Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(12-12-2015, 04:46 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yani Greninja Ash'in en güçlü pokemonudur.

Bazıları bu cümleyi nasıl okuyor biliyor musun: Yani Charizard Ash'in en ezik pokémonudur  :D

Ash'in ilk mega seviyesene çıkan pokémonu Greninja.Aynı zamanda ninjaların efsanesine konu olmuş bir şey.Ash'ten başka kimse böyle bir şey yapmaya muktedir değil...Sadece olanları yazdığımız halde bunun abartılma veya ilahlaştırma olarak algılanması komik.Hatta buradan nefret üretmek daha da komik.

Ben Charizard'ı çok severim ama bazıları için o Charizard Ex Machina olmuş maalesef.Gelip animeyi kurtaracak.
Greninja'yı Charizard ile kıyaslamak komik. Çünkü daha hiç bir şey yapmadı Charizard'a kıyasla. Bu Pokemonları karşılaştıracaksanız Lig'den sonra karşılaştırın ama size söyleyeyim şu an Greninja'ya gelip Ash'in en iyi Pokemon'u demek oldukça saçma olur. Hadi kolay gelsin :)

Konudan da sapmayalım beyler ve bayanlar. Pokemon'ları kıyaslamak istiyorsak bunu Anime Sohbet konusunda yapalım.
Açıkçası ben de şuan için Greninja ile Charizard'ın karşılaştırılamayacağını düşünüyorum. Daha ligde bile Greninja'yı göremedik ki Greninja'yı sadece lige göre de değerlendiremeyiz. Ama tabi bana göre artık Greninja Charizard ile birlikte Ash'in en iyi pokemonu olmaya en büyük adaydır.

Bunun dışında herkesin düşüncesi farklı en güçlü pokemon denildiğinde bence kimse alınmamalı. Ama Ash'in Charizard'ı Alain'in Mega Charizard'ına dokunamaz demek de çok yanlış olur. Alain'in Charizard'ı üst üste 9 maç kazanıp E4 üyesini yendi kabul ama o 10 maçın çoğunda tür avantajlı olduğunu ve sürekli pot ve meyve kullandığını biliyoruz. Bence Ash'in Charizard'ı megası olmasa da Alain'in Charizard'ını zorlar. Ama bence gelmeyecek ve ligden önce gelip Mega olmasını istemiyorum. Ligde eski 3 4 pokemonla birlikte gelsin bir maç yapsın , mega olacaksa da ligden sonra Mega olsun.
Greninja ile Charizard'ı çok rahat kıyaslayabiliriz bence çünkü Olympia Greninja'nın kimselere benzemediğini ve daha önce kimsenin ulaşmadığı yüksek bir seviyeye ulaşacağını söyledi.

Ama tabii ben fala inanmam diyorsanız bir şey diyemem :D 
(12-12-2015, 09:18 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Greninja ile Charizard'ı çok rahat kıyaslayabiliriz bence çünkü Olympia Greninja'nın kimselere benzemediğini ve daha önce kimsenin ulaşmadığı yüksek bir seviyeye ulaşacağını söyledi.

Ama tabii ben fala inanmam diyorsanız bir şey diyemem :D 

Abi bir GYM liderinin sözleri en güçlü olmaya yetmez. İcraat lazım, az laf çok iş yani anlatabiliyor muyum? Bu Pokemon'un daha hiç Lig tecrübesi yok. Azıcık sabredin izleyelim beraber neler yapacağın. Ondan sonra karşılaştırın istediğiniz kadar, ne bu yani daha doğru düzgün bir başarı elde etmeden Ash'in en güçlü Pokemon'u ilan etmeler?

Greninja'ya çamur diyen yok, şimdilik sadece neler yapacağını görmek lazım, henüz konuşmak için çok erken. Azıcık da objektif olalalım :D  
Daha eşsiz daha güçlü anlamına gelmez. Hiçbir spinda'nın da aynı olmadığı söylenir. Yani herhangi bir spinda çoğu efsaneviden daha eşsiz.

Greninja daha kendisini kanıtlamadı. Şimdi sevmesem de Charizard sayısız maç kazandı.
Objektif olmak gerekirse Greninja güçlü ve potansiyeli olan bir pokemon ama şu an yorum yapmak için çok erken. Her seride Ash'in bir pokemonunu ön plana çıkıyor Orjinal Seride Charizard, İlerlemeli Seride Sceptile, Elmas ve İnci Serisinde Infernape, Siyah Beyaz Serisinde Krookodile ve XY serisinde Greninja. Ama her şeye rağmen hiç birinin Charizard'ı gölgeleyemedi ve Greninja'nın gölgeleyeceğini zannetmiyorum. 
Bence ilk maçta Alain'in Charizard'ı Ash'in Greninja'sını güzelce bir yenilgiye uğratacak ancak Ash ""aa benimde Charizard'ım vardı hatta Charizard Vadisindeki en güçlü Charizard tı yıllarca sayısız kez Charizardlarla dövüştü" diyip aklına bizim Charizard gelirse megasız dağıtır Alaini. en son bir adet dragon tail kullanabiliyoru bu Alainin Mega Charizard X i için çok büyük bir dezavantaj Ash'in Charizardı daha önceleri Dragon Rage ve Dragon Breath da kullanmıştı.Hatırlarsanız İris'in Dragonite'ının ejder hücümuyla Ash'in Charizard'ının Ejder kuyruğu çarpıştığında Dragonite ağır darbe almıştı ancak Charizard'a hiç birşey olmamış gibiydi.

Bu arada bir Charizard olmasada Ash'in Greninja'sında da bişeyler var  8D
Iris'in Dragonite'ı ejder hücumu yaparken Ash'in Charizard'ı kesik saldırısı ile saldırdı. Charizard Ejder kuyruğunu saldırısına başlayınca Dragonite uçtu ama kaçamadı Ejder kuyuruğunu kafasına yedi ve yere yapıştı.
Goodra vs MCY savaşı daha eğlenceli olurdu.  O.O  Aynı tipten iki pokemonun savaşını hep sevmişimdir.

Ama olmaz . Onun yerine Noibat var  ^.yan^ Yanlış anlaşılmasın Noiler favori ejderlerimdir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6