Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 37
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(11-08-2016, 10:25 PM)poison heal gliscor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in en sonunda final maçıni yorumlama imkanı bulmamız bu serinin en güzel hediyesi oldu.Bunu öncelikle belirterek maca geceyim.

Pikachu bu maçın yıldızı oldu  şüphesiz.Bolumu izlerken  istemsiz "işte gerçek Pikachu bu!"  diyordum ki 2 efsane devirmiş bir pokemondan bahsediyoruz.Lakin pseidolegendary pokemonlar her zaman animede ayrı bir klasa sahip pokemonlar oldu.Drake'in dragonite'i,Tyson'in metagrossu,Cameron'in hydregonu hep Ash'in başını en çok agritan pokemonlar oldu.Bu maçta ise bunların ikisi Pikachu tarafından haşat edildi ve bu ikilinin sahibi Ash'in şimdiye kadarki en güçlü rivali olarak nitelendirilen Alain'a ait.En azından metagross ile berabere kalıp misyonunu tamamlamliydi.

Talonflame-unfezant maçı muazzamdi.Belii de en iyi macti ligde gordugum(greninja-sceptile ile kafa kafaya)

Hawlucha gider ayak en beğendiğim maçını yaptı.Simdiye kadar hiç hawlucanin bu kadar badass bir maçını izledim .

Noivern zaten ekibin en zayıf halkası.Bu yumurtadan çıkisi ile alakalı Salamance ile berabere kalıp zaten aşmıştı.

Finalin kalan kısmında goodra bana harcanacak gibi geliyor.Charizard pikachudan darbe yiyecek Ustune goodra ile ile de kapisip greninja ile kapisirsa greninjanin karizma çizilir.Aslinda böyle olması gayet normal olurdu da en son maçlarında greninja charizard'i yeneyazdi .Bildiğin denk güç olarak gosterdiler ki karşı olduğum bir durumdu  bu.Ama belli ki greninjayi parlatmak  mantık sınırları içinde kalmaktan öncelikli.

Kalos ligi genel olarak yavan ve tatsizdi bana gore.Sebebi de bu sezon team flare ile esas showu yapmak istemesi yazarların muhtemelen.Ki gelecek de vadediyor.Bekleyip gorelim.

Dediklerine katılıyorum. Ayrıca ekleme yapayım kendimce. Genel yazıyorum bunu. Pikachu hadi geçmişi biliniyor. Sağlam, güçlü vb. olup abartı şekilde 2 yarı efsanevi yenmesine laf etsem de bir şey diyemiyorum daha sonra susuyorum. Diğerleri peki? Talonflame, Hawlucha vb... Bunların adam akıllı eğitimini, duygusal hazırlanış şekillerini pek göremedik (1-2 bölüm dışında iyi yansıtılmadı). Çok eksik kaldı bunlar seride. Ben anlık izleyici değilim. Geçmişi de düşünerek, buralara neler yaptıklarını görerek geldik. Greninja'nın o bahsedilen, gösterilen (güya), anlatılan, abartılan ve "ilk" dedikleri olayını da hâlâ daha anlamış değilim. Böyle bir şeyi (güç ve bağ meselesini) o kadar eksik ve çabuk aktardılar ki cidden anlamsız kalıyor yine de. Hadi diyelim oyun tanıtımı için ve senaryoya'da biraz renklenme ve heyecan için katılan bir olay oldu.

Alain konusunu hiç açmıyorum. O karakterin esas özelliğini, ne amaçladığını ve şu an ki durumunu anlayamayanlara ne anlatsam yetersiz kalıyor. Ben kabulleniyorum mesela. Kimse bana Mega Charizard Y demesin mesela. Ben o kadar teori, fikir vb. ürettim sonra olmayacağını ve olmadığı öğrendiğimde ağzımı açmadım. İsyan etmedim. Olmadıysa olmadı. Oturup birini eleştirecek değilim senaristler yüzünden. Önümüze bakalım dedim. E hadi finalde falan diğer eskileri görebilir miyiz dedim. O da olmadı. Seriyi severek izleyen ve bölümlerini çeviren biri olarak şunu demeliyim ki bazen aşırı sıkıldığım anlarda kendime "sen bu seriyle büyümüş birisin, Ash çocukluğundan beri hayran olduğun bir karakter, Pokémon'u zaten her haliyle seviyorsun, niye canın sıkılsın iki teorin tutmadı, ona buna (yanlış anlamasın kimse lütfen) laf anlatamadın diye niye üzülesin?" diyerek yoluma devam ediyorum. XY&Z bir şekilde ilerliyor ve takibe devam. XY&Z bittiğinde de Sun & Moon animesini de izleyip eleştireceğim. Bahanelerle veya düz eleştiri ile değil. Yapıcı, mantıklı ve birbirini anlayarak eleştiri yapma dileğiyle. 
@Torkoal93 ^^

Önemli olan da bu zaten.Seni bu yüzden çok takdir ediyorum.Saygı duyduğum ve yapıcı,tecrübeli olan bir üyesin.Fikirlerin önemli benim acimdan.Gerci kimsenin fikri önemsiz değildir bence.Hepsi farklı bir bakış açısı, diyorum ya ne olursa olsun biz aynı şeyi seviyoruz takip ediyoruz ve etrafında toplanıyoruz.Bundan önemli bir şey var mıdır ki? Bir şeyleri paylaşmak aynı seyi sevip zevk almak en güzel sey bence insanların yasayabileceği.Onemli olan kimseyi kirmamak ve ne olursa olsun birbirimize saygı duymak ve biz bunu forum olarak coğu zaman yapiyoruz bence.Bilmeyen ya da anlamayan olursa da anlayabilir ve ögrenebilir bence ^^ [emoji16] [emoji7]
Alain oyunlarda olsaydı :
Charizard 100lvl
Tyranitar 20lvl
Metagross 30lvl
Diğerleri 50-60 lvl olurdu herhalde herif basmış charizarda kesin yavrucaklar yıllardır savaşmıyodu kaç yıldan sonra ilk defa poketopundan çıktılar.
Beklentilerimin altında, yine de izlemesi keyifli bir bölümdü.Asıl ikinci yarısında havaya gireceğim gibi geliyor.Alain en başta etkileyici gelmişti ama şuan da o karizmanın %90'ı uçup gitmiş durumda.Sawyer kendisinden çok daha profesyonel bir Pokemon eğitmenidir.Altı pokesinden sadece birine yüklenip (ki bunun da çoğunluğu yine MegaEvrim avantajıyla), ikincisine sadece hız basıp defansı sallayan(ki doğası gereği buna uygun olmayan bir poke), geri kalan dörtlüyü asıl pokesinin onda biri kadar kadar geliştirmeyen ve potansiyellerin çok çok altında bırakan(Tyranitaghfyg), bir Pokemon eğitmeni otomatikman takımında ki dengeleri sağlayamayan; yani başarısız bir Pokemon eğitmenidir.Ash'in kendisini her harcayışında büyük keyif aldım.Nirvanayı ise gelecek haftaya saklıyorum.Alain kesinlikle Kalos Ligi'ni kazanmayı hak etmiyor.Dediğim gibi Sawyer'a milyon kez daha fazla saygı duyuyorum.Sonunda bu kadar boş çıkacaksa keşke en başından bu kadar şişirmeselerdi.Bir ara bu oğlan için "Galiba Tobias'tan da güçlü" dediğime inanamıyorum... Resmen Alain'i harcadılar matmazel.Ama işin ucunda Ash'in karizmasını yükseltmek varsa animenin en havalı karakteri Lucian'ı bile çatır çatır harcayabilirler hiç problem değil.
Bölüm yinede güzeldi özellikle unfezant ve Talonflame macı cok iyidi Pikachu yine beklediğim gibiydi Pikachunun yıldızlaştığı maçları Ash çoğunlukla kazanmıştır bence Charizard Pikachuyu yenip Bisharp yollucaktır ne yazikki goodrayı yenip Greninja Bisharp ve Charizardı yenicek diye düşünüyorum O dev Shuriken bize şampiyonluğu getirecektir :D Genel olarak bölüm güzel olsada nedendir bilmiyorum ama pek tatmin olmadım birşeyler eksik gibi geldi bana nedense
Lysandre güzel yerden izliyor maçı. Bizimkiler arkada boş koltuk bulmuşlar onunla yetiniyorlar. Pokemon dünyasında da para önemli demek ki XD

Ash'in takımında an itibariyle pikachu-2 ,noivern-0, talonflame-1 ,hawlucha-1 oldu. Fikrimce Goodra-0 olur. En iyi ihtimalde bile greninja geçemiyor pikachu'yu. Hele bir de goodra yenerse ve Ash maçta yenilirse greninja'ya çok ayıp olacak =T
Charizard Pikachuyu indirecek, Sonra Alain Charizard'ı geri çekecek. Bisharp ve Goodra maçını bizimki kazanıp charizard'ın karşısına çıkacak sanırım. Fragmanda sahada yağmur vardı ;) Haliyle goodra yenilecek ve muhteşem final başlayacak..
goodra harcanıyor resmen sawyer ın peri tipi pokemonuna karşı goodra çıkarıyor goodra ona rağmen berabere kaldı bu sefer yenmesi lazım saatler kaldı bakalım ne olacak
Arkadaşlar canlı yayın linkini atabilirmisiniz ? Hangi saatte başlıyor ?
(18-08-2016, 12:21 PM)uquravsar44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar canlı yayın linkini atabilirmisiniz ? Hangi saatte başlıyor ?

12:55 te www.tvtokyo.eu.com olması lazım
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6