Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Ash'in Charizard'ını getirme ihtimali var bence Greninja yenilecek. Ash Charizard'ı getircek bence ve Alain sadece mega evrimler ile dövüşür. Bakalım olayı nasıl bağlayacaklar o mesele.
(11-12-2015, 02:42 AM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash kazanacak ve Ash'i tutuyorum  XP

Ash kaybedecek, Alain'i tutuyorum.
İlk maçı Alain alır. Gelenektendir.
Ama sonuçta Alain kötü karakter. Yani ikinci hafta Ash alır intikamı.
Ve maçta pikachu kullanılacak.İlk maçta yenilip sonrasında yeni saldırı öğrenirse mükemmel olur.
Üstte de yazıldığı gibi Alain sadece mega evrimlerle savaşıyor, yani biz öyle biliyoruz. Ash'i takmayıp yoluna devam etse mükemmel olur da o kadar ezmezler herhalde. 8D
Alain ile Ash'in ilk karşılaşmasından bahsediyoruz belki ama şaka maka Ash üst üste 1-2 maç kazanır ya da kaybederse asıl olay o olur. Önce kaydebip sonra kazanma olayına alışkınız. Başka bir şey de çıkabilir sonradan. Aslında Mega Evrim gözümde küçülüyor iyice. Çoluk çocuğa veriliyor, (verilecek de) Alain sırf bir bölüm için olsa da 9 Mega'yı + E4 Malva'yı yeniyor falan derken böyle düşünmeye başladım. Oysa Mega Evo Act 1 ve 2 de mücadeleler fenaydı (hele o Siebold). Act 3 de ise Mega Rayquaza gelip koca Kygore ile Groudon'u alt etti. Mega Evrim nedir gördük ama Act 4'ü tekrar tekrar izleyince aceleye getirip konuyu XY&Z'ye bağladılar gibi geldi. Şimdi de Ash vs Alain diyoruz. Alain Puni-chan'ı almak için Ash ile karşılaşacak kesin. İster Mega'sı olsun ister olmasın mücadele edecek. Greninja'yı da eğitmeniyle bağ kurup değişik ve güçlü formda görünce "vay bunun Megadan farkı yok gibi" deyip Ash ile sağlam kapışacak. 
Gönlüm Alain'den yana. İlk maçı zaten kesin kazanmalı. Alain kadar havalı ve düzgün bir hikayesi olan karakteri zor buluruz bir daha XP Neyse tek temennim aralarında gerçekleşecek savaş(lar)ın kimse tarafından bölünmemesi. Kimin yendiği çok fark etmez aslında. İzlemeye doyamam yalnız ben o savaşı. Bir de aralarında gerçekleşecek ilk karşılaşma bence öyle Ash VS Paul, Ash VS Gary veya Ash VS diğer rakipleri gibi resmi olmayacak. Yani belli bir kuralı varmış gibi değil. Lysandre Ash ve diğerlerinin üzerine salacak Alain'i onları kötü göstererek. Ash dışında hiçbiri zaten karşı koyamayacaklar Alain'e. Ash Greninja'yı gönderir o da hezimete uğrar sıkı bir şekilde savaşıp. Sonunda Alain Lysandre'nin hava gemisine binerek kaçar. (Atıyorum bizimkilerin elinde böyle Team Flare için önemli bir şey vardır, Alain onu da alır bizimkilerden.) Ash depresyonlara falan gire sonra. Benim yüzümden oldu, koruyamadım vs. ( Klasik Ash işte XP ) Sonra Ashinja'da ustalaşırlar o ve Greninja. Bir sonraki karşılaşmalarında (Flare'in son planı örneğin) Alain Ashinja ile tanışır ağzı bir açık kalır önce. Sonra Greninja Charizard'ı falan baya zorlar başa baş gider. Belli bir sonuca varamazlar Alain Team Flare'in gerçek yüzü ile tanışır. Mairin ve Sycamore'un (Alain için önemli olan kişiler -ACT IV'te böyle söylemişti-) karşı tarafta olduğunu falan görür. Kendine sorar ben ne yapıyorum Lysandre'nin kuklası olmuşum adeta. Sonra Team Flare'in gerçek yüzü ortaya çıkar. Mega Charizard-Ashinja ortaklaşması ile Team Flare güm!

Bütün bu olaylar bittiğinde Alain ile Ash dostça ayrılırlar. %80 lig bittikten sonra yeniden karşılaşırlar bir şekilde. Ash Alain'e meydan okur. Ashinja'nın potansiyelini falan gösterir. İkili savaşırlar (işte bu maçta Ash kazanabilir) Ash VS Gary, Ash VS Paul gibi resmi bir şekilde. Ve savaştan sonra Ash'in Mega Charizard Y'si olur (Alain hediye eder)! XP Fıstık gibi bir senaryo oldu ha. :D Neyse siz bunu bir kenara not edin, işinize yarar bir gün :D :D :D 
Her türlü Ash yener ama Alain baya baya zorlayacak
Ash ilk maçta feci yenilecek Greninja ile araları bozulacak...
Bu saatten sonra TMNK kolay kolay yenilmez. Alain ile ilk maçta Ash kaybedecek ve Alain burnunu kıvırıp gidecek. O yüzden Ash Charizard veya pikachu kullanacak. Ayrıca ben pikachu'nun kaybetmesini seviyorum .Çünkü kaybedince daha da güçleniyor. Yani ikinci maçta kolay kolay kaybetmiyor aynı pokemona 1vs1 de . Başka bir mega pokemonu yenmesi hoş olur.Çoktandır pikachuyu full power görmedik. Son bölümde greninja sahneyi çaldı yine. Yoksa evrim anında pikachu kendine gelmişti.

Ama greninja kaybederse korkunç olur onun için. Şu ana kadar pek kaybetmedi. Sylveon'a karşı maç kaybedince verdiği tepkiyi hepimiz hatırlıyoruzdur. Sanmıyorum galibiyeti anlayışlı karşılasın.


İkisi de hoş sonuçlar veriyor.


Ash noibat ile savaşırmış @_@ @_@
Benim teorimce ash kaybedicek ve greninja bir daha(bir sonraki alain vs ash e kadar) ashninja olmayacak sebebini bilmiyorum ama hala ash de böyle güçlü bir şey olduğuna alışamıyorum geçen sene greninja bile hayaldi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6