Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 37
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(11-08-2016, 03:40 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sen git finale kadar sadece iki pokemon kullan sonra gelsin bir pikachu karşısında en hiçbir şey yapama son çare en güçlü pokemonunu kullan. XD   Neden mega evirmiyor diye düşündüm de pikachu ile maçta Team Flare'in ihtiyacı olan enerji dolardı ve maç bölünürdü diye korktu sanırım.  Ne yazık ki mega evrilince pikachunun verdiği hasar silinecek -_-

Zaten Pokémon'da klasik olay Bi pokemon evrilirse veya Mega Evrimleşirse hasar siliniyor Zaten Cameron'da Riolu'su Evrimleşince kaybetmişti =T Alain bence bi Pikachu'un çok güçlü der be.
Tek kelimeyle harikaydı Onion034 129fs4252631


Özellikle Unfezant ve Talonflame çok iyi savaştılar 


Pikachu iki maçtır zaten efsaneleşiyor


Havlucha küçük kardeşinin intikamını aldı diye düşünüyorum
Kaçıranlar için
Final süper başladı. Pikachu resmen show yaptı. Tyranitar'ı rezil etti. Metagross'a karşı da çok iyiydi. Hawlucha'nın kazanmasına sevindim bu sefer. Talonflame vs Unfezant maçı da süper oldu. Yalnız Ash de bu maça gerçekten iyi hazırlanmış gibiydi. Her hareketini çok bilinçli yaptı ve hepsinin karşılığını aldı gibi geldi. ne kadar olgunlaştı bu çocuk yaa..
(11-08-2016, 05:30 PM)sebocuaykut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Final süper başladı. Pikachu resmen show yaptı. Tyranitar'ı rezil etti. Metagross'a karşı da çok iyiydi. Hawlucha'nın kazanmasına sevindim bu sefer. Talonflame vs Unfezant maçı da süper oldu. Yalnız Ash de bu maça gerçekten iyi hazırlanmış gibiydi. Her hareketini çok bilinçli yaptı ve hepsinin karşılığını aldı gibi geldi. ne kadar olgunlaştı bu çocuk yaa..

Bak Ash hakkında sana tamamen katılıyorum. Bakışları falan fazla özgüven doluydu hani, ben oldum, bu takım şampiyon olacak gibi hareketlerde hep :)
Hawlucha ve Balonflame bütün dönem yatıp bütte geçen öğrenciler. Madem böyle potansiyelleri vardı neden izleyicilere işkence çektirdiler? Defalarca bu pokemonların LAsh'in elinde harcandığını söyledim. Bütün seri hiç bir halta yaramayıp hiç bir eğitim görmeyip (aa doğru helikopter team idi bu arkadaşlar, o sırada güçlenmiş olmalılar) final maçında yürek yemiş pokemonlara dönüştüler. Noivern'den bahsetmeye gerek bile yok. LAsh'in elinde rezil rüsva oldu güzelim pokemon. Ne kadar heyecanlanmıştı insanlar Noivern haberini alınca, ama LAsh çöp etmeyi başardı. Pikachu Metagross maçı leş gibiydi. Bir maçtan çıkıyor Pikachu, Metagross'a karşı çok ağır darbeler alıyor, fakat gidip onu yeniyor bir de Charizard'a saldırıyor. Hayatımda gördüğüm en saçma sahnelerdi. Tamam Pikachu güçlü bu kabul edilebilir bir şey ama o Metagross bu şekilde yenilmeyi hak edecek bir Metagross muydu? Kesinlikle değil. Tamamen Pikachu eyyamcılığı yaptılar. Başka bir açıklaması yok bunun.

Her ne kadar yorumlarım olumsuz olsa da karşılaşmalar diğer bölümlere nazaran tatmin ediciydi. Dediğim gibi Hawlucha ve Balonflame bütte geçmeyi başardılar. Gayet güzel maçlar sergilediklerini düşünüyorum. Fakat bu bütün seri boyunca işkence çektirdikleri gerçeğini değiştirmez.

Haftaya kesinlikle Greninjash eyyamcılığı yapacaklarını düşünüyorum. Alain onca güçlü gösterildi, finale sadece 2 pokemonla çıktı, ama finale çıkana kadar Sawyer karşısında bir taraflarından terler akıtan LAsh, Alain'i bu denli zorluyor. Bunun eyyamcılıktan, sıvacılıktan başka hiçbir mantıklı açıklaması maalesef bulunmamakta.
(11-08-2016, 03:37 PM)GiordaX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hawlucha Bulk Up Kullandı.

Hayır Gear Second o :D

[Resim: kEZrmr.gif]

Bir çeşit strateji uyguladılar gibi Bulk Up değildi sanki en azından Ash'in ağzından Bulk up lafı çıkmadı.
@Raku Bulpedia'ya göre Hawlucha Bulk Up kulanmış.
(11-08-2016, 06:30 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Raku Bulpedia'ya göre Hawlucha Bulk Up kulanmış.

Önce öyle yazmışlardı şimdi silmişler.
(11-08-2016, 06:25 PM)Raku Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(11-08-2016, 03:37 PM)GiordaX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hawlucha Bulk Up Kullandı.

Hayır Gear Second o :D

[Resim: kEZrmr.gif]

Bir çeşit strateji uyguladılar gibi Bulk Up değildi sanki en azından Ash'in ağzından Bulk up lafı çıkmadı.

Gear Third de kullanır yakında :p 

Gear Fourth için ne zamanı bekleyeceğiz acaba
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6