Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Victini8989  Arkadaşımızın bazı cümlelerine katılıyorum , bir de benim yaptığım fotoğrafı bu siteden bulabilirsiniz
Mega charizard x used thunder punch! It is super effective!!

Ash fainted. :lol::lol:




Şimdi bu arada Ash'in Team Rocket ile olan maçındaki mekanizmayı hatırlayanlar bilir.

Spoiler:

Şimdi izledim ve karar verdim.Savaşlar çok acı verici. Bundan sonra N'in yolundan ilerliyorum.  Ne kendisi Black & White'da Final boss gibi birşey mi , inanamam. Ne o öyle kürk giyen vegetaryan gibi.
Victini bende onu demiştim zaten Charizard, Greninja'yı yenecek.
Afederiniz biraz alakasız olacak ama ash 8. Spor salonunda nasıl pidgeotto kullanabiliyo. 1 pidgeot a evrimleşmedi mi ? 2 salınmadı mı ?

Edit: Araştırmalarım sonucu ben hatalıymışım. Ash pidgeotto yu Brock a Misty e ve Koga ya karşı kullanmış. Ben sanıyorum ki Koga dan sonra evrimleşti saldı. Tabi sonra bu son rozet maçı aklımdan da çıkınca hatlar karıştı. Konu dışına çıktığım için kusura bakmayın. İçine dert oldu da.
(20-12-2015, 02:36 AM)burakela Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Afederiniz biraz alakasız olacak ama ash 8. Spor salonunda nasıl pidgeotto kullanabiliyo. 1 pidgeot a evrimleşmedi mi ? 2 salınmadı mı ?

Pidgeotto 2. Sezonun başında Pidgeot'a evrilip salınıyor İndigo Ligi'nden sonra yani. Victini8989'un attığı maç ise 1. Sezon 63. Bölüme ait. Kanto'daki son spor salonuna (8. Salon/Rozet) yani Lig'den öncesine. Ortada bir problem yok dolayısıyla.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6