Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black/White Yardım İsteyenler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Evet.

Ben Pokemon White oynuyorum bir Latios'um var ona Dream Eater able diyor,fakat Latios bir uyutma saldırısına geçerli değil,Heart Scale ile de baktım yok.Siz bir uyutma TMs'ni nereden bulabilirim.
Pokemonun genellikle 1. ve 2. nesillerini biliyorum.Daha önce firered ve heart gold oynadım.Sizce bu oyuna başlamalımıyım?
(15-06-2014, 01:42 PM)ero_52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokemonun genellikle 1. ve 2. nesillerini biliyorum.Daha önce firered ve heart gold oynadım.Sizce bu oyuna başlamalımıyım?
Ruby/ Sapphire/ Emerald'dan biriyle devam etmeni öneririm. Özellikle bence aralarında en iyisi Emerald. VBA emulatörü ile oynayabilirsin. Bunlar gen 3 oyunudur. Black/White ise gen 5 oyunudur. Bence sırayla gitmelisin. Böylece yeni Pokemonları daha kolay tanırsın.

Gen 1 oyunu Fire Red

Gen 2 oyunu Crystal tavsiye ederdim ama Heartgold'u bitirmişsin. Şimdi Gen 3'e geçtiğınde saldırı ve grafik olayı kafanı karıştırabilir ama yapacakxbir şey yok.

Gen 3 Emerald

Gen 4 Diamond/ Pearl/ Platinum Ds ile oynayabilirsin Yani HG emulatörü ile.

Gen 5 Black/ White ya da Black 2/ White 2 HG emulatörü ile

Gen 6 X/Y emulatörü yok. 3DS ile oynanabilir.

Gen 3 için yeni remakeler çıkacak Sonbahar'da. 3DS'ye ama siz tahminimce yazın vakit geçirmek için oyun arıyorsunuz. Emerald iyi bir seçim olacaktır.
Arkadaşlar oyunu açıyorum isim girin diyor ya hani başta ben oraya bir türlü isim giremedim.Harfler gözükmüyor.rastgele basıyorum AA olsunmu diye soruyor.Bu ismi nasıl giriyoruz açıklayabilir misiniz ?Bu arada oyunu siteden indirdim pc de desmune üzerinden oynuyorum.
Pokemon Black oynuyorum, 2. Salonu yendim ve elimde Sawk, Pignite, Woobat, Pansage, Tympole, ve Herdier var. Pc de de Blitzle, Pidove ve Purrloin var. Bu takım iyi mi yoksa bir degisiklige gerek var mi? Aslinda Sawk 2. Salon icin yakaladim ama kullanisli gibi simdilik. Dengesiz bir sekilde level atlamalarini istemiyorum bu yuzden takima karar veremedim. Eski yorumları da okudum ama yine de sormak istedim, fikrini paylasmak isteyen varsa belirtsin simdiden tesekkurler.
Black'de varmıydı,varsa bile neredeydi hatırlamıyorum fakat Pawniard bulduğunda yakala derim.Bisharp olunca baya güçlü oluyor.
Magmarın alt evrimini veya Elekid al derim ismini hatırlayamadım şimdi :D 
(31-07-2015, 08:09 PM)Sametahayata Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Magmarın alt evrimini veya Elekid al derim ismini hatırlayamadım şimdi :D 

Magby

Bu arada bence bi Mareep alsan iyi olur. Ve Tepig'i ya da Sawk'ı bırakıp, onun yerine bir Bug/Flying alırsan çok da işine yarar.
(31-07-2015, 07:57 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokemon Black oynuyorum, 2. Salonu yendim ve elimde Sawk, Pignite, Woobat, Pansage, Tympole, ve Herdier var. Pc de de Blitzle, Pidove ve Purrloin var. Bu takım iyi mi yoksa bir degisiklige gerek var mi? Aslinda Sawk 2. Salon icin yakaladim ama kullanisli gibi simdilik. Dengesiz bir sekilde level atlamalarini istemiyorum bu yuzden takima karar veremedim. Eski yorumları da okudum ama yine de sormak istedim, fikrini paylasmak isteyen varsa belirtsin simdiden tesekkurler.

Oyun içinde bence zevk alarak oynayacağın pokemonlar al takıma. Daha oynun başında competitive olmak zorunda değil.
Takımın gayet iyi ama 2 fighting fazla ama fire çok lazım o yüzden sawk'ı değiştirebilirsin .Grass biraz sorun olacak gibi gymlerde, Driftveil City Gym de belki kullanılır.Ayrıca herhangi bi oyunda diğer regionlardan pokmeon kullanılmasını sevmiyorum bana biraz beğenmemişlik gibi geliyo o kadar pokemon varken tekrar aynı pokemonu kullanmak.

Sonuç;
Pignite : Kalsın
Sawk : gitsin(Yine de sen bilirsin kullanması zevkli bi pokemon)
Woobat : Ben biraz offensive pokemonları seviyorum oyun içinde (wifide tam tersi) o yüzden pek sıcak bakamıcam ama yine iyidir
Pansage : Grass severim ama genelde oyun sonunda yakalayıp kasıyorum malum oyun içinde biraz defansif kendileri genelde (Not:Hiç Pansage kullanmadım)
Tympole : Pek bildiğim söylenemez ama yine de tip bakımından sonraki gymlere karşı iyi
Herdier : Regional normallere karşı genelde biraz önyargılı olmama rağmen saygı gösteririm kendisine ama dediğim gibi kullanmam

Ama dedeğim gibi zevk alacağın takımı kullan bence ,competitiveler ayrı breeding falan istiyo zaten sonda
Genelde zevkime göre tercih ediyorum ama bu nesilde cok sevdigim Pokemon yok. Starterleri bile 3 kez degistirdim ilk basta oynarken ondan Pignite sectim. Saglam bir cimen tipini hep severim de bu Pansage hediye ve baska bulamadim simdiye kadar Cimen Tipi. Ucan Tipte Pidove hareket setini begenmedim Woobat daha kullanisli ama evriminde sıkıntı yasamam umarım. Mutlulukla evrimlesiyormus. Aslinda Elektrik de lazım, ama Blitzle mı yoksa Galvantula mi iyi onu dusunuyorum. Herdier ise jokerim. İyi bir alternatif buluncaya kadar o bende kalsin dedim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15