Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Generations
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Benim favori şampiyonum Lance ile Stevendir her zaman.
Pokemon evreninde en uzak durdugum kisim animesi malesef. Oyunlari ve tcg ile pokemon evrenindeyim her zaman ama ash denilen gereksiz embesil bir karakteri sacma sapan olan dandik senaryosu ve olmayan olay orgusuyle anime yillardir rezil bir sekilde gidiyor. Kanto donemlerinde ki ash den eser yok fark ettiniz mi? O donemlerdeki kalitede yok animede yillardir. Animesinden malesef nefret ediyorum. Ama generations duyuruldugunda o kadar heyecan yaptim ki yillardir bekliyodum yetiskinlere yonelik pokemon animesi diye ama 3-5 dklik kisa video serisi cikti. Pokemon originsi de begenmistim ama bir cok yonden cok yetersizdi. Pokemon generations gibi ama 20 dklik normal anime sureleriyle olan basrolunde baska birinin oldugu kaliteli senaryoya sahip bir anime gelmeli artik pokemona. Oyunlarda ve tcg de bile master division junior division diye ayriliyor animede de olmali.Yetiskinlere yonelik bir anime gelir umarim.
Yeni bölümün bu gün çıkması gerekmiyor mu?
(29-09-2016, 08:43 PM)Totemci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni bölümün bu gün çıkması gerekmiyor mu?

Cuma günleri yayınlanıyor.
Saat kaçta yayınlanır ?
4. BÖLÜM GELDİ.

Çok kısa ama güzel biraz da Ash'in Johto'dayken geçirdiği müziklerin olması hoşuma gitti.
Red VS Gold yakındır!!
Spoiler:
:zıpzıp: 
:zıpzıp: :chipachipa: :zıpzıp: 
:zıpzıp: :chipachipa: :zıpzıp: :chipachipa: :zıpzıp: 

Hatta finalde olabilir o savaş. Sıradaki bölüm N'yi görecekmişiz gibi bir his var içimde.
Bu bölümü sevmedim.Ayrıca bunlar Sun&Moon animesindeki grafikler, artık iyice emin oldum.
:chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa: :chipachipa:
Seride sadece Red olacak zannediyordum.Ethan'ı görünce öyle mutlu oldum ki.Red vs. Ethan görmek hep istediğim bir şeydi.UMmarım es geçmezler.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7