Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yoksa Charizard Efsane Yolunda ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bu bilgiyi nerden biliyosun ? 14.sezondamı var çünkü bi arkadaşımız Charizard 9.sezonda 1-2 bölüm gösteriliyo sonra daha gösterilmiyor dedi eğer bildiğin bir bölüm varsa charizard'la ilgili söyle 5.nesil 15.sezondamı çıkıcak yoksa çıktımı 14.sezonda ?
Anime'de çıkmıyor oyunlardan biliyorum.
Sun takımı animede çıkıyormu peki yoksa oyunlardanmı ?
Oyunlarda.Animede havanın kullanılışını görmedim daha tek Solar Beam olduğunda felan havaya değindiler.
(14-09-2011, 05:26 PM)rangen link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sun takımı animede çıkıyormu peki yoksa oyunlardanmı ?
Sun Takımı bir stratejidir, kötü takım, eğitmen grubu... değil.
Bence Charizard'ı bir bölümde göstermeleri lazım 9.sezondan beri Charizard hiç gözükmüyor (Charizard'ı çok severimde belli zaten :D ) Bence yeterince Charific vadisinde eğitimini aldı..
Charizard'ı unutun artık.Onu görmeniz zor.Anca final bölümünde belkide pokemon liginde görme şansınız var.
(14-09-2011, 05:39 PM)@Souler link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Charizard'ı unutun artık.Onu görmeniz zor.Anca final bölümünde belkide pokemon liginde görme şansınız var.

Niyeki hemde pokemon serisini final yapmazlar sezon finali demek istedin heralde. Japonlar bitirmezler yani :D hemde Charizard gözüktürülmeli. CHARİZARD'sız hiç tadı çıkmıyor tabi bazı charizard severler için.
Tabikide hayır charizarddan efsane olur mu? Güçlü olabilir ama bir sürü charizar veya charmender varken nasıl efsane olsu.Lütfen boş yere konu açmayn konu sayımız artsın diye
<<Çöp>>
Kardeşim bi efsane pokemon olmasa bile efsane pokemon kadar güçlü. Hem belki japonlar çook 100.OOO'lerce yıl sonrasına gidicek Kanto'da artık eğitime yeni başlicak olanlar belki başka türler çıkıcak. Tabi Japonlar böle bi saçmalık yapmazlar :D neyse efsane olmasa bile efsane pokemon kadar güçlü.
Sayfalar: 1 2 3 4 5