Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bugüne Kadar Pokemon hakkında Çıkmış Haberler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
POKEMON'Un Yasaklanma Nedeni = Hayvan sevgisi aşılanması zeka geliştirmesi bilimin ilerlemesi  hayal gücünün gelişmesi ve yeni fikirler üretmesi gibi birçok gelişim sağlıyor çocuklara pokemon'u yasaklıyanlar bana göre ülkenin iyiliğini düşünmezler Amerika neden güçlü ve zengin anlarsınız böyle önemli şeyleri yasaklamazlar....
(22-07-2010, 01:12 AM)gnaaye link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:\"Hacı GTA'da böyle yapıyon bak\" diye elektrikli testereyle kimseye girişmedim.
:s17: :s17: :s17: :zx: :s17: :s17: :s17:
bu arada çok haklısın
(06-08-2010, 10:39 AM)Tary link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana aynen katılıyorum bunun altında başka bi şey var ama ne?

Şimdi de internetten araştırdım japonya'da porygon bölümü yasaklanmış.Pikachu'nun çok elektiriğinde dolayı  epilepsi hastası olmuşlar kısa süreliğine bilinç kaybına girmişler.

Pokemonda Tentacruel binayı yıktığı için Amerika'da o bölüm yasaklanmış.Amerikamız çok temiz bi ülke ya

Türkiye'de ise Dratini bölümünü hiç vermiyorlarmış.Nedeni ise Satoshinin(Ashin kafasına silah dayamışlar diye
Kurtlar Vadisi'nide yasaklasınlar o zaman Pikachu_17

Çok önceden de Brock'un(Takeshi)nin kızlara olan çok sevgisi var diye yasaklandığını duymuştum.Bu da bi Arabistan ülkesiydi galiba.

Arabistan ülkesi Pokemon kelimesine yahudi diyorlarmış.Ne alaka şimdi?
aynen kardeşim hatta pikaçu domuz diye yasaklanan ülkelerde var pikaçu fare arkadaş benzetemiyorum fareye ama domuza benzetilmesi dahada saçma git pokabuya laf et bari

türkiyede bir yasak sebebi 35.bölümde ashin kafasına silah dayamışlar kardeşim kurtlar vadıisindede var hadi onu bırak looney tunes de bile var üstelik su pokesi machopmu charizat mı gaz pokemonu hauntermı git bi araştır da laf et 
vede yasak sebebi ne çocuk kendini pikaçu sanıp camdan atmış bikere pikaçu uçamazki çocuk gerizekalıysa pokemonun suçu yoktur.dp yayınlanıyor gerçi ama hep eski bölüüm sıktı.
peki ya neymiş pokemon japonca kelimeymiş Allah yok tanrı yok demekmiş yahu pocket monsters be az araştırda gel laf et.

bizde böyle rtük anlayışı varken daha çoook bekleriz pookemonun yeni bölümlerini tvde görmeyi
BEN GOOGLE ÇEVİRMEN PROGRAMINDA POKEMON ANLAMINI KURCALAMA PAZARTESİ OLARAK ÇIKARDIM " POKE = KURCALAMA" "MON = PAZARTESİ"
(28-04-2011, 02:42 PM)serkanprrk link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN GOOGLE ÇEVİRMEN PROGRAMINDA POKEMON ANLAMINI KURCALAMA PAZARTESİ OLARAK ÇIKARDIM \" POKE = KURCALAMA\" \"MON = PAZARTESİ\"
Benim bildiğim:
poke=pocket=cep
Mon=monster=canavar
Yani cep canavarları
evet zaten yapımcılarda öyle demişti
Bu "Allah yok" tanımıyla yasaklamak tam bizim ülkemize göre bir şey zaten. Anca bizim insanımız olayları dine bağlayıp yasaklar. bu kadar da din üzerinden sömürü yapılmaz ki ama ya yuhh  Fire sonuçta adamlar bunu dışarı pazarlamak için yapıyorlar elbet içinde kendi görüşlerini empoze etmek için birşeyler olacak. ki çoğu çizgi filmde de vardır bu: örneğin bugs bunny, şirinler bile. ama yok biz abartırız da abartırız Allah'ın yokluğuna kadar getirmişler yani bravo!!
"Sağlık Bakanlığı ve Ankara?da uzmanlar tarafından oluşturulan Bilimsel Kurul?un raporlarına rağmen rağmen Pokemon çizgi filmini yayınlamayı sürdüren ATV?ye, RTÜK bir gün kapatma cezası verdi. "

Nee çizgi film mi? Bilmediğin konulara karışma RTÜK! Pokemon çizgi film mi? Anime başka çizgi film başka.

Kendini camdan atan güya Pikachu olan çocuğu, RTÜK'ü, Zaman Gazetesini bırakıp Japonya'da doyasıya kadar Pokemon izlemek isteyenler. Mesela ben. Machop Su Pokemonu ahahhahahha adamda nasıl mantık varsa.
Lütfen 3 yıllık konuyu hortlatmayalım -_-
Pokemon şimdi ancakDigiturk kanalı Disney XD' de yayınlanıyor. Zaten Disney XD'nin de pokemonu çok taktığı yok. Ara sıra sabahın altısına koyuyorlar.

Bence POKEMON evrimleri Darwin'in evrim teorisini desteklemiyor. Çünkü ben pokemon evrimlerini büyüme ve gelişme olarak görüyorum,Blastoise bir çocuk yaptığında yavru pokemon Squirtle oluyor ve büyüdükçe Blastoise halini alıyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11