Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yoksa Charizard Efsane Yolunda ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Charmander starter bir pokemon çizilmiştir ve her zamanda starter olucaktır. Bu kesindir. Ejder saldırı öğreniyor diye onu özellikli birşey yapmaz. Adı üstünde Charizard anime de eğitimde. Ve o kadar güçlü olmasının sebebide animeyle alakalı birşey. Animede sınırlar yok. Ayrıca efsane pokemon devirebilirsin. Çünkü onlarda adı üstünde pokemon ve zayıf olduğu yönler var. Articuno'nun türlere karşı hassasiyet tablosuna baktığımız da fire type'dan x2 yemekte ki buda aslında açıklıyor.Buna karşın Charizard Ice type'dan x1 yemekte. Ayrıca şöyle birşey var ki eğer charizard efsane olursa (ki bu imkansız) kanto'da başlayacak olan bi eğitimci sadece squirtle ve bulbasaur arasında  mı seçim yapacak? Değişme imkanı 0 dır
Bu her Charizard'ın eğitmenine ve eğitilmesine bağlı. Örn; Charizard Charisfic vadisine gitmeden önce Dragon saldırıları bilmiyordu. Ordaki charizard'lar normal bir eğitmenin poketopundaki charizard'lardan çok üstünler zaten 3.sezonun 18.bölümünde görmüştük Charizard herkeze meydan okuyordu, hep dayak yiyordu. Bende illaki efsane demiyorum (kaç kere söyledim) fikrim bu şekilde ama bir efsane kadar güçlü bir pokemon Charizard.
Ya tamam güçlü zaten bir şey demiyoruz da ne yapalım yani ? Onur madalyası felan takılmasını mı istiyorsun :D
(14-09-2011, 03:47 AM)rangen link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hep değiştiriyolar arada bi eski pokemonlarıda gösterseler, bu arada Mewtwo'nun dönüşü bir filmdemi yoksa bir bölümdemi ?
       

Film olması gerekiyor.
(14-09-2011, 02:56 PM)halil123 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya tamam güçlü zaten bir şey demiyoruz da ne yapalım yani ? Onur madalyası felan takılmasını mı istiyorsun :D

Hayır siz efsane değil diyorsunuz, bende bir efsane pokemon kadar güçlü demek istiyorum.
Tamam güçlü ama efsane değil.
Güçlü olmasının sebebi Animedir yoksa charizard öyle ahım şahım bişey değil. Ayrıca her pokemonun zayıf yönü vardır bildinmi ölür gider. Pokemon'un oyunlarına bakıldığında charizard yoka yakın şekilde tercih edilir.
Sun takımı dışında kullanılmıyor zaten.
Sun takımı'da nedir yok yani 6-7-8-9-10 vs. serileni izlemedğim için bilmiyorum Charizard'ımı kullanıyor o takım ?
Charizard 5. nesilde yeni bir yeteneğe kavuşuyor güneşli havalarda daha kullanışlı, daha güçlü oluyor.O yüzden güneş takımlarında tercih ediliyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5