Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bugüne Kadar Pokemon hakkında Çıkmış Haberler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
aslında naruto amerikada cartoon networkte yayınlanıo isterseniz ingilizce sitesine girip bakabilirsiniz
Yemin ediyorum bizim ülkemiz çok (boşverin orasını). Yahu biz kafayla çok ilerleriz. Çünkü :
Dumlupınar ilçesin de üniversite vardı. Dumlupınar halkı üniversiteliler kötü laf öğretirler çocuklara diye. Kapattırdılar üniversiteyi. Neden gelsinde özellikle senin çocuğunun yanında kötü laf söylesin.
Şimdi de açmaya uğraşıyolar. Para kazanamıyolar diye.

Animelerde bu misal. Fakat bu animeleri ne zaman bütün halk isyan etçek o zaman. Şimdi Cartoon Network de Pokémon 13. Sezon yayınlansın anında ATV, Star, Show TV ohoooo. Şimdi ye izliyo olurduk.
cn avrupa da anime yayınlıyor şuan pokemon ve naruto var eskiden digimon da yayınlamışlar.biz anca bakugan görürüz.artık büyük kanallarda animeyi bırakın çizgi film de göremiyoruz çocuk kanalları çıkınca onlar iyi kadınlara yöneldi şimdi sabah saatlerinde doktor programları var ya onlar önceden çizgi film ya da animeydi atv pokemon yayınlar show jetix çizgi filmleri yayınlar spider man falan kanal de ninja kaplumbağalar,digimon,tsubasa vs yayınlardı ama şimdi onları yayınlamayı düşünmüyolar gidip winx club ben 10 veya daha da bebelere yönelik şeyler yayınlıyolar günümüz böyle yapacak bişey yok 10 senede ilerlememiz gerekirken iyice geriye düştük anime konusunda böyle ebeveynler böyle yöneticiler böyle rtük varken bundan daha doğal olan bişey de yok sanırım.
(31-07-2010, 11:21 PM)m-t-n91™ link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cn avrupa da anime yayınlıyor şuan pokemon ve naruto var eskiden digimon da yayınlamışlar.biz anca bakugan görürüz.artık büyük kanallarda animeyi bırakın çizgi film de göremiyoruz çocuk kanalları çıkınca onlar iyi kadınlara yöneldi şimdi sabah saatlerinde doktor programları var ya onlar önceden çizgi film ya da animeydi atv pokemon yayınlar show jetix çizgi filmleri yayınlar spider man falan kanal de ninja kaplumbağalar,digimon,tsubasa vs yayınlardı ama şimdi onları yayınlamayı düşünmüyolar gidip winx club ben 10 veya daha da bebelere yönelik şeyler yayınlıyolar günümüz böyle yapacak bişey yok 10 senede ilerlememiz gerekirken iyice geriye düştük anime konusunda böyle ebeveynler böyle yöneticiler böyle rtük varken bundan daha doğal olan bişey de yok sanırım.
çok doğru söylemişsin bizim dönemimizde gayet kaliteli çizgi diziler vardı büyükler bizimle izlerlerdi sırf bunları izlemek için erken kalkardım biri biter biri başlardı saat nasıl 12 olurdu anlamazdım  ama şimdi barbyden türemiş , pokemon çakması yaratıkları olan çizgi dizler, acaba merak ediyorum 10 yıl sonra ben10 bugün bukadar tutulan bir çizgi film ozamanda bukadar kişiyi toplayabilicekmi  artık heryerde ben10 var fakat bir tane pokemon yok birde oyuncakcılarmız en iyisi biziz derler bir tane pokemon oyuncagı olmayan yerler nasıl en iyi olduklarını iddaa ederler anlamış değilim

ayrıca arkadaslar asla pokemon izliyorum anime izliyorum demekten çekinmeyin sizle dalga geçenler eminin pulsar bez bebek tarzı şeyler izliyordur kendimden biliyorum  ayrıca bu kişiler oldukça kıt kişilerdir bunlar evrimlerini tamamlayamayan özenti kişilerdir bu tarz kişiler ne izlediklerini bilmeden anlamadan seyrettiği seyin yansıtmak istediklerini asla kavrayamayan ot gibi izledikleri şeylere bakan insanlardır gecen sene her kızın elimde alacakaranlık kitabı nicklerinde edwırd yazan  tipleri bilirsiniz bunlardan birini tanıyorsanız anime hakkında ne biliyormus veya alacakaranlığın son filminde ne anlatılmak istenildiğini sorun doğru düzgün cevap veremicekler bu tarz insanlar izlediklerini rahatca belli edebiyorken siz neden belli edemiyorsunuz sizlerin apayrı bir kültürünüz var onlar gibi herkes izliyor diye anime izlemiyorsunuz ve arkadaslarınıza anime izlediğinizi rahatca söyleyin meraktan onlarda anime izlemeye başlıcaklardır çünkü herkesin bagımlı olacagı bir anime mutlaka vardır yalnızca toplumumuz henüz cahil bu konuda yalnızca ögrenmeleri gerekiyor
Hakikaten ya o tom ve jerry'leri, looney tunes'ları izleye izleye ezberlemiştim.Ben de erken kalkardım haftasonları.En büyük zevklerimizdendi.Şimdi tv'de izleyecek birşey bulamıyorsun doğru düzgün.Acayip canavarları olan saçma sapan çizgi filmler...Çizimlerde bile sanat yok.Pokemon bunların yanında şaheser.Yani şimdiki çocuklara acıyorum ben.Etrafımız ise gündeme ne gelecekse onun fanı olmaya hazır insanlarla dolu.
Bence bu çocuğun kendini camdan atması falan bahane. Bence başka bir iş var bu işin altında ama ne? Çocuk kendini camdan attı diyeymiş. Kumar öğretiyomuş. O zaman Aslan Max'ıda yasaklasın. Onun tasolarıda kumara yöneltiyor. Bakugan'da yasaklansın. Adam. Bakugan'ın varsa falanca yere gel. Gerçeğine oynayalım diyo. Bir ara o Ben10 Küpleri. Yasaklansın arkadaşım yasaklansın benim Pokémon'um yasaklanıyorsa onlarında şu aslan max'ı bakugan'ı ben10'ide yasaklansın adaletsizlik olmasın kardeşim....
(01-08-2010, 11:51 AM)Poison Forest link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence bu çocuğun kendini camdan atması falan bahane. Bence başka bir iş var bu işin altında ama ne? Çocuk kendini camdan attı diyeymiş. Kumar öğretiyomuş. O zaman Aslan Max'ıda yasaklasın. Onun tasolarıda kumara yöneltiyor. Bakugan'da yasaklansın. Adam. Bakugan'ın varsa falanca yere gel. Gerçeğine oynayalım diyo. Bir ara o Ben10 Küpleri. Yasaklansın arkadaşım yasaklansın benim Pokémon'um yasaklanıyorsa onlarında şu aslan max'ı bakugan'ı ben10'ide yasaklansın adaletsizlik olmasın kardeşim....

Sana aynen katılıyorum bunun altında başka bi şey var ama ne?

Şimdi de internetten araştırdım japonya'da porygon bölümü yasaklanmış.Pikachu'nun çok elektiriğinde dolayı  epilepsi hastası olmuşlar kısa süreliğine bilinç kaybına girmişler.

Pokemonda Tentacruel binayı yıktığı için Amerika'da o bölüm yasaklanmış.Amerikamız çok temiz bi ülke ya

Türkiye'de ise Dratini bölümünü hiç vermiyorlarmış.Nedeni ise Satoshinin(Ashin kafasına silah dayamışlar diye
Kurtlar Vadisi'nide yasaklasınlar o zaman Pikachu_17

Çok önceden de Brock'un(Takeshi)nin kızlara olan çok sevgisi var diye yasaklandığını duymuştum.Bu da bi Arabistan ülkesiydi galiba.

Arabistan ülkesi Pokemon kelimesine yahudi diyorlarmış.Ne alaka şimdi?
kurtlar vadisi konusunda durun bakalım.Pokemon benim için neyse kurtlar vadiside o.Kurtlar vadisi saçma falan değil türkiyede yaşanan güncel olayları anlatıyor ve oradaki her karakter şu anki ülkemizin içinde bulunduğu terör olayları,ergenekon,açılım vs.olayları yansıtıyor.Şiddet tabi olacak çünkü dünyada yaşanan olaylarda şiddet yok mu?O zaman haberleride yasaklasınlar böyle şey olur mu?Kurtlar vadisi izlemeyen bilmez o dizi olmasa inanın olayların perde arkasını öğrenemeyecez hem de kurtlar vadisi film yaparak şu an filistinin hakkını savunuyor.İlla birşey yasaklatmak istiyorsanız entel dantel saçma sapan diziler yasaklasınlar.Pokemonu geri istiyoruz tamam ama kurtlar vadisi gibi diziyide harcamak olmaz. :BrQ:
(06-08-2010, 11:32 AM)delivanlı link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kurtlar vadisi konusunda durun bakalım.Pokemon benim için neyse kurtlar vadiside o.Kurtlar vadisi saçma falan değil türkiyede yaşanan güncel olayları anlatıyor ve oradaki her karakter şu anki ülkemizin içinde bulunduğu terör olayları,ergenekon,açılım vs.olayları yansıtıyor.Şiddet tabi olacak çünkü dünyada yaşanan olaylarda şiddet yok mu?O zaman haberleride yasaklasınlar böyle şey olur mu?Kurtlar vadisi izlemeyen bilmez o dizi olmasa inanın olayların perde arkasını öğrenemeyecez hem de kurtlar vadisi film yaparak şu an filistinin hakkını savunuyor.İlla birşey yasaklatmak istiyorsanız entel dantel saçma sapan diziler yasaklasınlar.Pokemonu geri istiyoruz tamam ama kurtlar vadisi gibi diziyide harcamak olmaz. :BrQ:

O senin düşüncen.Sevebilirsin

Ama pokemonda şiddet var diyorlar yasaklıyorlar ben buna katlanamıyorum.Pokemon insanları Müslümanlıktan soğutuyormuş.Ne alaka ki buna kızıyorum ben

Bu kadar hırpalamasınlar Pokemon'u.İnternet sayfalarına giriyorum kötü şeyler yazıyor pokemon hakkında: (
Bu kadar kötü bi şeyse pokemon neden o zaman küçük sevimli japon çocuklarına bi şey olmuyor : )
Araplar pokemon kelimesinin japoncada ben yahudiyim anlamına geldiğine inanıyorlarmış bir yerde okumuşdum.O yuzden herşeyi yasak pokemonun orda.Pokemon yapanlar ise açılımının Pocket Monsters(Cep canavarları) olduğunu söylüyorlarmış.Kurtlar vadisini bende izlerim severimde.Bu ülkede neyin yasaklanıcağı belli olmaz.Bana gore hiçbirşeyimiz iyi olmadığı için televizyon programlarımız yayınladığımız çizgi filmler vb... şeylerde kaliteli olamıyor.Neden çunku politik konuşmuş olacağım ama gençlerin ot gibi yaşaması için elden gelen herşeyi yapıyorlar.Sadece minik çocuklara uygun programlar.Gençlere yonelik hiçbir adamakıllı program,anime yok çunku gelişmemizi istemiyorlar.Buyuk kanallarda çıkan çizgi film vb... şeylere bakıyorum hepsi 0-7 yaş grubu şeyler.Boyle olunca haliylen bizler buyuyunce çizgi filmler 0-7 yaş grubuna hitap etdiğinden arkadaşlarımız ailelerimiz çocukmusun deyip kızıyorlar.Haksız değiller çunku çocukmusun sen? sorusu bizim ulkemizde var başka yerlerde var mı bilmiyorum siz biliyormusunuz?.Onlara da kızmamak gerek anime kavramını bilmiyorlar ki bu animeyi çocuğunun da bebeiğinin de gencinin de yaşlısının da herkesin izlediğini anlayamamışlar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11