkları saldırılar Dig, Mach Punch, Steel Wing, Dragon Rage, Dragonbreath.
1. si Charizard daha fazla hamle biliyor, 2. si Charizard Fly type den Fight type ye üstün, 3. sü de Charizard daha fazla tecrübeli.Ayrıca Charizard güçlü bir Heat Wave ile İnfernape in hızını oldukça düşürebilir.Burda çoğumuz hayran olduğumuz için söylüyoruz ama konu başlığını okumuyoruz galiba : En Güçlü!
ashin en güçlü ateş pokemonu bence charizard . infernapeyle articuno savaşsaydı infernape yenilirdi.

(09-03-2012, 06:33 PM)LaTi0S link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar İnfernape yi sevdiğiniz için İnfernape diyorsunuz.İnfernape in kullanabildiği saldırılar : Flamethrower, Dig, Mach Punch, Flare Blitz, Flame Wheel, Blaze (Close Combat varmıydı hatırlamıyorum) . Charizardın kullanabildiği saldırılar : Flamethrower, Overheat, Heat Wave, Steel Wing, Dragon Rage, Dragonbreath,  Rage (Bu kadardı galiba unuttum).İnfernape hızlı olabilir ama Charizardın hava avanajı var.Fire tipleri bırakın İnfernape Blaze Mode geçebiliyor ve Charizard Rage kullandığı zaman kuyruk alevinin ne kadar arttığını ve saldırılarının gücünü çoğumuz 2. sezonda ki Poliwrath la yaptığı rövanş karşılaşmasından hatırlarız.Fire tipler hariç kullandıkları saldırılar Dig, Mach Punch, Steel Wing, Dragon Rage, Dragonbreath.
1. si Charizard daha fazla hamle biliyor, 2. si Charizard Fly type den Fight type ye üstün, 3. sü de Charizard daha fazla tecrübeli.Ayrıca Charizard güçlü bir Heat Wave ile İnfernape in hızını oldukça düşürebilir.Burda çoğumuz hayran olduğumuz için söylüyoruz ama konu başlığını okumuyoruz galiba : En Güçlü!

Ben Inferpane'i sevdiğim için değil avantajının fazlalığı yüzünden seçerdim bu arada Charizard'ı Infernape'ten daha çok severim ve 4. jenerasyonu fazla sevmem... şimdi başlangıç olarak Charizard'ın avantajları bazı ejderha hareketlerini öğrenebilmesi ve uçan bir tip olması, Infernape'in ise özel yeteneği olan Blaze hem avantaj hemde dezavantajdır... yani bana göre böyle başkasına göre bilemem
Ben genel olarak hitap ettim zaten. Çoğu kişi bu yüzden İnfernape diyor.Ayrıca İnfernape in Charizard karşısında fazla bir avantajı olduğunu sanmıyorum.Snorlax ile birlikte Ash in en güçlü pokemonu Charizard.Snorlax in de gücü küçümsenmeyecek derecede.Hyper Beam ı gerçekten çok akıllıca ve zamanında kullanıyor.
Charizard Ash'in en güçlü ateş pokemonu değil, en güçlü pokemonu. Seismic Toss'u da unutmamak gerek.
charizard her türlü en iyi
(09-03-2012, 08:46 PM)nightshade link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Charizard Ash'in en güçlü ateş pokemonu değil, en güçlü pokemonu. Seismic Toss'u da unutmamak gerek.

sismik tosmu bu hareket snorlax gibi ağır pokemonlarda işe yaramaz yanlız sende bunu unutuyorsun...
Ama charizardın bir dezavanjı var hatta onu öldürebilecek bir su pokesi kuyruğundaki ateşe hydro bumb(pumb) yapsa charizard  :(
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11