Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yoksa Charizard Efsane Yolunda ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bence 1 bölüm olsa bile eski bir aile tablosunu göstermeleri lazım yani çok özledik. Bizim pokemonu izleyişimizin sebebi yeni nesil pokemonlar görmek değildi. ash birçok hata yaptı en güçlü pokemonlarını bıraktı. Charizard'a bişey demiyorum Primeape'de aynı şekilde onları eğitilmesi için bıraktı. Pidgeotu bırakması , Butterfree'i bırakması Squirtle'yi bırakması yani çok aptalca şeyler yaptı ben yapmazdım ash'in yerinde olsaydım.
Sinnoh Ligi'ne hazırlanırken hepsi yanına geliyor Muk'dan tut Snorlax'a kadar.Bir de Hoenn sonunda görüşüyor hepsiyle Battle Frontier öncesi ama orayı görmüşsündür zaten.
Gördüm en sevdiğim yer orasıydı. Butterfree, Pidgeot , Charizard , Squirtle, Bulbasaur felanda olsaydı keşke orda.
Bırakmasaydı gelişemezdi bu kadar.Bence  yeni pokemonların tutulmamasının en büyük sebebi türkiyede yayın olmaması.
Evet ama 1-2 bölümlük olsa bile Squirtle gözükebilirdi Squirlte'yi en son 5.sezon lig maçında görmüştüm 6.sezonun ilk bölümünü izlediğimde kopmuştum zaten Pokemon'dan tamamen sadece 1/2.nesil pokemonların olduğu bölümlere bakıyorum.
@rangen

Ben de senin gibi hissetmiştim 6. sezona geçince hatta 1-2 hafta hiç izlemedim ama sonra izlemeye başladım ve alıştım yeni pokemonlar da güzel tanımadan bilemezsin...
Hayır tamam izlicemde hep değiştiriyolar be yani ash yeni pokemonlar alsa bile yeniden almaya devam ediyor birsürü pokemonu oluyor sonra May , Max gidiyor Dawn geliyor , sonra Dawn'la Brock'da gidiyor. 14.sezona baktığımda yeni kişiler daha değişik pokemon türleri çıkıyor durmadan değişiklik yapıyorlar.
Yenilik iyidir. Hep aynı kalsa tekrara düşer ve bir süre sonra bayardı :)
Şöyle düşün hep aynı t-shirtü giysen canın sıkılmaz mı Thirst
Hep değiştiriyolar arada bi eski pokemonlarıda gösterseler, bu arada Mewtwo'nun dönüşü bir filmdemi yoksa bir bölümdemi ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5