Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in en iyi ve en güçlü ateş pokemonu ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Tabi ki de Charizard
(09-02-2012, 12:37 AM)HarLequin link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gelişirse Tepig en sevdiğim Pokémonlardan ama Infernape diyorum çünkü şuana kadar bence Ash'in en iyi Pokémon'uydu hatta Pikachu'dan bile iyi olabilir...  Burn
Kesinlikle katılıyorum....
duruma göre değişebilir animede Ash in Charizardı baska bir İnfernape yi yenebilir Ash in İnfernap si başka Chariazardı yenebilir İnfernape ateş çemberiyle  Charizardı havada olsa bile hasar verebilir ve çok hızlı animede İnfernape diyorum
Charizad fly type olduğu için inpernape yi devirir.

Zaten ben blaziken inpernape Emboar gibi fire-fighting i sevmiyorum

Charizard forever D
Arkadaşlar ben neden Charizard dediğimi söylim ; Bir su pokemonu ateş pokemonunu devirebiliyorken , Charizard'ın Blastoise naptığını gördük. Charizard Blaziken'e nası yenildi dersek Blaziken orda aklını kullandı fire kullandı ve acıyı yavaşlattı. Yoksa Blaziken Seismic Toss'dan asla kurtulamazdı açık ve net.
(16-02-2012, 01:40 AM)rangen link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar ben neden Charizard dediğimi söylim ; Bir su pokemonu ateş pokemonunu devirebiliyorken , Charizard'ın Blastoise naptığını gördük. Charizard Blaziken'e nası yenildi dersek Blaziken orda aklını kullandı fire kullandı ve acıyı yavaşlattı. Yoksa Blaziken Seismic Toss'dan asla kurtulamazdı açık ve net.

Kesinlikle haklısın. 3. neslin ne kadar ilgi çekici olacağını göstermek için yapılmış birşeydi o. Ayrıca Blazikende olup Charizard da olmayan birşey vardı. Biz ona tecrübe eksikliği diyoruz.
Şu anda Japonya'da 15.sezonda pokemon.Charizard'la Blaziken tekrar karşılaşsa Blaziken'in şansı bile yok.Bence de Charizard'ın tecrübe eksikliği vardı.Charizard zamanında Ash'i dinleseydi daha çok maça çıkardı ve daha tecrübeli olurdu.Ash'in elindeki en güçlü ateş pokemonu kesinlikle Charizard.Diğerlerinin şansı bile yok.Ama Infernape zorlayabilir.Eğer Pignite'de (Tepig Pignite olucak yeni sezonun bitiş bölümünde gösteriyor) Emboar olursa belki onunda şansı olur sonuçta daha çok savaş tecrübesi olur.Ama Charizard 4ever  :dance:
(16-02-2012, 06:41 PM)LaTi0S link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şu anda Japonya'da 15.sezonda pokemon

Hayır, halen 14.sezonda.
İngilizce versiyon geçecek 15.sezona, japoncası hala aynı intro ile devam ediyor. (bulbapedia'dan baktım.)

Eğer ingilizce versiyondaki sezon sistemine göre 15.sezon diyorsan sorun yok tabi. :D
İnfernape kesinlikle :rock: :rock:
Charizard da hem fikirim arkadaşlar
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11