Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Generations
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
11. BÖLÜM GELDİ ^^ 




12. Bölüm geldi

Son yorum, aynı kişiye ait olduğunda konu üste tırmanamamış, yeni bölüm geldi, haberimiz olsun  Pikachu_04
Aynen kıvrandım ben de görünce son yorumun bende olduğunu XD
Generations hakkında en sevdiğim şey, her bölümünde ayrı bir baş kahramanımızın olması.Ben önce tüm bölümler Red'le, sonra da her neslin erkek veya kız karakteriyle geçer sanmıştım.Böylesi ilginç oldu.Ama yine de Lucas, Dawn, Hilda, Nate, Rosa ve özellikle Xavier'i görmek isterim.

Unova bölümlerini dört gözle bekliyorum.En büyük önemi ona vermeliler; malum, senaryosu en iyi nesildi ve animede %0.1'i falan gösterildi.
Bu aksam bölüm gelmedi sanirim.Normalde bu saate gelirdi

Bölüm geldi ^^

Iris büyümüş mü sanki
Yeni bölüm gerçekten çok hoşuma gitti Brycen'ın Pokemon'undan önce Team Plasma üyesine tekme tokat dalması çok iyiydi ya, resmen Pokemon Battle mantığını farklı anlamış gibi :p
Iris'e bu sert tavırlar çok yakışmış, Korra'ya benzettim hem erkeksi olunca böyle :D Unova Salon Liderlerini çok severim zaten. Oyunlardaki bu sahneyi canlandırmaları iyi hoş olmuş. Tek sıkıntı ben şu bilgeleri daha şişman düşünmüştüm. Ayrıca Sinnoh sagasını hızlı atladılar sanki. Arceus'u falan da işleselerdi keşke. Dawn ve Lucas'ı da göremedik. Team Plazma'ya adanmış bir bölüm de bekliyorum, böyle N'nin başrol olduğu. Iris haterları sinerlenecektir, yine Hilda ve Nate'in rolünü çaldı :D Ama Iris'in nasıl şampiyon olduğunu açıklamış oldular en azından.

Bu arada önceki bölüm yazmayı unuttum normalde Locker'ı hiç sevmem ama burada adam karizma olmuş resmen, sesi, boyu posu, tarzı falan şekil yani :D
Şu 5 dklık Iris BWdekİ bilmem kaç bölümlük Iris'ı tozunda boğdu.
Salon liderlerinin karakterlerini yansıtmışlar gerçekten.
Team PLasma bilgelerinin konuşmaları illuminati orijinli bir tasarım olduklarını fena halde hissettirdi.
5.jenerasyon hak ettiği ilgiyi görememişti bence.Harika hikaye ve karakterler bir kısım kötü pokemon tasarımlarının gerisinde kaldı malesef.Diğer Unova bölümlerinden çok daha etkileyici şeyler bekliyorum.


Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7