Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in en iyi ve en güçlü ateş pokemonu ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
charizard!
Tabiki de Charizard hatırlayın pokemonun ilk filminde Mewtwo ya kafa tutmuştu. MEWTWO diyoruz öyle kenar köşe mahalledeki pokemonlara değil(tamam belki kötü sonuçlandı ama yürek ister mewtwo la karşılaşmak).3. filminde entei ile ölümcül kapışmasında da yine o galip gelmişti. Tamam belki ateşli maymunda sağlam pokemon ama bence charizard (ash'in charizard'ı) ne İnfernape ne Reshiram ne de Arceus tanır alayını parçalar.
torkoal :D
Torkoal ı severim bence şirin bir pokemon.Ama güçlü değil malum çok yavaş.
Quilava Typhlosion a bakalım Kenta nın typhlosion u bence hiç fena değildi hiç kaçmıyor sürekli, direkt saldırıyor.Bu onu çok dayanıklı yapar ama ash in quilava sı hiç güçlü değil.
Pignite Aynı quilava henüz çok zayıf emboar güçlü duruyor bence güçlü.

Bu 3 ü nü saymiyoruz.Geri ye 2 seçenek kaldı.İnfernape gherçekten güçlü hızı da fena değil.Charizard ise yüksek seviyede +çok tecrübeli.Ama charizard ın movesetinin içine etmişler şu video ya bakın

Bunun dışında dediğim gibi çok yüksek seviye yani charizard daha güçlü.Ha tabi infernape çok hırpalar ama charizard daha güçlü blaze derseniz video da dragonite ne kadar öfkeli belli oluyor ama charizard da çizik yok N ayırmasa parçalar.
charizard
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11