Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Önceki sezonlar gibi '' Ash vs Paul '' veya '' Ash vs Trip '' gibi olacağı belli. Süper kahramanımız, ilk 2 maçı kazanamaz. Sonra Ash'in aklına bence, bizim '' Charizard '' ı çağırmak  gelir. 2 maç sonra. Muhtemel bu da lig başladığı sırada olur. Yani Charizard'lar arası bir rekabet olacağını düşünüyorum. Eğitimli Charizard'a karşı,  Mega evrimli Charizard. Son maçta gülen süper kahramanımız olur. Şuan için Ash'in kazanmasına ihtimal vermiyorum.
Ash'in Charizard'ı şimdiki haliyle Alain'ın Mega Charizard X'ine dokunamaz bile.Ash'in şimdiye kadar yakaladığı en güçlü pokémon teorik olarak Ash-Greninja.Alain'ın Mega Charizard X'ini eninde sonunda yenecek olan da Ash-Greninja, Mega Sceptile'dan brokoli salatası yapacak olan da Ash-Greninja.Opening'in ima ettiği üzere...
Alıntı:Ash'in şimdiye kadar yakaladığı en güçlü pokémon teorik olarak Ash-Greninja

İşte bu dediğin tartışılır. Her şey stat demek değil animede. Sceptile'ı, Infernape'i, Charizard'ı ezdirmeyiz yani :D Eğitim olağanüstü bir faktör. Ayrıca Alain'in Charizard'ı hiç efsanevi Pokémon yenemedi Charizard ise Articuno'yu yendi. Ve dediğim gibi Ash'in Charizard'ı ne zamandır antrenman yapıyor. Alain'in Charizard'ına karşı megasız çok rahat karşı koyabilir. Ancak tabi şuan Ash-Greninja çıktı. Yazarlar (bölüm yazarları) ona oynayacak yani daha çok. Ama gidip de Ash'in Charizard'ını Alain'in Charizard'ına yendirmezler öyle. Ash-Greninja baya rol çalacak bu sezon ama Alain'in Charizard'ı elbet Ash'inkisi ile tanışacaktır. XY serisinde er ya da geç Ash'in Charizard'ını göreceğimize kuşkum yok benim. BW'yi renkledirmek için gelmemişti o. Attıkları her adımın bir sebebi vardı animetörlerin ve bu BW'deki adım da ileriye yönelik bir adımdı kanımca.
(12-12-2015, 01:22 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alain'in Charizard'ına karşı megasız çok rahat karşı koyabilir.

Art arda 9 mega ile savaşıp üstüne E4 de yenebilir mi?
Sıkıntı da burada zaten. Ash'in Charizard'ı bence 9 güçlü Pokémon ile savaşıp, Mega'sız bir E4 üyesinin bir Pokémon'unu yenebilir. Alain ile Charizard'ı mega evrimde ustalaştılar o yüzden megalı rakiplere karşı koyuyorlar. Ash'in Charizard'ı Mega alır almaz yener de demiyorum çünkü Alain ve Charizard'ı kadar bu yolda ilerlemeleri gerekir. Zaten Alain'in Mega Charizard'ını yener de demiyorum Ash'inki, çok rahat karşı koyabilir :D 
@_Erdi_ Tamam işte bak sen de Ash'nin Charizard'ının Alain'a yetmeyeceğini kabul ediyorsun.Yani bize daha güçlü bir şey lazım.Farklı şekillerde ifade etsek de aynı düşünüyoruz bence :D
Sonuç olarak Greninja da bu haliyle Alain'in Mega Charizard'ını yenemez. :D Birlikte Ash-Greninja üzerinde pratik yapmaları gerekecek uzunca bir süre ki Ash'in Charizard'ı Mega taş alıp birlikte bunun üzerinde çalışsalar Alain'i yenebilirler tıpkı Ash-Greninja gibi. Tabi Ash-Greninja'nın Alain'in Mega Charizard'ını yeneceğini varsayarsak. Ama Ash'in en güçlü Pokémon'u teorik olarak Ash-Greninja demek de doğru bir ifade olmaz. Ash Alain'i Ash-Greninja'sız yenemez gibi ters bir anlam çıkıyor ya da Ash-Greninja diğer hepsinden güçlü gibi. Şu ibare daha doğru olur sanki; Ash'in en kısa sürede güçlenen Pokémon'u Ash-Greninja. Diğerlerinin hakkını yemeyelim yani. Charizard'a Mega Y Taşı ver, birlikte pratik yapsınlar ve sonra terör estirsinler her yere ;D  

Yetemez de derken Alain'in Charizard'ını bayıltamaz diyorum ben :D 
Aynen, Greninja ilk etapta bir güzel dayak yiyecek gibi görünüyor.Ancak Ash-Greninja'nın üstünde çalışılması gereken bir form olduğunu düşünmüyorum.Çünkü olay her ne kadar kısa süreli gösterilse de Greninja'nın yeni formunda Ash'in sözünü dinlediğine ve rakibini anında yere serdiğine şahit olduk.Infernape'in blaze aktiflenince kafayı yemesi veya Mega Lucario'un Korrina'yı dinlememesi gibi bir durum yok ortada.Tek sorun Ash'in henüz durumun farkında olmaması.
Sevdiğimiz bir şeyi ilahlaştırırken sevmediğimizi yerin dibine gömmeyi çok seviyoruz. Keşke bir şeyleri yazarken sonunda gelebilecek mesajları da düşünebilsek, bunu bir özeleştiri olarak da yazıyorum yanlış anlaşılmasın.

Bence Ash ve Charizard Alain'ın yaptığı gibi art arda 9 mega ile savaşıp üstüne E4 yener. Greninja'nın 2 saniye savaşırken izlenilip "teorik" olarak Ash'in en güçlü Pokémonu ilan edilebildiği yerde benim bunu iddia etmem oldukça normal değil mi?  Bunu 1 dakikalık introya bakarak demiyorum hem de, izlediğimiz bölümlere bakarak diyorum.

Artık gerçekten şu yorumlar güldürüyor ve ciddi bir cevap yazasım gelmiyor. Ash'in Charizard'ı Alain'ın Charizard'ına dokunamazmış, Ash-Greninja Arceus'tan eşsizmiş ve şimdi aklıma gelmeyen birçok komik mesaj... Forumdaki birkaç kişinin şu abartılı hayranlıkları beni aylarca telefonumun kilit ekranını süsleyen, en sevdiğim Pokémonlardan olan Greninja'dan nefret ettirecek konuma getirdi neredeyse. Ne yazık ki Hawlucha'nın gözümde gram sempatisi kalmadı, bölümlerde görünmesin diye dua etmeye başladım. Bazen düşünüyorum, acaba farklı şeyler mi izliyoruz diyorum, o derece şaşıyorum yani.

Bu saatten sonra anime sohbet konularına pek girmemek benim için en iyisi olacak, daha fazla soğumak istemiyorum çünkü. Sevmediğin bir şeyle ilgili çalışma yapmayı kimse istemez sanırım. Bu kararı aylar önce alacaktım ama hata yaptığımı fark ettim, sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar.
Ash'in charizard'ı normal halde Alain'in charizardından güçlüdür. Ama Mega Charizard X olarak Ash'inkini çok kolay yener. Dokunamaz demiyorum çünkü dragon claw temas yapan bir saldırı.  XP  

Greninja'ya dönersek tek saldırıda bitirmesi işi büyüleyiciydi. Cut ile savaş kazandı. Ki cut'ı da tam güç kullanmadı. Yani Greninja Ash'in en güçlü pokemonudur. TMNK moduna geçmeden o da mega evrilmiş pokemona karşı pek iş yapamaz. Ki unutmamak lazım pikachu son evrim halinde  olmadığı halde mega evrilmiş pokemonu yenebilecek seviyede.


amaaaaan boşverin gitsin. Yılbaşı özelde belli olur sonuç.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6