Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Generations
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(01-10-2016, 01:10 AM)poison heal gliscor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]:chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa:
Seride sadece Red olacak zannediyordum.Ethan'ı görünce öyle mutlu oldum ki.Red vs. Ethan görmek hep istediğim bir şeydi.UMarım es geçmezler.
Aynen sen deyince aklıma geldi.Red vs Gold(Ethan) en az 15 yıldır beklenen bir karşılaşma.Hepsini göremeyiz belki ama Typlosion vs Charizard'ı gösterirler.Hele ki bunu da Typlosion alırsa, ana seride gösterilmemesinin acısını fazlasıyla almış olur.
Bu serinin yapılma amacı ne acaba ? Şampiyon Lanceyi yenen kişi Red değil mi ?
Bu seri Origins'i takip etmiyor. Red de zaten bulbasaur seçmiş.

İkinci nesil oyunlarını defalarca oynamış biri olarak en zorlandığım maçı izlemek harika olurdu. Ama ne yazık ki oyunda görmediğimiz sahneler gösteriliyor. Umudum yok ama çok güzel olurdu be.

Red'in pikachusu aşırı kopya olmuş. aynı saldırılar bizimkiyle mat block dışında.

bu haftaki bölümde artık 3.nesile geçerler diye umuyorum. Biraz alışılmışın dışında adventures mangasındaki gibi bir May görmek istiyorum. Şimdiye kadar erkek karakterleri gördük ama 3. ve 4. nesillerde kızlar sahneyi kaparlar .

Bu seride görmek istediğim en büyük olay Joey ve rattatası açıkçası. Savaşıp geçtiğimiz pokedex sahibi olmayan NPC'lerin de hayatından birer kesit. Ya da bye bye a go go team rocket üyesinin yaşamı. O konuşma tarzını yakalayabilirlerse en azından bir bölüm eğlenceli olur.

Hepsini geçtim Wally bir bölüm hak ediyor en az.
Oyun dışı anları anlattıklarını unuttum bir an.Ama en azından belki Red o dağ başına gitmeye nasıl karar verdigi ile ilgili bir bölüm olabilir.
Gerçi Lance'in baskını aslında oyunda gordugumuz bir bölümdü.Ben yine de sürpriz bir Mt.Silver buluşması girebilmesi ümit edeceğim.
5. VE 6. BÖLÜM EKLENDİ. ^^



Aşığım bu seriye umarım Pokémon sektörü artık animeyi iki seriye ayırmayı akıl eder; bir çocuk izleyiciler için bir de genç/yetişkin izleyiciler için. Öyle bir seri çıksa benim favori anime listemde ilk üçe girebilir.
Silver karakterini ilk kez izledik oyunu oynarken daha olgun biri gibi gelmişti bana  XP
Acaba Suicune, Raioku, Entei nasıl bir Pokémondu önceden siluet olarak gösterdiler. En azından genel bir formunu görebildik fanart tasarımı yaparlar yakında. Efsaneydi hikaye.
Silver!!! Love Love Love Heart Heart Heart :galp: :galp: :galp: :redheart: :redheart: :redheart: 
Resmen Pokémon oyunları ile ilgili teorileri analiz ediyorlar (doğruluyorlar ya da yalanlıyorlar), süper bir şey bu! Silver Giovanni'nin oğlu ve kulede yanan Pokémonlar Eevee'nin evrimleri değiller. Bana Houndour gibi geldiler. Ben de çok sevdim bu seriyi ve bana çok fazla ilham veriyorlar. Pokémon kesinlikle Ash'li seriden başka bir seri daha yapmalı. Red, Origins ve şimdi de bu, bunu doğruluyorlar.

Red VS Gold garanti.
N-Zoroark teorisi gibi birkaç şey daha cevap bulacak gibi geliyor bana. İki haftadır çok fena Johto (favori bölgelerimden birisi) rüzgarları esiyordu ( Ecruteak şehrinin mimarisine ve insanların giyiniş tarzlarına bir kalp gönderiyorum: Heart ), şimdiyse Hoenn'den gelen sıcak hava dalgalarını hissediyorum gibi, haftaya olmasa da ondan sonraki hafta gelir :)
Bu bölümlerin sonu nereye bağlanacak çok merak ediyorum ama çok güzel bir seri özellikle son bölüme bayıldım Ho-Oh ve Suicune,Entei,Raikou üçlüsünü bir karede görmek güzeldi. İlk defa efsanevi hayvanların önceki hallerine ait görüntü gösterdiler, acaba bu efsanevi hayvanların önceki(Primal) formunu yeni oyunlarda göreceğiz anlamına mı geliyor? Öyle bir mesaj mı vermeye kalktılar acaba, eğer öyleyse önceki hallerini görmek isterim açıkçası hem Primal evrim çıkmışken efsanevi hayvanların önceki hallerini göstermemek olmaz yeni oyunlardan böyle bir Primal evrim bekliyorum :)

Son bölümden bir kaç güzel kare...
Ho-Oh'un ihtişamı ve efsanevi hayvanların doğuşu...


Spoiler:
[Resim: 777.gif]
[Resim: ac7.gif]
[Resim: ae8.gif]
[Resim: 3be.gif]
7. BÖLÜM GELDI. ^^ (Biraz geciktim kusura bakmayin.)

Aksiyon filmi gibi bir bölümdü özellikle müziklere bayıldım çok güzeldi.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7