Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yoksa Charizard Efsane Yolunda ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Çıkarsa bilgilendirirsen sevinirim :D
Charizard 9. sezonda 1-2 bölümlüğüne geliyor birdahada ortaya çıkmıyor.  ;)
1-Efsaneler zaten oyunlar çıktığında belirlenip ona göre hikaye/mekan vs. ayarlıyorlar
2-Ejder türü saldırıları öğrenebilmesi onu ayrıcalıklı yapmıyor hemen hemen TÜM pokemonlar kendi türü olmayan saldırılar öğrenebiliyor(Starmie Thunderbolt öğrenebiliyor mesela ama elektrik türü değil)
3-Bir pokemonu sonradan efsaneye çevirmediler hiç yine yapmazlar helede başlangıç pokemonunu ve Sun dışında o kadar da güçlü bir pokemon değil.
4-Efsane olmayan pokemonlardan güçsüz birçok efsanevi pokemon var.

Tabi bu dediklerin heyecandan, normal karşılıyorum, pokemonu sadece animeden takip eden hemen herkes böyle düşünüyor :)
Hayır heyacandan değil Charizard şuan en iyi 75 pokemon arasında. Yani tamam efsane olmasın ama efsane pokemon kadar güçlü bir pokemon Charizard. Pokemon Anime'yi takip ettiğim doğrudur , Biz sadece 1/2. nesil pokemonlar istiyoruz ve japonlara duyurmak istiyoruz o kadar.
En iyi 75 derken ?

Normal pokemonlar da zaten bir efsane kadar güçlü olabiliyor çoğu zaman.
Yani deseniz bütün en iyi pokemonları sayın diye yani Charizard en iyi 75 pokemonların içinde vardır (efsanede olabilir).
Doğrudur bazı kişiler 15.sezondan spoiler almış ash eski pokemonlara geri dönmeye karar vercekmiş. yani eski orjinal 3'lüyü görebilirmişiz bu sadece söylenti görücez daha 14.sezon devam ediyor.
Efsane olması güce değil nadir bulunmasına bağlı.
(14-09-2011, 02:55 AM)rangen link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:15.sezondan spoiler almış ash eski pokemonlara geri dönmeye karar vercekmiş. yani eski orjinal 3'lüyü görebilirmişiz bu sadece söylenti görücez daha 14.sezon devam ediyor.

Bu saatten sonra asla böyle birşey yapmazlar kim spoiler aldım diyorsa kandırıyordur.Ya da bu sezonda ilk 2'si gibi 3 starterın hepsini yakaladı belki sen onu yanlış anlamışsındır.
Bilmiyorum ben illaki efsanede demiyorum tamam efsane değil. Ama bir efsane pokemon kadar güçlü Artucino'da bir efsane efsane pokemonu yenmesi gibi.

Bende söylenti diyorum, ama çoğu kişide 1/2.nesil pokemon istiyor tabi istemeyenlerde çok. ama biz eski pokemonlar olmasınada razıyız. Biz ilk baştan o pokemonlara alıştık hiç sıkıcı değildi Butterfree gidince üzülmedikmi biz squirtlenin , bulbasaurun sesini özledik.
Yahu tamam biz de üzüldük de ne alakası var :D Charizard güçlü zaten ona bir şey demiyorum da efsane olmasının mümkünatı yok.

5. nesil başladı animede 1. nesil göstermezler artık.
Sayfalar: 1 2 3 4 5