Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 37
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Yazıklar olsun  XD Finale sadece iki Pokémonla çıkan, ikinci Tobias benzetmesi yapılan adam ne hale getirildi. Pikachu'nun iki yarı efsanevi Pokémon'u kısa sürede zorlanmadan yenmesi saçmalığına öyle güldüm ki kahkahalar attım. Noivern'in yenilişi ile gaza gelen Hawlucha da öyle. Çok ruhsuz gidiyor yahu bu lig. Final tadı yok. BW dönemindeki turnuva maçlarını "izleyenler" bilir. Çok daha taktiksel ve anlamlı maçlar olmuştu. Üzülerek söylüyorum. Ana karakterin ve Greninja'nın şişirilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.
Abartmayın . Zaten abartmışsınız Alain'i yeterince. One-trick pony çıktı kendisi. Tek olayı mega evrim. Mega Charizard X ve bir grup güçlü görünümlü pokemon yakalamış oynuyor. Pikachu gibi kendisinden büyük rakiplere alışık pokemon karşısında devrildi. Tek amacı MCX'i güçlü göstermek.

İşin kötü yanı ise maçlarda tek önemli nokta mega evrimler haline geldi. O yüzden güçlü sanıyorsunuz. -_- Kazanırsa yeteneği sayesinde değil mega evrilmiş balonu sayesinde kazanacak. Amacı Mairin için mega enerji toplamak da değil. İstese tek maçta doldurulacak enerjiyi çoktan toplamıştı. Bunu bekletiyor. Çünkü biliyor işi bitince Lysandre mega taşını falan alsa bir hiçe dönüşecek eğitmen olarak.

Ayrıca pokemonu o kadar hasar almış verdiği tepki meh. Orada senin için ne kadar savaşmış pokemon ama yoook. MCX.

Hain Alain kazanmayı hak etmiyor.
(11-08-2016, 07:19 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abartmayın . Zaten abartmışsınız Alain'i yeterince. One-trick pony çıktı kendisi. Tek olayı mega evrim. Mega Charizard X ve bir grup güçlü görünümlü pokemon yakalamış oynuyor. Pikachu gibi kendisinden büyük rakiplere alışık pokemon karşısında devrildi. Tek amacı MCX'i güçlü göstermek.

İşin kötü yanı ise maçlarda tek önemli nokta mega evrimler haline geldi. O yüzden güçlü sanıyorsunuz. -_- Kazanırsa yeteneği sayesinde değil mega evrilmiş balonu sayesinde kazanacak. Amacı Mairin için mega enerji toplamak da değil. İstese tek maçta doldurulacak enerjiyi çoktan toplamıştı. Bunu bekletiyor. Çünkü biliyor işi bitince Lysandre mega taşını falan alsa bir hiçe dönüşecek eğitmen olarak.

Ayrıca pokemonu o kadar hasar almış verdiği tepki meh. Orada senin için ne kadar savaşmış pokemon ama yoook. MCX.

Hain Alain kazanmayı hak etmiyor.

bende alaini sevmiyorum ama birazcık abarmışsın gibi geldi mcx güçlü bir rakip diğerlei güçsüz dersende anlardık :D
Bilmem. O zaman eğlenceli olmazdı. XD Şimdi içimdeki kötü duyguları böyle var olmaya karakterlerle atmak iyi geliyor bana XP

Ayrıca Hain Alain hız dışındaki alanlarda da eğitseydi bu garibanı belki umduğum gibi bir pikachu vs metagross görebilirdik.
Spoiler:
[Resim: tumblr_obr4v25A9g1rd4ymxo2_500.gif]
Canım pokemonu ne hale getirdi Alain.


Lysandre de yüzüğüne bakarsak mega evrim kullanacak. :chipachipa:
Bölümü beğendim, güzel dövüşler izledik. Ama asıl güzel dövüşler bir sonraki bölüm olacak bence. Son dövüş Ash-Greninja vs MCX olur.
Bu arada Hawlucha'nın ısınarak yaptığı hareket neydi?
Bence Alain'in Charizard'ından çok Ash'in Greninja'sı daha çok abartılmıştır.
Yeni nesilde mega yok gibi. Form olayları var. E o zaman Mega Charizard mı dersiniz, form değiştirmiş Ash Greninja mı dersiniz :)

Tıpkı Johto ligdeki Blaziken vs Charizard gibi[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Ash'in en sonunda final maçıni yorumlama imkanı bulmamız bu serinin en güzel hediyesi oldu.Bunu öncelikle belirterek maca geceyim.

Pikachu bu maçın yıldızı oldu şüphesiz.Bolumu izlerken istemsiz "işte gerçek Pikachu bu!" diyordum ki 2 efsane devirmiş bir pokemondan bahsediyoruz.Lakin pseidolegendary pokemonlar her zaman animede ayrı bir klasa sahip pokemonlar oldu.Drake'in dragonite'i,Tyson'in metagrossu,Cameron'in hydregonu hep Ash'in başını en çok agritan pokemonlar oldu.Bu maçta ise bunların ikisi Pikachu tarafından haşat edildi ve bu ikilinin sahibi Ash'in şimdiye kadarki en güçlü rivali olarak nitelendirilen Alain'a ait.En azından metagross ile berabere kalıp misyonunu tamamlamliydi.

Talonflame-unfezant maçı muazzamdi.Belii de en iyi macti ligde gordugum(greninja-sceptile ile kafa kafaya)

Hawlucha gider ayak en beğendiğim maçını yaptı.Simdiye kadar hiç hawlucanin bu kadar badass bir maçını izledim .

Noivern zaten ekibin en zayıf halkası.Bu yumurtadan çıkisi ile alakalı Salamance ile berabere kalıp zaten aşmıştı.

Finalin kalan kısmında goodra bana harcanacak gibi geliyor.Charizard pikachudan darbe yiyecek Ustune goodra ile ile de kapisip greninja ile kapisirsa greninjanin karizma çizilir.Aslinda böyle olması gayet normal olurdu da en son maçlarında greninja charizard'i yeneyazdi .Bildiğin denk güç olarak gosterdiler ki karşı olduğum bir durumdu bu.Ama belli ki greninjayi parlatmak mantık sınırları içinde kalmaktan öncelikli.

Kalos ligi genel olarak yavan ve tatsizdi bana gore.Sebebi de bu sezon team flare ile esas showu yapmak istemesi yazarların muhtemelen.Ki gelecek de vadediyor.Bekleyip gorelim.
O değil de Serena maç sırasında birkaç kez yerinden fırladı (Bonnie de fırlar gibi yaptı ama onunkiler çok göze batmıyor boyu kısa olduğundan, oturuyor gibi gözüküyor dikkatli bakmadıkça). Serena ligde sahaya atlamazsa iyi, diyen arkadaş bayağı bir yaklaştın :D Bir sonraki bölüm onu da görebiliriz böyle giderse :D 
Noivern geç geldi. Onun kurbanı oldu. Önceden de benzerleri vardır illa ki  XD Sırf bu yüzden evrilmesini istemiyordum az da olsa. Şimdi hayal kırıklığı oldu. Ne olurdu en az bir tana kılçıksız zaferi olsaydı.

Bu bölümde uçan üçlü çekildi gitti. Sevmeyenleri çoktu onların izleyenler arasında , ikinci bölüm daha iyi olur. Ash'in benim gözümde en güçlü üç pokemonu kaldı. Bu üçlü yapamazsa bir daha ligler için umutlanmam. Ki bildiğimiz anlamda lig de olmayacak deniyor. yaaaani kazan artık  Ash.

Bu lig azcık eksik kaldı diğerlerine göre doğru. Kimi suçluyorum? Hain Alain tabi ki.  XD Ligdeki iki büyük karşılaşmayı defalarca gördük.  XD  Kırk yedişer kez Ash vs Sawyer ve Ash vs Alain gördük. Özellikle ligin en önemli karşılaşması MCX vs Bond fenomeni greninja ısıtılıp ısıtılıp önümüze sunuldu. Greninja vs Sceptile çok daha iyi işlendi seri boyunca  =T


Edit: Hawlucha sıra dışı bir karakter. Pek bir şey yapmadan ilgiyi kendisine topluyor. O ısı saçtığı anda Z-enerjisine odaklanmış gibi bir kuşku düştü içime. Z-kristali olsa saldırı kullanacakmış gibi.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6