Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Generations
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Sceptile yıkıyor her yeri. :D
Oyunlarda da Courtney'in kişiliğine hiç dikkat etmemiştim. Biraz manyak biri gibi. İlk defa bir adminin kişiliği var galiba.
Maxie'de ki keystone ne ayak peki?
(15-10-2016, 03:34 PM)sebocuaykut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Maxie'de ki keystone ne ayak peki?

Mega camerupt sahibi kendisi.

Oyunlarda sceptile ile magma ajanlarını devire devire giderken yaşadığım hissi animasyon ile ifade etmişler.Bu seri çok güzel işlere imza atıyor.Red vs gold bekleyenler için de şu parodiyi tavsiye ederim.
Etkileyici bir bölüm olmuş:


Kyogre'ın savaş müziğinin remixi Heart 
9. VE 10. BÖLÜM GELDİ. ^^





Vov, bu iki bölüm de efsaneydi. 9. bölümdeki kısa saçlı kadın ile yanındaki adam bana Sinnoh'un Aurası'ndaki Alice ve Ben'i hatırlattı ve gülümsedim içimden :D Gulpin anahtarlık gibi şeyler görmek için demek bu kadar sene beklemek gerekiyormuş. Sun&Moon oyunlarında da bunlardan çok var gerçi. Ama hayır yani, Pokémon gibi geniş kapsamlı bir şey ürettiyseniz bunu kullanmaktan çekinmeyin. Bunu bir sürü dala çoğaltabilirsiniz. Tişörtler, eşyalar, evler... Her yerde kullanabilirsiniz. Neyse bunu başka bir zaman tartışacağım.

10. bölümde ise Pokémon tarihindeki ikinci hayalet kızı gördük ya da başka bir Pokémon'un oyunuydu (Gastly belki?) Ama bu bünye supernatural izlemiş, kolay kolay korkmaz böyle şeylerden. Yalnız yıllardır hayalimdi Ash'li seri dışında yan serilerin olması, farklı karakterleri görmek, Pokémon'da farklı temaların işlenmesi. Ve korku da bunlardan biriydi. Teşekkürler Pokémon!  :osha:
Pokemon 20. yılını o kadar harika değerlendirdi ki. Generations kimin fikriydiyse gerçekten çok iyi olmuş. 2 bölümde efsaneydi bence :) Deoxys her formuna dönüştü. Malesef ki Defense form M-Rayquaza'yı durdurmaya yetmedi :D Old Chateau bölümü ise beni çok heyecanlandırdı. Tam Halloween'e uygun olmuş. Chansey'in en başındaki gülüşüde bence tatlı değil korkunçtu. Sanki her an bi şey olacakmış gibi :D Oyunda malesef bazı hikayeler tamamlanmıyordu ama şimdi her şey çok daha net anlaşıldı. X/Y 'da ki kızında kim olduğunu öğrenebiliriz belki. Ben en çok onu merak ediyorum çünkü. Sinnoh bölümleri en çok merak ettiklerimdi ve ilk bölümden itibaren çok iyi başlangıç oldu. Hoenn'da ki 3 bölümün 3'ü de benden 10 üzerinden 9 alır. Favorim Kyogre ile olan bölüm. Sinnoh'ta bakalım başka nelere değinecekler. Umarım Empoleon'u da görürüz. Favori pokemonlarımdan :D
Her iki bölümde çok iyiydi ben çok beğendim Zorua
İki bölüm de birbirinden efsaneydi, izlerken 20 yıllık animeden almadığım keyfi aldım.

İlk bölümdeki karşılaşma muazzamdı, oyunda karakterimizin Mega Rayquaza'ya atlayıp meteoru parçalaması, ardından da Deoxys'i yenmesi Pokemon gibi bir evren için bile bana ütopik gelmişti.Ama şimdi bölümde görünce saçma gelmedi, gayet eğlenceliydi.Arada Deoxys'in eğitmene de saldırmaya çalışması güzel detaydı.Benim için değil; ama Youtube ve Facebook yorumlarında insanlar eğitmenin (Brendan/May?) tek bir Poketopu'yla, ilk seferde yakalamasından rahatsız olmuşlar.Şahsen önemsiz bir takıntı.Ayrıca haberci kızımızı da çok sevdim.

İkinci bölüm de ise Chansey'e bayıldım.Olmayan yemeği yemek, hayalet kız falan güzel şeyler.

Benim Pokemon animesinden beklediğim bu işte, bu kadar! "Hellsing grafikleriyle, kopmalı, parçalamalı savaş sahneleri olsun, eğitmenler birbirlerini öldürsün,GOT misali kafa patlatan senaryolar olsun, oo kaos" gibi beklentilerim yok.Haa, maçlarda pokemonların aldıkları hasarlar üstlerinde kalsın, hatta belki çok az da kan olsun isterim, ama sadece şu hâliyle de müthiş görünüyor.

Birde kafama takıldı; bu grafikler Sun&Moon animesinde kullanılanın aynısı mı? Öyleyse ilerde S&M animesinde de bu tarz sahneler görebiliriz.
Oyunların hikayelerine değinme şekilleri çok güzel. Şu bölümleri izlerken yıllar sonra bazı şeylerin şimdi yerli yerine oturduğunu hissettim kafamda.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7