Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bugüne Kadar Pokemon hakkında Çıkmış Haberler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Pazar günü hayır gelir belki :P dermişim :)

HardRock

(10-09-2010, 07:56 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pazar günü hayır gelir belki :P dermişim :)

Dalga geçilecek bir konu değil bence. Milletimiz o kadar iğrenç derecede şeyi kötü bulmuyor.Ama çocukların yabancı ülkedeki bir animeye sarıp,izlemesini kötü buluyorlar...Yazık yazık..
Dalga geçmek amacıyla söylemedim, olayın biz de farkındayız, sadece son günlerde "hayır gelmez", "hayırlı olsun" gibi cümlelere göndermeler çok oluyor, ben de öylesine bir espri yaptım. Bu kadar abartmaya gerek yok asıl.
(10-09-2010, 07:28 PM)HardRock link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yıllardır söylediğim bi laf var: Türkiye'den hayır gelmez..

O kadar çabuk ümidi kesmeyelim yine de.Sonuçta Türkiyenin bir sürü sorunu var ve kabul ediyorum bunları atlatmak gerçekten zor bu yüzden şu an hiç medyayı eleştirmemize gerek yok zaten bunları yazanların ne MAL oldukları ortada, o konuda hemfikiriz.Doğrusu şu, şu an ülkenin çok sorunu var yani kimse bizim Pokemonumuzla ilgilenmez ki bu çok normal.Eğer siyasi fln rahatlarsak anca öyle kendimizi aşarız ki Türkiyenin ne zaman sorunu biter o ayrı.

Ama yine ümidi kesmeyelim bu vatan daha bitmedi yorulmak yok.O zamana kadar torrentlere,online sitelere  :d:
Zaman gazetesi saçmalamış iyice. Evet, Darwin'le parelel gidiyor: Spearow yaklaşık 3 milyon yıl sonra Fearow oluyor ya parelel tabi.  :v:

Korku filmleriyle Pokémon'u bir tutmaya lüzum yok. Sonuçta korku filmlerini tabi ki koyacak adamlar. Saatler belli, yaş sınırı belli, içerik belli. Çocuklarda kalkıp korku filmindeki bir katile özenmezler. Filmin etkisinde kalıp 1, 2 gün tuvalete tek başlarına gidemezler o kadar ama Pokémondan etkilenebilirler.

"Nükleer silahlardan daha vahim bir gelişme." Acaba kendileri de inanıyorlar mı yazdıklarına? :Ll: Pokémon da her zaman kötülerin kaybetmesi, iyilerin kazanması çocuklara kötü örnek oluyor galiba. Saçmalık. :v:

Pokémon ve İskandinav Mitolojisi... Transgenik hava perileri... Ve cinler... :alala:
Bir insan bir haber yapıyorsa araştırmalı derim.

Zaman şeriatçıların,hucuların(doğru mu yazdım, bilmiyorum. ) gazetesidir. Bakmışlardır evrim, mevrim n'oluyor, demişlerdir. Din elden gidiyor. Haber yapalım  :hihi:

@emerald
Türkiye ne zaman ekonomik özgürlüğünü kazanır ve demokratik bir ortam bulur o zaman düzelir kanımca.
(11-09-2010, 05:38 AM)therapy link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaman şeriatçıların,hucuların(doğru mu yazdım, bilmiyorum. ) gazetesidir. Bakmışlardır evrim, mevrim n'oluyor, demişlerdir. Din elden gidiyor. Haber yapalım  :hihi:
Yha pokemon-u seyredince dinimizden allahdan vaz mı geçıyoruz sanki ? çok saçma bence

HardRock

Türkler çekemedi bizi japonların çizgi filmine kayıyoruz diye  :zx:
O yüzden yasaklattılar Pokemon'u  :v:
(24-07-2010, 01:18 PM)drgn link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemonun yasaklanma nedenleri kısaca;
-)Tükemini teşvik ediyomuşmuşmuş
-)Kumara alıştırıyomuşmuşmuş
-)Tembelliğe sürüklüyomuşmuşmuş
-)Çocuğun biri kendini 7.kattan atmışmışmış
atmasaydı ben mi dedim at kendini diye POKEMON mu itti arkasından

Kimse bana Türkiye de adam gibi 3 tane dizi var diyemez hiç yokta (Biraz Vadi biraz da sokaklar işte)

Pokemon,Digimon,Yugioh ve Sailor Moon u tüm Türk dizilerine ve Türk programlarına tercih ederim

Yanlış anlaşılmasın iyisine lafım yok (tabi varsa) ve kimse emeğe saygıda demesin emeğe saygıyı en iyi bilenlerden biri benim

Pokemon gibi bir şaheseri yasaklayıp Aşkı Memnu,binbir gece,selena,sihirli annem,bücür cadı gibi saçmalık ötesi senaryo felaketi olan dizilieri sabah sabah seda sayan,esra erol la izdivaç,gibi ne idüğü belirsiz kadın programlarını;canlı canlı,d magazin.star life gibi garabet magazin programlarını yasaklamayıp POKEMON u yasaklayan zihniyetin bırakın aklını beyni olduğundan şüpheliyim

Bilirsiniz beyni olmayanda akıl hiç yoktur

özellikle selsna konusunda katılıorum pokemon da bize kötülerin bile iii şeyler yapabilecegini bknz Power Of One Lugia öğretiordu (PT üyeleri için ögretmeye devam edio:D) yazdıklarına sonuna kadar katılıorum
zaman hemen atlamıs olaya  Fire :ban:

mmkurt

Ya o atlayan çocuk çok sinir etti beni ya walla onlar yüzünden pokemon'u TV de izlemek varken şimdi internetten izliyoruz.  :pika:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11