Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black/White Yardım İsteyenler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
@darquest: Arkadaşım, 6 mesaj önce aynısını sormuşsun ben de cevaplamışım, baksana yukarı.

@tuna43: Entralink ne işe yarıyor bilmiyorum valla, daha önce hiç dikkat etmemiştim. Bilen biri cevaplasın onu :) Swadloon'u geliştirmek için mutlu edip level atlatman lazım. Mutluluk hakkında şu konuya bakabilirsin.

@Blackwolf: Şöyle bir örnek vereyim: Atağı da Sp. Attack'ı da 299 olan bir Pokemon Blissey'e Focus Blast kullandığında 23.8-28% vuruyor, yani 4 veya 5 vuruşta indiriyor. Close Combat kullandığında ise 128.6-151.3% vuruyor yani bir vuruşta indiriyor. Yani evet, Pokemon'ların statlarına bağlı olarak çok farkediyor. (anlamışsındır, Blissey'in defansı berbat, ama Special Def. çok iyi)
(21-04-2012, 04:53 PM)Darkwolf link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettiğim birşey var. örneğin Stomp ve Swift ikisi de Normal türünde. stomp Fiziksel vuruyor, swift ise Special vuruyor. Onix'e karşı denedim iki saldırıyı da pek birşey farketmedi. fiziksel veya special vurması ile ne fark ediyor? Onix'in special defansı düşük olduğu için özellikle swift'i denedim, stomp'a göre neredeyse hiçbirşey farketmedi.

edit: kendi pokemonumun attack 24 / s.attack 15'miş. o yüzden yanıltıcı oldu biraz. attack ve s.attack özellikleri aynı olan bi pokemonla deneyeceğim onix'e karşı swift ve stomp'u.

edit2: attack ve s.attack'ı eşit bir pokemonla Onix'e karşı türü Normal olan Swift ve SmellingSalt'ı ile vurdum ikisi de 60 vuruyor. onix'in s.defansı daha düşük olduğundan, S.attack vuran Normal türünde Swift saldırısı fiziksel olan SmellingSalt'a göre 3 katı daha fazla vurdu.

yani sonuç olarak ikisi de Normal saldırı. fakat S.attack vuran Swift 3 katı daha fazla can götürdü Onix'ten.
Karşıdaki adamın pokemonu nasıl yetiştirdiğine bağlı.Nature sp.defansı artıran bişey olursa ve adam tüm evleri sp defansa basarsa iyi bir pokemon yapabilir.
Birden fark ettim ne oluyor bu sembol bilen var mı;

[Resim: MusharnaYzfadesi.png]
Mutluluk oluyor sanırsam.
O bir pokerus.Pokemonlara bulaşan bir virüs.Genelde trade yapılan pokemonlarda görülür.Zararlı bir virüs değil.Pokemon seviye atladığında statları gereğinden fazla yükseltebiliyor.Kendiliğinden geçen bir virüs.Sanırım sitede bununla ilgili bir konu vardı.Araştırırsanız bulursunuz.
oyunu indiremiyorum yardım edin
derdimi yanlış anlattım  Grimace oyunu indiriyorum ama oyunu kuramıyorum bunun için bi programmı gerekiyo
oyunun kurulucak birşeyi yokki desmume veya no$gba ile açıcaksın oyunu.
ikisinden birimi gerekiyo
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15