Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black/White Yardım İsteyenler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
selam. white 2 ye başladım bugün. birisi lütfen salağa anlatır gibi anlatabilir mi bana hileleri nasıl kullanıcağımı =) diğer konu başlığında hile kodları var gödüm. onları cheats bölümünde list-action replay bölümüne yazıyorum. mesela "select"e basmak lazım denmiş ama hangi ekranda basıcam. aynı şekilde l+r ye basmam gereken ekran hangisi? yani kodu girdikten sonra oyun ekranına döndüğüm zaman mı basmalıyım? ve iki tuşa aynı anda mı basmalı yoksa önce l ardından r ye basıp beklemeli miyimvs? beceremedim bi türlü =)

yok mu yardımcı olabilecek kimse?..
Arkadaşlar ben 8 gym rozetini aldım. Şimdi son olarak elit 4ü ve N'i de yenince oyun bitecek...

Sıkıntı:
Elit 4ün pokelerin en düşük seviye: 48
Benimkiler:40-40-41-42-43-43.

Pokémonlarımı nasıl iyi bir şekilde kasabilirim??? Süre kısıtlı çünkü 6. jenarasyona geçireceğim bunları. (3ds üzerinden oynuyorum) Ama 7. jenerasyon geliyor. PokéBank kapanabilir...
pokebanktan aktarabiliyosan şimdi aktar (e4 yenilmeden aktarılmıyosa bilemem) xy veya oras'ta kasarsın
Sindire sindire pokemon black oynuyorum yalnız bir sorunum var en sevdiğim pokemon arcanine cheat yardımı ile yakaladım rare candy e abandım ama yeni saldırı öğrenmiyor. Nedeni ne ola ki? teşekkürler şimdiden.
(13-09-2016, 03:06 AM)Aragle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sindire sindire pokemon black oynuyorum yalnız bir sorunum var en sevdiğim pokemon arcanine cheat yardımı ile yakaladım rare candy e abandım ama yeni saldırı öğrenmiyor. Nedeni ne ola ki? teşekkürler şimdiden.

Taş ile evrimleşen çoğu Pokémon hamlelerini önceki evriminden alır. Pokémon oyunlarında en uyuz olduğum olaylardan biri bu. TM/HM, hamle hatırlatıcı ve özel hamle öğretici ile bazı saldırılar kazanabilirsin ama çoğu güzel hamle Growlithe iken kazanılıyor. Aşağıdaki linke bakabilirsin;
Arcanine Jenerasyon V Hamle Öğrenme Seti
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15