Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black/White Yardım İsteyenler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Eee... En iyi kadro diye bir şey yok zaten. Oyundan sonra WiFi savaşlarına başlamayı falan planlamıyorsan kafana göre oyna, neyi sevdiysen onu kullan. Oyun içinde çok fark etmez.
ben whıte oynuyorum ana hikayeye bitirdim wifi batle veya  event yapamıyorum  wifi batleyi açtığımda error diyor acaba internet bağlantısı gerekiyormu  Burn

[time]1340292770[/time] Tarihinde Birleştirildi.
ben whıte oynuyorum ana konuyu bitirdim wifi batle veya trade nasıl yapabilirim poke center e gittim  wifi batleyi açarken hep error  hata veriyor acaba internet bağlantısı gerekiyormu  :-\
E yani, tabii ki internet bağlantısı gerekiyor. İnternete bağlanmadan nasıl başkalarıyla savaşacaksın? Wifi zaten kablosuz bağlantı demek.
Elite 4 ü nasıl yenicem ..
Takımındaki Pokemon'ların levellarını yükselt. Efsanevileri yakala, daha kolay olur. TM kullanmaya çekinme, Pokemon'larına iyi saldırılar öğret. Eğer takımındaki tüm Pokemon'ların levellarını en az 48 civarı yaparsan ve her Elite 4 üyesine karşı avantajlı bir Pokemon'un varsa zorlanmadan yenebilirsin.
oyunu tekrar baştan başlamak istiyorum ama new game dedim oyuna başladıktan sonra save yapamıyorum  tekrar eski ye dönüyor ne yapmalıyım  :alala:
Arkadaşlar Desmume ile açtığım zaman beyaz ekran geliyor oyunda. Nasıl düzelticem bilen var mı? Yada Elinde sağlıklı oyun olan biri bana uploadlayabilir mi acaba hayrına ?
(22-06-2012, 11:59 PM)rahmi51 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyunu tekrar baştan başlamak istiyorum ama new game dedim oyuna başladıktan sonra save yapamıyorum  tekrar eski ye dönüyor ne yapmalıyım  :alala:

save dosyalarını sil
bu arada bana süper bir 6lı söylermisiniz oyunu bitirdim wifi li eventli tradeli efsaneler dışındahepsini yakaladım ama hangisini kullanacağımı bilmiyorum hep değiştirmekten kasamıyorum bu arada oyun pokemon white
Arkadaşlar elinde Black ve ya White oyun bitirilmiş .dst kayıt dosyası olan var mı yanlışlıkla kendiminkini sildim ve Rayquaza ile ilgili bir bilgi öğrendim deneyecektim.Elinde olan lütfen bir yere upload etsin bana özel mesaj olarak yollasın.
Ben 8 rozetide aldım white 2 de ancak Giant Chasm 2 plazma üyesini geçemedim rival gelmedi yanıma neden gelmedi bişeyi eksikmi yaptım acaba :S
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15