Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 37
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Pikachu endingi sevmeye mi başladım ne. Herkes gibi ben de bırakayım tagı buraya #HailPikachu

Gittikçe heyecanlaşıyor ve fragman bizi şampiyonluğa inandırıyor. Greninja önde gösteriyor resmen :D Bir keresinde Charizard'ı bitirici Blast Burn yaparken görmüştük, şimdi de Greninja'yı bitirici bir hamle yaparken görüyoruz. İlkinde sonuç KO'ydu, bu sefer de öyle olur :)

Bölüme gelirsek, Noivern bayılınca ve Hawlucha'nın abiliğini görünce duygulandım :') Herkes kullandığı yeni saldırıyı düşündü ne diye, Focus Energy mi, Bulk Up mı diye. Bence Bulk Up'tı. Hava savaşı çok çok iyiydi ve tahmin ettiğim gibi sonuçlandı. Pikachu bölümün ciddi yıldızı, Kalos ona yaradı :D Latios'u yendiğinde bu kadar büyük şovlar yapmamıştı XD to be continued yazısında ben de ss almıştım, atacaktım ama geç kaldım :D 
Kim ne derse desin pikachu çok iyi . Kanıtladı tekrar kendisini. Öyle gözüküyor ki teke tekte Charizard'ı yenerdi. Hatta iki kere üst üste savaşsa MCX'i bile yenebilirdi. Ash ve pikachu blast burn için bir counter geliştirmişti bile.

Team Rocket sahnesi harikaydı. XD
Ah canlı yayını kaçırdım[emoji17] 144p olsa bile izlerim ama her yeri aradım bulamadım gecen hafta hemen dusmustu oysaki.Eğer bulan varsa alternatif bir sey benide bilgilendirsin lütfen ben de bulursam buraya ekleyeceğim ^^
Canlı yayını nerden izliyorsunuz? bide saat kaçta? bilmediğim için hiçbir hafta canlı izleyemiyorumBonheur
Canlı yayını ben de kaçırdım :(
(11-08-2016, 02:50 PM)GiordaX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Canlı yayını nerden izliyorsunuz? bide saat kaçta? bilmediğim için hiçbir hafta canlı izleyemiyorumBonheur

Canlı yayın perşembe günleri 12:55 - 13:00 gibi başlıyor. https://mov3.co/en/tvtokyo/ burdan izlenebiliyor.
Canlı yayın her perşembe 1'e 5 kala, bu adreste: https://mov3.co/en/tvtokyo/

savaşı part part buradan izleyebilirsiniz:

Spoiler:







O degilde Hawlucha kadar havalı pokemon ya cidden Hawlucha maçında içime inanılmaz bir his geldi harika şow yapıyor Ash'in en havalı Pokemonlarından biri.
Pikachu iki az-efsanevi pokemonu devirdi. Fragmana bakarsak Goodra OHKO saldırı kurbanı oluyor yani umut yok. Greninja iki pokemon yenmeli bence.
Yanlız goodra charizardla karşılaşmazsa büyük saçmalık olur bence. Ne yani ash slurpuffla berabere kalsın bisharpa yenilsin (beraberlik de olabilir) diye mi çağırdı lige. Laboratuvardaki bir sürü pokemonda bu katkıyı pekala verebilirdi. Goodra ısrarı niyeydi?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6