Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in en iyi ve en güçlü ateş pokemonu ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ben de Charizard diyorum. Diğerlerine kıyasla çok iyi bir eğitim aldı. Articuno'ya tür üstünlüğü var denmiş ama Articuno water pulse, steel wing gibi saldırıları kullandı çoğunlukla.
(09-02-2012, 01:05 AM)Dawn_Onur link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tabikide İnfernape ayrıcada Charizard tür avantajı olduğu için Articuno'yu yenebildi.Tür avantajı olmasına rağmen ne kadar zorlandığını hepimiz biliyoruz.Yani işin özü İnfernape en güçlü fire pokemonu Ash'in  Miao
O maçı dikkatli izlemeni tavsiye ederim. Gayet güçlü Water type saldırıları kullanıyordu. Ne kadar üstünlüğü olursa olsun Articuno bir efsane .  Sweat  Charizard Articuno'dan cok fazla hasar almasına rağmen ayağa kalkmasını bildi. Aynı zamanda sadece 1 kere Fire saldırısı isabet etti ve savaşı bir ateş tipi saldırısı olmayan Seismic Toss ile bitirdi.
(09-02-2012, 01:39 AM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O maçı dikkatli izlemeni tavsiye ederim. Gayet güçlü Water type saldırıları kullanıyordu. Ne kadar üstünlüğü olursa olsun Articuno bir efsane .  Sweat  Charizard Articuno'dan cok fazla hasar almasına rağmen ayağa kalkmasını bildi. Aynı zamanda sadece 1 kere Fire saldırısı isabet etti ve savaşı bir ateş tipi saldırısı olmayan Seismic Toss ile bitirdi.

Charizard, bir kez daha Articuno ile savaşsa onu yenebileceğini sanmıyorum. Şansı yaver gitti diyelim.
Charizard diyorum
(09-02-2012, 02:02 AM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Charizard, bir kez daha Articuno ile savaşsa onu yenebileceğini sanmıyorum. Şansı yaver gitti diyelim.
Ben bu işin şans olduğunu düşünmüyorum. İkiside harikaydı ve Charizard o kadar su tipi saldırı almasına rağmen ayağa kalkmayı bildi. Yani bu şanstan daha öte bir şeydi. Tekrar yenermi bilmem ama Charizard eğitimde sürekli güçleniyor bunu göz arda etmemek gerekli.
(09-02-2012, 02:17 AM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben bu işin şans olduğunu düşünmüyorum. İkiside harikaydı ve Charizard o kadar su tipi saldırı almasına rağmen ayağa kalkmayı bildi. Yani bu şanstan daha öte bir şeydi. Tekrar yenermi bilmem ama Charizard eğitimde sürekli güçleniyor bunu göz arda etmemek gerekli.

Konu devamlılığı ve ana karakter olduğundan dolayı, Ash'in pokemonları bazı imkansız şeyleri başarabiliyorlar.

Sceptile vs Darkrai, Latios vs Pikachu, Charizard vs Articuno...

Bunlar, Ash'in anlık zekasıyla veya şans eseri oluşan sonuçlar, bir daha tekerrür etmesi çok zor olan şeyler...

Umarım birgün Moltres vs Charizard görürüz. Işte o zaman Charizard'ın gerçek seviyesini ölçeriz. Ama şu anda daha Charizard ham, daha pişmedi.
Charizard'ın gerçekten ham olduğunu mu düşünüyorsun ? Ash'in Charizard'ı gerçekten yüksek seviye , pişmiş bir Charizard .

Moltres konusuna gelecek olursak , evet bu gerçekten harika olur ve gerçekten Charizard'ın tam gücünün ortaya çıkacağı bir karşılaşma olur  Slobber Ama sorun şu ki kaç sezondur Charizard'ı göremiyoruz, belkide Charizard'ı akıllarımızdan silmeye , bize unutturmaya çalışıyorlardır.  :alala:
Efsanelerin yenilmez olduğunu nerden biliyoruz ki? Oyunlar zaten malum, anime ve filmlerde ise birçok efsane'nin yenilebildiğini görüyoruz.Örnek 5. Sezonda Zapdos roket takımının dandik bi makinasına yeniliyo, charizard articunoyu yeniyor,houndom ve scizor celebiyi yakalıyor, ariados ve espeon latiası indiriyor, pikachu latios ,sceptile de darkrai indiriyor.Bir trainerın heatranı vardı. Yani bana göre 680 base statın altında olan efsaneler animede yakalanabiliyor veya yenilebiliyor.
(09-02-2012, 02:42 AM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Charizard'ın gerçekten ham olduğunu mu düşünüyorsun ? Ash'in Charizard'ı gerçekten yüksek seviye , pişmiş bir Charizard .

Moltres konusuna gelecek olursak , evet bu gerçekten harika olur ve gerçekten Charizard'ın tam gücünün ortaya çıkacağı bir karşılaşma olur  Slobber Ama sorun şu ki kaç sezondur Charizard'ı göremiyoruz, belkide Charizard'ı akıllarımızdan silmeye , bize unutturmaya çalışıyorlardır.  :alala:

Hamlıktan kastımı anlamissindir, Charizad güce aç bir pokemon. Hiç bir zaman hah artık gelişimi durdu, daha da güçlenemez diyemezsin. Gelişim yönünden önü çok açık.

Unutturulmaya gelince, bize hepsi unutturulabilir, ancak Charizard asla diyorum. 
(09-02-2012, 02:55 AM)nightshade link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Efsanelerin yenilmez olduğunu nerden biliyoruz ki? Oyunlar zaten malum, anime ve filmlerde ise birçok efsane'nin yenilebildiğini görüyoruz.Örnek 5. Sezonda Zapdos roket takımının dandik bi makinasına yeniliyo, charizard articunoyu yeniyor,houndom ve scizor celebiyi yakalıyor, ariados ve espeon latiası indiriyor, pikachu latios ,sceptile de darkrai indiriyor.Bir trainerın heatranı vardı. Yani bana göre 680 base statın altında olan efsaneler animede yakalanabiliyor veya yenilebiliyor.
Tabiki efsaneler yenilmez diye bir şey yok . Zaten birçok efsane gücünden dolayı efsane ismini almıyor . Jirachi çok büyük bir gücü yoktu animedeki filmde ama özel bir yeteneği vardı bu yüzden efsaneydi
(09-02-2012, 02:56 AM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hamlıktan kastımı anlamissindir, Charizad güce aç bir pokemon. Hiç bir zaman hah artık gelişimi durdu, daha da güçlenemez diyemezsin. Gelişim yönünden önü çok açık.

Unutturulmaya gelince, bize hepsi unutturulabilir, ancak Charizard asla diyorum.
Charizard kimsenin aklından silinmez ama animede Charizard 9. sezondan sonra gösterilmediği için böyle bir niyetleri olabilceğini düşünüyorum. Sonuçta bunlar akılda kaldıkta yeni nesillere ilgi çok fazla olmucak .

:) Bu arada konuyu biraz dağıttığımı farkettim tartışma için teşekkürler, daha fazla dağılmasın konu  (Y)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11